Centralskolan skoj skoj ^^

Jag vill Hissa Svt:s Centralskolan. Hur kul som helst :P





// A

Läxor

Ja, jag vet att läxor är nödvändiga för att man ska lära sig bättre men hur tråkigt är det inte att skriva uppsats efter uppsats efter uppsats. Det känns som om jag alltid skriver uppsatser, när jag inte pluggar glosor eller matte då. Kan man inte bara få göra alla uppgifter i skolan och vara ledig resten utav tiden? Eller vad tycker ni?



Förlåt för att jag är så oaktiv



// S


Mums

image7

Nu är det så att i min klass så är det någon som bjuder på fika varje fredag. Mums :P Iaf så har jag kommit på att jag vill bjuda på CupCakes när det är min tur. Sådana riktiga med härlig glasyr på. :)  Nu får vi se om jag orkar göra det också ^^ är faktsikt inte så duktig i köket :/ Aja nått gott lär jag ju kunna kladda ihop :P Ätit CupCakes någon ggn? Gott?

Har ni något bra recept så får ni gärna skicka det till mig o S: [email protected]

Kisses // A

Gossip Girl!

Äskaaaaaaaaaaaaaaaaar gossip girl.
Jag brukar faktiskt inte fastna för en tv-serie så som jag nu är beroende av Gossip Girl. Fattar inte varför jag tycker det är så bra. Jag tror att det är hela konceptet med en bloggare som gör det intressant. Vad tycker ni? Är den något att ha eller bara bortkastad tv tid ??

image6

I know you love me
XOXO
A

:)


Bokrean

Välkommen säger jag till detta fenomen som kallas bokrean. Gillar skarpt att man kan få tag på böcker till ett helt acceptabelt pris. Tycker att böcker är allt för dyrt annars, nej sänk priset på litteratur tack. ^^ 
Jag har själv inhandlat lite konstböcker, som man kan sitta och bläddra i när man får tid över. Nice ^^ Ni då, Hittat något bra? Du kanske har något tips på en bra läsvärd bok ^^

// A


hemma igen ^^

Kom nyss hem från vår härliga huvudstad Stockholm. Tack tack alla trevliga stockholmare för en trevlig helg :P det var mkt givande ^^

tack iaf o kram // A

Biljetter

Hej, Idag har jag hämtat ut mina Tokio Hotel-biljetter. Jag fattar inte hur svårt det var att hitta vårt Ticnetombud. Det stod inte ens ticnet utanpå butiken, tur att min mamma är frammåt. På tal om biljetter så ska min mormor bjuda min familj på solsemester på påsklovet, härligt härligt. Som tur är börjar min förkylning äntligen ge med sig så jag kan återgå till det normala livet.



Ja det är väl ungefär så händelserik som min dag har varit

peace & out

S

sthlm bloggens centrum

Jaha då ska man till Sthlm på lovet och bo hos en vän några dar. Undrar om det kommer att gå bättre med bloggen efter det?! Det verkar ju som att alla som bor i Sthlm har jätte lätt för att skriva bra bloggar och har många besökare. Undrar varför egentligen? Är det för att de har mer att skriva om eller är dom mer intressanta än alla andra människor i Sverige? Händer det så mkt mer i vår huvudstad som är värt att låsa om.

- Nämen kolla hon är från Sthlm. * kommentera, kommentera *.

Nu drar jag inte alla stockholmare över en kam. Jag fattar ju att detta inte gäller alla, men de flesta.

Aja vi ses / A

Dåligt självförtroende

Idag vill jag kritisera dåligt självförtroende. Det känns som om alla jag känner är ganska missnöjda med sig själva och är de inte det så tänker man direkt at de är självgoda. Ska det verkligen vara så? Jag tror att min inställning till självgoda människor beror på att jag är så missnöjd med mig själv.  Men kanske borde jag och ni andra som känner som jag börja bli lite mer optimistiska, varje liten människa är ju trots allt ett mirakel.

/ S

Skillnaden mellan män och kvinnor ^^

image5

Stämmer det ??

// A

Svullet gomsegel - hjälp!!

Jag vaknade nyss med ett gomsegel stort som ett hus. Vet inte varför och det känns lite läskigt.. tänk om det fortsätter att öka i omfång och det blir svårt att andas. Heh det låter lite komiskt det hela med jag vet seriöst inte vad jag ska göra åt det. Man vill ju inte överdriva och dra till vårdcentralen för ingenting.

Vad skulle ni ha gjort??

//A

Lov.

Gud va skönt. Behöver det här känner jag .. skönt att bara kunna ta det lugnt och slappa. Kommer nog inte att göra något speciellt tror jag, förutom träffa kompisar oc plugga lite men det är ju lungt :P

Vad ska ni hitta på på lovet, svara jag är nyfiken ^^

Kram // A

Dagis regler.

Jag hörde på radion igår om ett dagis där barnen inte fick ha randiga eller prickiga kläder på sig. Anledningen var att en av fröknarna fick migrän av mönstrade kläder. Om då barnen hade kläder av detta slag så var dom tvung´na att byta till kvarglömda kläder.
Hallå om man får migrän av mönster kanske man inte ska jobba på ett dagis. Stackars barn också, det blir som att ha skoluniform på sig - på dagis! Helt sjukt tycker jag. Vad tycker ni ??

image4
// A

Hej alla

Jag har varit väldigt dålig på att skriva här den senaste veckan och jag måste skylla på min hemska förkylning. Hosta, snuva, feber och huvudvärk är ingen hitt. Jaja, jag hoppas att det går över nu på lovet så jag får tillbaka lite energi så jag kan träffa min kära vän A nån dag utan att smitta ned henne :) 


kram på er 

// S 

Glad alla hjärtans dag S.

S jag skulle vilja ge dig 1000 kramar. Du är värd det och du behöver det nu när du är sjuk ( Jag tror att du är sjuk iaf :P) Hoppas att du kommer tillbaka till skolan snart och att du blir bättre till lovet. Älskar dig, du är en underbar person och du betyder jätte mycket för mig.
Puss // A

Alla hjärtans dag.

Glad alla hjärtans dag på er alla.

image3

Hoppas ni har det super mysigt idag. Tyvärr måste jag säga att jag aldrig har fått ett alla hjärtans dag kort eller en present :/ men jag antar att jag kommer att få det nån ggn i mitt liv. Annars skulle det vara för sorgligt.
 
Jag önskar er andra iaf en jätte skön dag.

Puss på er alla // A

Skriv S!!!

Nej nu du S får du ta och skriva ett blogg inlägg.. vi vill ju inte att den här bloggen ska dö ut ju :P Puss på dig ... ja och alla ni andra.

// A

vår nu?

Visst känns det vår i luften nu. Solen skiner, fåglarna kvittrar och blommknoppar sticker fram. Ska det vara så i februari. Nej det ska det faktiskt inte. Anledningen till denna konstiga klimat förändring vet ju alla vad det är. Så snälla förök leva miljövänligt så vi slipper vår i februari och vinter i agusti.

Tack // A

sovmorgon

Alla som har sovmorgon vet vilken lyx det är :) Min första lektion var inställd idag så nu sitter jag här ist. Mycket trevligare syssla ^^ Iofs så måste jag ta bussen som går kl 9 fast vi börjar kl10 men skit samma, någon timmes sovmorgon är så jävla värt :P Tack världen för sovmornar.

Kram // A 

Mer klotter!

Detta kommer att låta jätte konstigt men jag vill ha mer klotter och kludd på allmänna toaletter. Jag tycker att det är grymt mysigt att sitta och läsa sånt som andra skrivit ner Allt från luffarshack till dikter är välkommet enligt mig. Nu menar jag förstårs inte att man ska sitta och skriva skit och elakt på väggarna, men det tycker jag är ganska självklart. Så kom igen människor, dela med er av vad ni har att säga. Klottra på toan.

Om detta är helt oacceptabelt enligt dig så tycker jag att det är ditt problem. Sätt upp ett super stort papper som vi kan klottra på isf, för klottra ska vi (jag).

Kram // A

Någon som vill fixa en snygg blogg design?

Hej hej på er.
Tänkte om det finns någon vänlig själ som skulle kunna tänka sig att fixa en snygg blogg till oss. Snälla snälla snälla!! ^^ Jag har lovat S att ta hand om blogg designen men har inte lyckats så värst.
Om ni har tid och lust att hjälpa oss, kan ni väl kommentera eller skicka ett mail på [email protected] så kan vi höras mer :)
Kram // A


Föräldrar med fördomar

Jag säger inte att alla föräldrar är på det här sättet men mina är det.
   Vi unga är nog generellt mer öppna för olika möjligheter om man säger så, jag tycker inte att det är konstigt med homosexualitet alls, medan mina föräldrar som säger att de är fördomsfria reagerar annorlunda. Som min pappa till exempel. Han tror att jag är lesbisk bara för att jag inte drar hem en massa killar eller säger till om jag tycker killar är snygga. Jag förstår liksom inte varför han ens funderar på det, det viktigaste är väl ändå att kunna älska. Jag råkar bara vara kräsen och blyg. Nä, jag förstår inte varför föräldrar bryr sig så. Man älskar väl sina barn oavsett? Samma sak med mamma som tycker att det är mysko med killar som har smink, men jag skulle äga att i ett jämnställt samhäller har alla rätt att se ut hur de vill. Och då tar man inte för givet att smink är för tjejer, fotboll för killar osv.

Jag skulle nog kunna gå djupare in i det här men jag är sjuk så jag orkar inte ;P


Ha det bra


// S

Kenza? - svar

haha hon är ju bortrest för tusan .. fattar inte varför jag inte kolla upp det innan jag skrev ett blogginlägg om det :P
Aja så kan det va ^^

// A

Kenza?

Vad hände med Kenza?? Hon brukar alltid ligga på topp på " mest aktiva " men nu är hon inte med alls. Men hon kanske tog lite ledigt. Skulle jag göra om jag var hon :)
Nån som vet?

// A

Censur

Jag funderar just nun på censur, jag såg i fredags för första gången Tokio Hotels video till låten Don't Jump, jag har sett den förut till låten Spring nicht (som är orginal versionen av låten, på tyska). En sorglig video med ett vackert budskap. Videon är i stort sett den samma, med två undantag. Logiskt så sjunger Bill den engelska versionen i den nya videon men även slutet är annorlunda. De har klippt bort en del av videon eftersom man i vissa länder inte vill visa videor/ spela låtar där man nämner/ visar våld, droger eller självmord på mtv och andra musikkanaler. Av den här anledningen har en viss scen i Spring nicht inte fått följa med i Don't jump och jag måste säga att det känns ytterst konstigt. Jag tror inte på det här med att censurera musik, vi kan ju kolla på Sverige som exempel, här har vi inte censur på sånt och ändå inte så mycket våld, i USA däremot....

Hursomhelst, här finns videorna om ni vill se:


http://www.youtube.com/watch?v=dZj38ypUDf4 <-- Don't Jump

http://www.youtube.com/watch?v=2c0Oy4Slr_A <-- Spring Nicht


// S

Melodifestivalen - one.

Jaha nu har första omgången varit och jag börjar seriöst undra om det hela är ett stort skämt. Det var ju typ bara två låtar som man överhuvud taget lyssnade klart på. Jag tyckte bara att det var Amy som var en värdig finalist. Nya Carola?! hehe jag tror seriöst det, att Amy kommer att bli nästa Carola ( utan hela religions köret ) om hon vinner Melodifestivalen. Nej men resten var ingen hit precis, jag får se om jag orkar mig igenom de andra omgångarna.
Vad tyckte ni om gårdagens program?

// A


Melodifestivalen.

Ikväll är det och JA man måste titta. Det är helt enkelt tradition. Jag ska kolla och så får vi väl se vad jag ( och ni )har att säga om det hela sen :P

// A


S

Hej eftersom min kära vän A har berättat om sig själv tänkte jag göra det samma. Jag går här under namnet eller snarare bokstaven S. A är min bästa vän och det är en stor bedrift. Jag har nämligen lite svårt att lita på folk. Jag tänker alldeles för mycket och har förlorat alltför många vänner för att släppa nya riktigt nära. Men A är som sagt den som vet mest om mig. Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det nog bli Mystisk. För jag är nog ganska svår att definera. Jag kan vara otroligt flummig men är i botten en yttarst seriös människa. Jag älskar musik och lyssnar mycket på Tokio Hotel, Coldplay, Placebo, Keane, Kent och ja, massa fler. Jag älskar även att läsa, skriva och diskutera. Jag hatar ytliga människor och tycker om att vara ensam, ja där har ni mig ;P


// S


SNL parodi - Dear Sister. Grymt kul :P

Parodi av the Oc's second season/final scene. Kunde tyvärr inte få tag i videon men kolla här :P
http://www.youtube.com/watch?v=-n6DH4HlNHM

Här är en länk till den riktiga scenen i Oc :
http://www.youtube.com/watch?v=3umNk9nVxbQ

Här är en länk till Imogen Heap - hide and seek :
http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc

// A

tråk

Idag har det inte hänt mig någonting. Kort sovmorgon som inte gjorde någon skillnad. Gympan var inställd så jag har typ inte rört på mig nått. Äcklig lunch. Plugg hela efter middagen.
Är det verkligen lagligt med så här värdelösa dagar??

Aja får hoppas att morgondagen blir lite gladare och mer händelserik. :)

Kram // A

Meningslös musik

Jag har de senaste dagarna mer än vanligt tänkt på meningslös musik. Då menar jag musik utan djup eller mening. Jag kan till exempel ta Boten Anna  som exempel. Jag kan ju förstå om vissa tycker om att stå och dansa till musik utan något givande budskap men hur kommer man på att man vill skapa en låt som man inte förmedlar något med? En irriterande melodi som fastnar på alltför många hjärnor.
   Självklart är det väl kul för dem som lyckas och för dem som lyssnar. Men personligen vill jag gärna bli berörd av det jag hör, musikaliskt eller genom texten. Jag kan ju även passa på att kommentera musikvideor. Jag bli galen på Adam Tenstas my Cool som går på mtv hela tiden. För mig känns det inte äkta om videon inte förmedlar något som stärker eller vinklar låtens innebörd. Men jag har ju inte heller hittat något vettigt budskap i låten heller. Som vanligt är det min personliga åsikt och jag vill gärna höra vad ni tycker.


// S

~Det okända~

Har just kollat på Det okända. De var i någon liten håla och "skrämde bort" en gammal präst som var en pain in the as. Aja, jag fattade direkt att det var en gammal sekt det handlade om men det verkade inte medierna fatta. Kanske skulle ta och börja jobba som spök-ut-drivare på fritiden. Eller vad tycker ni, verkar jag djup och öppen för det okända?

/ A

2005 = 2007 ?

Jag har grymt tråkigt ju nu. Jag är jätte jätte trött, flummig och vill sova. Borde egentligen plugga svenska tills på fredag. Undviker plugg + sovade genom att sitta och läsa bloggar från 2005. Till vilken nytta? Vet inte. Har året -05 någonting med året -07 att göra? Nej troligen inte, inte mycket iaf. 
Eller?

//  A
 

Dissar...

Jag vill total dissa fjortisar på bussar. De som tror att alla vi andra på bussen tycker att deras diskutioner är jätte intressanta. De som luktar skit mkt parfym, äcklig dessutom.
 
" - Guuuud va jobbigt. Vi har läxa tills i morrn. Palla.
  - Amen det e ju typ ba två sidor ju.
  - Näe fan det är typ tio stycken. Minst.
  - Neeeeä guud va jobbigt.
  - Sa ju det. *suck* "

Så här intelligent var deras konversation som de praktiskt taget skrek ut. Nej tack vill inte höra. Asså visst de får snacka om precis vad de vill, men de kan väl hålla det lite för sig själva. Kan ju tillägga att klockan var 10 på kvällen och jag hade varit i skolan sen klockan 8. Grymt trött alltså.
Aja. Ville bara ha detta sagt. 

Bye bye / A

image2


Folk som tror att de är bättre än alla andra

Varje dag stöter man på människor som tror att de på något sätt är bättre än en själv. Att de är snyggare, smartare, mer talangfulla eller omtyckta. Sådant gör mig illamående! Vem är det som sätter mallen för vad som är bättre och sämre? Gör ett högt resultat på ett iq-test eller komplimanger om ditt utseende dig till en bättre människa? Är ett lågt BMI och dyra kläder något som gör Dig lycklig?
   Jag tror att vi har tappat bort oss själva i vad andra förväntar oss. Varför sträva efter andras godkännande om vi aldrig godkänner oss själva. Alla är avundsjuka på de som ses som perfekta människor. Men vad gör dem perfekta? Jo... att alla eller i allafall många tror att de är det, att de faktiskt är bättre än andra. Vi måste alla inse, utan att döma varndra att vi alla faktiskt är lika mycket/lite (beroende på om man är optimist eller pessimist) värda. Popularitet och att passa in i normen spelar bara roll om vi själva tror på det.


// S

Semmel krig!!

Mumsfillibabb! Vill ha. Tänk att smeta in en stor saftig semla i någons ansikte. Slick. Jag vill bara kleta in hela dig S i semla och slicka dig på kinden.

-Nämen A vad är det du skriver? Är detta verkligen passande i en blogg?
 
-Jag skiter i vilket! Jag vill ha Semmelkrig! 

 image1

Franska


Frankrike, drömmarna, mustacherna och de saftiga baguetternas stad. Ta en promenad, drick lite vin eller besök triumfbågen. Eller varför inte vara lite kultiverad och besök konstmuséernas rolce royce, Louvren. Ja, i Paris kan man välja fritt, turista, äta gott eller ta en promenad. Insup den romantiska stämmningen, låt doften av den gamla staden smeka dina doftkörtlar, låt det dyra vinet kittla dina smaklökar. Paris är staden för livsnjutare.

Men varför ska språket vara så jävla svårt?!

Äntligen

Har vi tagit oss tid att fullfölja något vi länge tänkt på. Vi kallar oss A och S. Det här är vår blogg.


RSS 2.0