jävla migrän

Ska lägga mig nu med världens migrän. Den vill inte ge sig, inte ens med tabletter. Skit samma. Ska upp till skolan i morgon . Börjar 8 så jag måste vakna vi 5.45 ^^ Najs. Men vi frå se hur jag mår då. Har haft feber idag så vi får se....


Aja ska inte besvära er mer nu :P

God natt och sov sött // Agnes

Gårdagen

eller ska jag kanske säga i morse?


När jag kom hem till pappa åt jag lite pizza och tog det lugnt ett tag. Sedan vid tio kom Josse och Virre så vi tog oss ut till grannens lada där de flesta satt och pratade. Men efter lite dricka tog vi oss upp på dansgolvet och ja x) Jag kan ju säga att det är ett under att jag inte har träningsvärk i dag. Vi dansade iaf fram till klockan fyra. Det spelades allt från Katy Perry till en djävel på kärlek, till arvingarna, till Linda Bengtzing och Vandraren. Kul var det iaf. åldern på festen ca ungefär 15-75 år. Så det var variation kan jag lova.

Roligast var att flera mina grannar/avlägsna släktingar osv inte kände igen mig. ^^ Två killar var helt chockade eftersom de trodde att jag var typ 10 fortfarande. Haha ^^ Ni skulle ha sett deras miner när de fattade vem jag var.


Hursomhelst sov vi till 12 Madde, pappa och jag. MEn jag måste säga att jag är fräschare än dem även om de gick och la sig tidigare ^^


Aja, det var allt för idag, förlåt för eventuella stavfel, jag gillar  inte pappas tangentbord :P

// Sara

Helgen

Hej.

Nu i helgen var det Nora marken här i stan. ^^ Så jag drog hit Sara i fredags kväll för att vi skulle hitta på något men vi stannade inne och slappade ist. Sen gick vi ut en sväng på lördan, kollade runt lite och köpte oss godis ^^ Efter att jag skickat iväg Sara till en kräftskiav så hände jag med min barndomsvän Anna :D Det var mys. Vi gick också runt på stan lite och sen slappade vi hemma hos henne och kollade på SATC och skickade på gamla filmer som vi hade gjort. Hela dan igår var super måste jag säga.

Men idag är jag super förkyld så jag hoppas att de andra klarar sig bra. Annars kanske det är Sara som smittat mig. Hon var lite krasslig häromdan så .. men det gör inget. Man brukar ju bli sjuk vid skolstarten.

// Agnes

Hos Agnes

Hej,nu sitter jag hemma hos Agnes, jag är dödligt trött och slöar i sängen medan effektiva Agnes städar bland sina papper. Ikväll blir det nog bara filmmys och så.




// Sara

Scheisse!!

Mitt rum ser ut som crap. Nej nu blir det våldsam musik och hårdhanskarna som gäller.






kanske uppdaterar jag lite senare med resultatet om jag hinner :)


Bye for now


// Sara

I kissed a girl and I liked it

Ja, så går texten på låten framförd utav Katy Perry. Jag kände mig manad att kolla upp denna låt ftersom många nynnar på den och eftersom den är en utav kandidaterna som tävlar mot Tokio Hotel i VMA awards. Jag måste erkänna att jag diggar med en aning men den är rätt weird ^^


// Sara

Dagens fråga

"Är det bara jag eller har inte du blivit mycket mörkare?"

Det frågade en kille i min klass mig tidigare idag. Han kommenterade mina kläder och mitt svarta nagellack. Jag svarade att jag ju sett ut så här iaf det senaste året och troligtvis ännu längre. Han sa då även att jag verkar mer nedstämd. Det tycker jag är lite komstigt eftersom jag faktiskt är ganska glad nu för tiden. Det går rätt bra i skolan och jag har massor med underbara vänner.

Jag har haft flera år då jag har mått skit utan att någon har märkt något men då jag till slut är hyfsat nöjd då frågar folk. Ja, den här killen är inte den enda som har undrat. Kanske jobbar jag inte lika hårt med att hålla upp en lycklig fasad och är mer avslappnad bland folk eller så är det något annat. Jag vet faktiskt inte. Hursomhelst är jag glad :)



"Mörka" Jag




// Sara


Disturbia

Med Rhianna har jag fått på hjärnan ^^ Jag bli galen x) Men det är iaf bättre än igår när jag hade sos med Jonas Brothers spelande i huvudet hela dagen.


Är jag den enda eller är det fler som får låtar på hjärnan hur lätt som helst?



// Sara

Hej hej

Jag har sovmorgon idag så jag börjar inte förrän fem över tolv. Sånu på morgonen har jag kollat på tv med min syrra och nu ska jag städa mitt rum. Jag har bara en lektion idag så sedan ska jag hem och packa lite grejer innan jag följer med Agnes till Nora. Det ska bli trevligt. Jag hade tänkt träna idag men eftersom jag fortfarande har ont i halsen får det vänta tills på måndag.






// Sara

Äntligen

Jag har gjort vad jag sål änge har tänkt göra, jag har börjat skriva ned något som jag så länge funderat på att skriva ned men som jag aldrig har haft tillräckligt med energi för att göra. Jag har en del i mitt förflutna som jag måste nästa ut. Ni förstår, jag ska nämna något som jag en gång läste, jag tror att det var Oskar som skriver/skrev någon for utav kolum i Frida somskrev det. Han menade att någon som har kallats för ful aldrig mer kommer kunna känna sig helt vacker. Jag är beredd att hålla med honom. Jag har de senaste sex-sju åren hatat mig själv och nu har jag insett att jag inte kan hålla på så här längre. Jag måste bearbeta det och eftersom jag älskar att skriva tänker jag skriva ner allt, gå igenom det och inse att jag inte gjorde något fel. För någonstans inom mig vet jag ju att jag duger.




// Sara

Oj då ^^

Jag hade helt glömt bort att jag hade en blogg :P Oops!

Just nu flyter min vardag på ganska bra. Skolan fortsätter som den brukar , med läxor och annat. I morgon ska vi ha klassens dag och se på film och äta snacks :P Mys mys. Sen ska nog Sara hänga med hit hem och så ska vi gå på noramarknaden nu under helgen ^^ Det blir nog trevligt. Jag ska höra med mina små nora tjejer vad de ska hitta på också. Kanske hänger med dom också, vi får se.


Puss
Agnes

Soooooooo Sad :*(

Bara jag som kommenterar vår blogg. Hur ledsamt är inte det??  Kommentera sin egen blogg...


Agnes

Min dag

Ja, Idag var det långdag i skolan med psykiatri, Engelska C, religion, psykologi och filosofi. Det var ju rätt kul ämnen så det var okej. Efter skolan gick jag och satte in lite pengar jag fått utav pappa på mitt konto och sedan drev jag runt på stan för att hitta nåt att ge mina brorsor. Jag hittade inget men det löser jag ^^ Jag har imrgon på mig med :)

Sedan blev det fika med Emmy, som vanligt mycket trevligt. Vi pratade länge och väl, Sedan begav jag mig hem där mamma visade sitt senaste inköp. En nässköljare xD Hahah den var iaf bra för genomtäppta mig. Hon hade även köpt hem en massa vitaminer och skit för att jag ska kunna hålla mig frisk.

Nu ska jag ta en macka och sedan lägger jag mig i badet en stund. Jag är helt slut.




// Sara

Jag undrar jag ^^

Undrar vad Sara har gjort idag? Vad tror ni?

Agnes

MATA MIG!!!!!

Jag är så himla chips sugen just nu och vi har inget hemma. Eller jo det har vi men det är tydligen min brors. Och han vägrar bjuda med sig. Jävla tölp.

Agnes

"Har du varit med i Idol?"

När jag och Sara skulle ha vår maskerad så var det en av hennes småbrorsors kompisar som kom fram till mig.

"Heter du Agnes?"
"Ja det gör jag"
"Har du varit med i Idol?"
"Nej det har jag inte"
"DOM LURADE MIG!!"


Sen blev han kallad Bajs Olle. Stackarn ^^



Den riktiga Idol Agnes ;P



/Agnes

Behöver jag säga mer?

Jag har kommit på att jag bara skriver samma sak hela tiden. Hur trist är inte det. Så jag tror att om jag inte har något nytt att skriva så ska jag inte skriva alls.

Så idag är det slapp lördag. Behöver jag säga mer?

/ Agnes

Svar på min super viktiga fråga.

Jag ställde en mer eller mindre seriös fråga härom dan. Jag undrade om "chong chong" bettyde något på riktigt.

Min bror hade tydligen kollat upp det och det betyder tydligen inget. Så nu evt alla det.

Om ni vill rätta mig så säg bara till, jag menar jag vet ju inte. ^^


Agnes

Förkyld med feber

Ja, det är jag det... Så, det blev ingen fest för mig ikväll. Det blev istället pizza, pommes, cola, godis och epic movie. Det dög det med när man inte orkar häva sig iväg någonstans. Förutom att jag har varit helt tung i huvudet har det varit en hyfsad kväll. Den senaste timmen har jag spenderat att rösta typ 78374985794 ggr på Tokio Hotel inför Mtv video music awards. Det vore najs om de vann.


Nej nu ska jag rösta typ 516 ggr till innan jag kryper till kojs.



Godnatt

Är yta allt?

Jag ser mig som en ganska oytlig person, oftast i alla fall. Jag brukar inte döma folk för hur de ser ut utan snarare för hur de beter sig. Men nu tänkte jag ta upp något som rör en person jag känner. Jag tänker inte nämna hennes namn här eftersom det kanske är lite elakt och för att jag verkligen tycker om henne. Mycket. Det jag tänker ta upp är bara en sak jag har tänkt på när det gäller henne. Hon klagar lite då och då på att jg lyssnar på Tokio Hotel, hon tycker att det är lite pinsamt om folk får veta. Hon erkänner att hon inte har något emot musiken men att hon inte vill lyssna på vad hon kallar "sminkade bögar."

MEN, vid ett tillfälle hörde hon en låt jag spelade med gruppen Cinema Bizarre, de är än så länge inte kända utanför Tysklands gränser i samma utsträckning som Tokio Hotel, vilket betyder att många inte har sett eller hört dem. Dock så hörde min vän låten Escape to the stars och frågade mig vilka det var som gjort den. Hon tyckte att den var mycket bra.

Jag sa vad de hette men inte mycket mer, kanske letar hon upp dem själv och vem vet? Kanske är de inte lika bra längre ;P



"Sminkade bögarna" Med helt okej musik men  som man inte får associeras med




Cinema Bizarre





Vad tycker ni? Hur viktig är ytan

Så dumt av Mia Törnblom

Ni kanske känner igen namnet Mia Törnblom ifrån böckerna "Självkänsla nu" och "Ännu mera självkänsla". Min mamma är mycket förtjust i dessa böcker men jag har inte läst dem själv. Däremot har jag nyligen läst ut Mias självbiografi "Så dumt". Den handlar om hur hon fastnade i drogträsket, och ännu viktigare. Hur hon kom ur det och hittade sin egen väg i livet. Jag tycker att detta är en mycket läsvärd bok eftersom man ser sina egna problem ur ett annat perspektiv. Man kan i princip inte sjunka lägre än vad hon var då hon var på botten och ändå så lyckades hon trots oddsen som var emot henne, bli den framgångsrika kvinna hon är idag.

Shuffle i mitt iTunes

iTunes på min bärbara dator har inte riktigt samma innehåll som den stationära därför kan det bli intressant att se vad det gömmer.

Så, jag kommer att shuffla fram 10 låtar och skriva vad jag tycker om dem ;P



Four minutes - Madonna, Justin och Timbaland Grym pratylåt måste jag säga även om jag fort tröttnar på den
Every you, every me - Placebo En låt som jag faktiskt inte tröttnar på i första taget, lite mellankolisk utan att bli tråkig
Stich in glück - Tokio Hotel Jag gillar hur den låter men texten är ganska tung, handlar om en tjej som knarkar ihjäl sig. Ingen låt man lyssnar på om man vill vara på superglatt humör
Chasing pavements - Adele Jag älskar texten och melodin, den är mysig liksom
This ain't a scene - Fall out boy Jag vet inte varför men FoB får mig alltid att vilja dansa
Goodbye apathy - One Republic Fin och mysig även om jag inte riktigt diggar marackasen (stavning?)
 Leave out all the rest - Linkin Park Fin och sorglig, jag tänker direkt på sista Harry Potter-boken och Fred och George Weasley, jag lyssnade mkt på den när jag precis läst ut boken och då tänkte jag på dem.
Beat It - Micheal Jackson Ännu en låt som man vill dansa till ^^ Sedan kan jag inte låta bli att tänka på THTV.
No Air - Jordin Sparks och Chris Brown Hög mysfaktor^^
Durch den monsun - Tokio Hotel Jag tror nog inte att jag behöver förklara ^^

hejsan svejsan

HEJ HEJ

Hemma tidigare idag än vad som var meningen. Jag skulle ha slutat halv fem men det var en lektion inställd så vi slutade två ist. Skönt måste jag säga ^^

I helgen ska jag bara slappa. Kanske träffa nån vän men jag har inget inplanerat. Jag skulle vilja träffa min vän Anna. Vi hann inte ses under lovet så det skulle vara mysigt. Men vi får se, jag har inte pratat med henne än.

Agnes

I just wanna be, wanna be gone...

Just nu sitter jag och lyssnar på Anna Ternheim. Mycket mysigt.

Idag hade vi bara en lektion, det var religion och vi tittade lite på Änglagård. Inte så ansträngande alltså. Igår fyllde min syrra år och det firades med McDonaldsmat och filmtittande, det var hon som valde, jag lovar^^


Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos min jobbarkompis Ester, det kommer att bli kul att träffa alla tjejerna igen men jag kommer nog inte stanna så länge, jag är nämligen jätteförkyld.

Inte kul alls.

Nej, men nu måste jag iväg och snyta mig,



/// Sara

VIKTIG FRÅGA!!!!!

Betyder "CHING CHONG" något på kinesiska eller japanska?

Jag menar helt seriöst. Man skämtar ju alltid om det, men undrar om det verkligen betyder något. Någon lär ju veta det isf. Förslåt om det är en kostig fråga men jag har funderat på det under dan så jag bara måste ställa den.

Agnes

Första riktiga dan i skolan

yo ^^

Idag var den första riktiga dan i skolan för mig. År 3 och alltså det sista. Hur skönt är inte det :P De lektioner jag hade avr Religion, Svenska och Matte C. Religion verkar soft måste jag säga. Vår lärare sa ungefär så här :
"Om ni är här får ni G, om ni deltar på lektionerna så får ni VG och om ni sen kommer ihåg det vi har pratat om så får ni MVG" Det han ville ha sagt var väll hur lätt kursen skulle vara. Men vi fick vår första uppsatts idag också. En kort uppsats om "Vad är en människa?" Den kan bli lite klurig, men kul ^^

Nej men det var en fin dag tycker jag. Den slutade (som Sara har berättat) med lite stan med vännen och sen slapp hos henne.

I morgon slutar jag klockan 5. Behöver jag säga mer ? Skolan är igång!

// Agnes

Matte C

Var den enda lektionen jag hade idag. Biggan hör verkligen inte till mina favvolärare men det funkade hyfsat iaf. Efter vår enda lektion gick vi och åt, ris och korvstroganoff, inte skolans bästa men det dög. Sedan bar det av upp på stan för att lämna tillbaka min icke fungerande webcam. Jag köpte en ny men den cepar med på blogtv så jag har ingen aning om vad det är för fel.

Sedan hängde Agnes med hem till mig och vi slöade mest. Så, nu har jag ätit lite mackor och blir väl kvar framför datorn en stund innan jag beger mig till sängen med en bra bok, jag har många att välja mellan^^


// Sara

God morgon

Idag har jag än en gång sovmorgon, liksom i morgon och på fredag. Najs men jag skulle hellre börjat och slutat tidigare. Efter skolan ska jag träffa Agnes och så ska vi upp på stan och byta min crappiga webcam och så ska jag köpa en present till min syster som fyller i morgon. Nä, men nu ska jag ta och äta frukost.




Ha en bra dag


// Sara

Not nice at all

Idag upptäckte jag till min stora fasa att mina naglar ser ut som crap. Så ikväll blir det att ta till min inte så skillade franska manekyr. Förhoppningsvis kommer det att duga. För inte kan jag ju gå omkring och se ut så här:



För första gången

kommer jag att ge er dagens outfit ^^ även om det nte är så välgjort. Idag var som sagt första dagen i skolan och detta brukar alltid dokumenteras utav mig. Ett utav de få tillfällena då det blir ego-pics




Och kläderna är:
Svart linne från lager 157
Jeans utav märket Replay
Vitt skärp ifrån Tiger




Jag har även nytonat hår ^^ eller rätt så iaf :P

Bilder från maskeraden

Jag har endast bilder från min mobil här och de är inte så många men jag lägger iaf upp dem så får Agnes fylla på senare






Första dagen i skolan

Ja, idag börjar allvaret igen. Eller inte riktigt. Idag ska klassen samlas och schemat följer vi först i morgon. Sommarlovet har gått förvånansvärt fort. Det bara flög förbi. Men jag har haft trevligt ska ni veta :)


Faktiskt så ska det bli kul med skola igen, att få använda hjärnan och att komma in i rutinerna igen. Jag gillar faktiskt min skola. Man känner sig hemma där.




// Sara

trevlig dag med Sara och Amanda

Hej igen ^^

Jo som jag sa så sov Sara här och åkte hem ganska tidigt, eller ja vid 12 tror jag. Sen passade jag på att städa lite. Lika bra att göra det när man har tid över. Sen kom Amanda hit och vi satt vid datorn och roade oss ett tag och sen så kollade vi på Mean Girls ;P

"No, I'm not stupid! It's just gonna be some cool people so you have to come biatch! " Bästa repliken i hela filmen xD

Agnes

Måndag

hej. Sara har nu åkt härifrån. Hon skulle och träna sin rygg som inte mår så bra. Men vi hade iaf jätte mys igår. Vi softade bara, men det är ju skönt det med ^^ eller hur ?!

Idag ska jag städa rummet så man är redo inför skolstarten. Helt sinnesjukt att man ska börja sista året på gymnasiet Oo Men det blir nog bra skulle jag tro ^^

Kram
Agnes

Hej ^^

Idag komrmer som sagt Sara hit så vi ska mysa lite. Tror att hon sover kvar så slipper hon åka massa buss fram och tillbaka. Tar ju ändå 45 minuter att åka så. Men det ska bli trevligt.

men nu luktar det bränt så jag ska springa och kolla vad det är.

Puss
Agnes

Good morning

eller middag kanske det är så här dags. Jag är just nu hemma hos min pappa men lite senare ska jag bege mig hem till Agnes, det ska bli najs. Jag ska även försöka få över mina maskeradbilder till datorn så att jag kan lägga upp dem här. Festen var som Agnes sa mkt trevlig och det var kul att träffa alla.

Igår var jag hemma hos min vän Josse och firade hennes pappa som fyllde. Men vi hängde mest på övervåningen och kollade på film, det blev någon med MAdonna och sedan 1408, läskig men den spårade ur mot slutet.




// Sara

Makeraden :P

Hej på er. Igår hade jag och Sara äntligen maskeraden ^^ Jag tyckte att det var riktigt trevligt. Träffade lite nya människor och gamla. Vi hade fixat med sallad, fika, chips och annat bra. Som gäster hade vi bland annat en pirat, en terrorist, Cruella de Ville med Hund, Elvis, Cleopatra, en ängel och några psykfall ;P hehe men det var mysigt måste jag säga ^^

Tyvärr drog alla jätte tidigt. Några skulle med bussar, Tjejgänget från Nora dissade mig för en tydligen större fest i Frövi. Så det var lite trist faktiskt. Men annars var det jätte kul ^^ Min vän Evelina och hennes gubbe var kvar längst och underhöll mig ^^ Tack tack ;P

Men iaf så var det en lyckad kväll och jag hade det trevligt. Jag tror att Sara också tyckte om maskeraden. Men tyvärr så glömde jag min kamera hemma innan jag åkte till Sara, emn jag ska försöka samla ihop bilder från flera håll så ni kan få en inblick i kvällens händelser ;P

Jag skulle lätt kunna ha en till nån gång ;P  


Puss
Agnes


God morgon

Jag tar bara en liten snabb paus i mitt stressande för att uppdatera bloggen :)


Idag är det nämligen dags för min och Agnes maskerad. Mycket najs ska det bli nu när jag tillslut har fixat dräkt. Jag kommer nog att ta mssor med fina bilder med min nya mobil och jag tror att även Agnes kommer att ha kameran på g.

MIn födelsedag var mkt trevlig med släktingar och allt.

Btw. Idag så är det tre års jubileum för durch den monsun, låten som gjorde Tokio Hotel kända över en natt, hoppas de firar ordentligt. Det var ju som tidigare nämnt även den låten jag föll för från första början. Alltså är denna dag mycket speciell. Det finns allså ingen anledning att inte fira ordentligt.



Ha det bra


kramar

Sara

God morgon

Eller lunch kanske ^^ Nej men jag har faktiskt varit uppe ett bra tag. Blev väckt av min bror vid halv tio. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men det blir väl slapp idag med. I morgon är det maskeraden så då kommer jag ha rätt mycket att gör aså det gäller att vila ut ;P

Kram
Agnes 

GRATTIS SARA!!! =D

Idag fyller Sara år =D GRATTIS GRATTIS!!! Hoppas att hon får en super duper dag med mycket tyck om. Jag skickade henne ett grattis-sms i natt. 17 sekunder över 12 ^^

Grattis hjätat <3

// din Agnes


OJ DÅ....

Jag tonade håret igår. Det skulle bli brunt.


Nu är det svart! Oo




Agnes

Att vara 17 år

Ja, jag har inte tänkt så mycket på det tidigare, att vara sjutton år menar jag. Det är ju inte direkt någon ålder där det händer något speciellt. De flesta går väl och väntar på att de ska fylla arton anar jag. Jag däremot har oroat mig mycket. Jag var så himla rädd för att fylla år, just för att att arton är en sådan viktig siffra. Man blir myndig, just det MYNDIG. Bara ordet har gett mig rysningar. Blir man vuxen och ansvarstagande bara sådär över en natt? Förväntas man klara sig själv då?

Nu har jag som tur är kommit över den värsta nojjan. Jag tror knappast att mina föräldrar kommer att slänga ut mig och inte heller kommer jag att förändras. Jag menar, i morgon kommer jag ju tekniskt sätt bara vara en dag äldre än vad jag är idag. Inte ett helt år. Just det, det är därför jag skriver detta inlägg. Jag fyller nämligen arton i morgon. The big number.

Och, jag har faktiskt börjat se det en aning positivt, jag får ju faktiskt göra som jag vill. Jag förfogar över mig själv och kan, om jag vill, åka vart jag vill, handla på ebay osv. Inte är det helt fel. Inte alls ^^



Någon utav våra läsare som lider eller har lidit utav åldersnoja?



// Sara


kom precis på..

.. en till sak jag ska göra. Vi har fått hem vår dator nu så jag kan ladda upp videos. Så det ska jag greja med idag, endel som måste installeras innan så det kommer att ta ett tag. ;P

Agnes

Godagens

hej hopp ^^ Idag ska jag kanske träffa Barro och Frida. Frida ska höra av sig till mig när hon åker till Barro. Sen får vi se vad vi hittar på.

Det varkar bli ganska bra väder idag så förhoppningsvis så kommer jag kunna sitta ute i solen några minuter. Kommer nog inte vara så varmt med det kan vara skönt ändå ^^

Kram
Agnes


God natt

God natt säger jag till er som råkar läsa detta.

Jag vill bara säga att alla ni som kikar in i bloggen måste bli duktigare att kommentera. Vi vill ju veta vilka ni är som läser bloggen. Speciellt om det är någon vi känner irl ;P

Puss
Agnes

tankar om projektarbeten mm

Tjo. Sitter hemma nu och kollar datorn. Jag var precis ute och gick med min far och vi snackade om preojekt arbeten och annat halvt intressant. Jag måste bara fråga, vad ska ni göra/ har ni gjort för projektarbeten? Jag och Sara har pratat en hel del om att göra ett arbete tillsammans men det är ganska svårt att komma på ett ämne som båda tycker är intressant. Så jag känner att om vi inte kommer på något snart så får vi nog gööra individuella arbete. Men det betyder ju inte att vi inte kan hjälpa varandra och arbeta ihop ^^ 

Aja nu drev jag iväg i tankarna igen så jag avslutar här =)

Kram
Agnes

Ps. beställde mitt comviq kontantkort precis ^^ men det kommer att ta 19 dagar innan det kommer för jag vill behålla mitt gamla mobilnummer. Det är så enkelt och bra. ;P


AAAAAAJ Mina fötter

Jag har ett par bajs skor där vatten strömmar in från alla håll. Och på grund av fukten i skorna så har jag gått och fått massa sår övar hela mina fötter. Så jag har Ajaj på fötterna :( *snyft*

Agnes

"Förlåt att jag är sen, jag bröt tån"

Okej, detta var kanske inte mitt allra vettigaste uttalande men det var faktiskt vad jag sa till Hanna då jag kom en aning sent till vårt avtalade möte utanför skolan igår. Jag slog tån i dörrenm och den svullnade snabbt upp och såh en aning skev ut. Mamma konstaterade att den eventuellt var bruten så hon tejpade iordning den Nu mår den iaf bättre.





Några weirda citat ni kan dela med er av??




// Sara

NärCon

Hej, ni har kanske märkt att jag har varit en aning frånvarande i helgen. Anledningen är NärCon. För er som inte redan visste det så är NärCon ett konvent där man spelar olika spel och umgås med andra med liknande intressen. Det är allt från brädspel, till tevespel och rollspel som förekommer. Temat var Japan och många var utklädda. Jag var där med Hanna och visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Vi kände oss allmänt vilsna kan man iaf konstatera. Dety blev inte så mycket spelande utan vi hängde bara där och kollade på alla.


Jag konstaterade att NärCon säkert är kul för många, men ingenting för mig.



// Sara

God dag :) Några förslag?

Hej på er :) Jag sitter här på min säng och njuter utav mitt nya, trådlösa bredband. Med mig har jag Hanna och Agnes. Vi käkar choklad och försöker bestämma oss för vad vi ska kolla på för film.

Sega är vad vi är ;P

Nån som har nåt filmförslag?

// Sara

dagens planer

Idag ska jag vara hemma under dan. Kommer nog att städa en del eftersom mamma och pappa är hemma och då kan man inte bara sitta inne utan att göra något. Så pyssla runt blir det. Jag ska tänka ut vad ajg ska ta med till maskeraden, det ska iaf vara en sallad, dricka och chips.

Men sen ikväll så kanske jag ska till Sara. Vi sa så i fredags iaf men om hon kan nu eller inte vet jag inte. Men vi får se ^^

Kram
Agnes

Jävla capo jävel

Fattar ni hur jobbigt det att leta efter ett capo som inte vill bli hittat ?? Jag har letat i flera timmar och det vill verkligen inte komma fram. Bajs också :(

Agnes


Orgasmdagen

Visste ni att det finns en dag som är till orgasmens ära. Det visste faktiskt inte jag heller men det gör den. En amerikan vid namn Alex Hirka instifdade dagen, 8 agusti, till sin frus ära.

Läs mer på aftonbladet

Agnes

Maskeraden närmar sig :P

hej allihopa....

idag mår jag faktiskt mycket bättre. Men jag ska fortfarande inte gör något. Ville träffa Sara men hon var upptagen idag . Så vi ses nog i morgon. Vi skulle nog behöva snacka mer om maskeraden. DEN NÄRMAR SIG ^^ Jga ska försöka att vara duktig och filma och ta massa kort på maskeraden så får ni se mer sen. Inte mer än rätt då jag har snackat ganska mycket om den. Jag har ändrat min dräkt som jag ska ha lite. så ni som råkar veta vad jag skulle vara vet inte det längre ;P Mohahahaha!!!! Sara har inte berättat riktigt vad hon sk aha på sig heller, så det ska bli spännande att se :P

Puss
Agnes

Jag tror att jag är sjuk

Jag tror att jag är sjuk. Mår jätte illa (vilket är från mina djävulstabletter, men jag brukar bara må så här illa om jag redan är sjuk), frossar med jämna mellanrum och har ont i hela kroppen. Damn jag som vill göra så mycket den sista veckan på sommarlovet. Jag får väl ta nån tablett och bara ta det lugnt ( idag också)


Puss
Agnes

Hjärnblödning vid 18????

Idag berättade mormor om en kvinna som hade får en lite hjärnblödning. Hon hade sen blivit väldigt trög tänkt ( inte korkad utan bara lite seg). Tänk om jag har haft en lite hjärnbllödning utan att märka det och så har jag blivit helt seg i hjärnan efter det? Men det är väl inte så vanligt att man får hjärnblödningar vad 18 års ålder ????? :S Hoppas inte det iaf. Det skulle ju vara ljusblått! =( Lagom till skolstarten....

Agnes

Förlorad oskuld

By the way så förlorade jag oskulden idag! 

.
.
.
.
.
.

Min fästing-oskuld...


Jo ni, jag hade min första fästing idag. Ingen stor men den sprattlade med benen. Egentligen är det lite konstigt att jag inte har haft någon innan med tanke på alla våra katter. Men den satt i armvecket och sprattlade. Så jag gick faktiskt hem till mormor så fick hon hjälpa mig att ta bort den. Kanske inte så bra att bara rycka bort en fästing om man inte ens har sett det göras någon gång. Så hon fick hjälpa mig med det. Sen skulle vi göra rent området där den suttit lite,
Mormor: "Jag har ingen sprit som man ska göra rent med men jag har vodka ^^" Men det funkar ju det med.. men för säkerhets skull så tvättade jag lite till hemma sen :P

Ni tycker säkert att jag är jätte töntig som gör en så stor grej av det här men det skiter jag i ! =)


Puss
Agnes

Seg i skallen

Hej, Jag vet att jag inte har skrivit något i bloggen idag. Det är helt enkelt för att jag inte har lust. Min hjärna är helt ur funktion just nu. Jag försvinner bort från omvärlden hela tiden, kan liksom inte konsentrera mig på någonting. Sitter bara hemma och funderar och slöar. Och det är inga komplicerade tankar som far runt i huvet på mig heller. Utan mer: "Vilken ögonskugga ska jag ha på maskeraden?" eller "Vad ska jag äta till lunch?"  Sånna frågor kan jag sitta och fundera på i flera timmar. Helt sinnesjukt. Sen slutar det liksom med att jag inte ens äter lunch för klockan har hunnit bli 6 och det är dags för kvällsmat. Mupp!


// Agnes

Hej Hej

Jag skäms lite över hur dålig jag är på att blogga ^^ Jag skyller på att jag är dödstrött efter jobbet varje dag :P


Anyway, I morgon är det min sista jobbdag så då ska jag väl få lite mer tid, om jag inte är helt busy med att shoppa upp lönen förstås. Jag var ju som ni redan vet på stan med Agnes igår och då blev det ett par nya jeans som mamma faktiskt betalade. Sedan drog vi till Vingåker idag och då blev det två par jeans, en scarf, ett skärp och tre par strumpor. Tillsammans kostade det bara lite mer än vad jeansen gjorde igår, thank good för outlets.


Hursomhelst ska jag städa lite på mitt rum innan jag stupar i säng. Jag sov till och med i bilen på vägen dit och hem idag x)



// sara

Barnslig humor har jag :P



Agnes

Barnslig humor har jag :P



Agnes

goder morgon

Hej allihopa.

Idag ska jag faktiskt göra något :P Jag ska in till Sara och vi tänkte vandra på stan lite för Sara hade fått sin lön. Så vi ska väl gå runt och kolla lite. Så tills dess ska jag nog bara sitta vid datorn lite och kanske kolla en film, vi får se. Men vi höres ^^

Agnes

Tisdag?

Är det tisdag idag ? Jag jhar verkligen ingen koll alls på dagarna just nu :/ men om det är tisdag så är det en ny dag ^^ och jag ska sitta hemma i blåsten. Jag skulle till Sara och planera maskeraden men kommer inte in till örebro, eller rättare sagt så är det svårt att komma hem sen. Iaf från Glanshammar. Så jag stannar hemma så får jag och Sara hålla telefon kontakt, det fungerar det med.

Men vi höres dudes :P
Agnes


Natti

God natt på er alla ^^

Kram
Agnes

I'm soooooo bad

Jag känner mig så dålig som har varit hemma hela dan men ändå bara skrivit ett blogg inlägg. Förlåt. Men jag får väl skriva några extra i morgon ^^

Puss
Agnes

god morgon =)

Vaken nu ^^ Ska slappa idag med, det är nämligen inget fint väder här. Så jag ska nog sitta vid datorn en del. Försöka installera min web kamera igen. Funkade inte första gånge. Installationen gick bra men sen funkade det inte ändå så jag tänkte testa igen.

Men vi hörs
Agnes

kväll

Hej på er. Tack alla som lnskade mig en trevlig helg ^^ Jag hade en mysig film stund med Barro och Manda faktiskt. Manda kom lite sen t, men bättre sent än aldrig eller hur ? =)

Nu ska jag sitta och kolla runt lite på bloggar och annat kul och sen ska jag sova. I morse så ställde jag klockan men vaknade inte ändå så jag får väl försöka igen :P

Agnes

Hemma hos Barro

Sitter hemma hos Barro nu. Kom hit för cirka en timme sen skulle jag tro. Vi väntar fortfarande på Manda som sa att hon skulle komma inom en halvtimme. Men hon kommer väl snart skulle jag tro. ^^ Som jag sa så ska vi se på lite film och så.

Agnes

Tjejmys

Ska iväg till Barro en sväng snart. Manda ska också dit och vi tänkte kolla på lite film och snacka lite ^^ Bara ha det mys.

Agnes

Springa iväg snart

Hej och god morgon. Jag ska snart springa iväg och handla åt mamma. Mewn jag väntar lite för det regnar en hel del, kanske upphör lite.

Annars är allt bra. Har duschat, sminkat mig och så. Så jag är redo för allt som dagen har i åtanke åt mig.

Agnes

Monster eller rymdvarelse??

Kollade nyss på Aftonbladet i brist på annat. Då hittade jag den här artikeln om en "sak" som funnits i USA. De vet inte vad det är. Endel säger att det är en sköldpadda utan skal och andra att det är en utomjording. Kanske är det ett resultat av sjurexperimet eller ett tidigare okänt monster.

Läskigt iaf. Kolla själva ^^

Agnes

Kan inte sova.

Hur jobbigt är inte det. Vill ju somna tidigt. Men det kan ju vara så att det inte går för att jag sitter vid datorn, inte har fixat iordning mif för sängen och inte har bäddat än ^^

Agnes

Don't let the bedbugs bite

Ska lägga mig nu. Filmen är slut och jag tänkte att det kan vara bra att rätta till dyngsrytmen lite. Är ju bara dryga två veckor kvar tills skolan börjar. Så jag tror att jag ska ställa klockan tills i morgon bitti. Klockan 9 blir nog bra ^^

Natti på er.
Agnes


myskväll med familjen

Jag stannade hemma idag. Var ingetr annat på gång så det blev lite mys med familjen ist. Vi spelade Cranium ett spel som går ut på att man ska vara snabbtänkt. Rikitgt trevligt var det. Jga måste spela det med tjejerna någon gång. Med lite vin till kan det nog bli riktigt roligt :P

Jag sitter nu och väntar på att nyheterna ska ta slut och jag kan fortsätta se på film. ^^Hoppas att ni också har en trevlig kväll. ^^

Agnes

Billys panpizza

Visst är jag duktig? Or not. Idag har jag ätit Billys panpizza och choklad ^^ sund kosthållning va? Nej Anna Skipper skulle nog bli mörkrädd om hon sett mig.

Men är man slö så är man :P Förhoppningsvis blir det någon riktigt god kvällsmat när familjen kommer hem, det brukar det bli :)

För övrigt har jag som jag kanske nämnt mest sovit och slöat idag. Igår gick jag och la mig strax efter nio, på en fredag liksom. Men det är så trött jag faktiskt är. Hoppas att jag känner mig piggare imorgon och resten utav veckan, man kan ju faktiskt inte gå omkring som ett vandrande lik i flera veckor.



// Sara




Remember, to me you'll be forever sacred...

Ok, eftersom jag är så himla dålig på rubriker blir det som oftast en bit utav en låt.

Nu har jag bara en vecka kvar att jobba vilket är supernajs, sedan blir det lite mer än en vecka ledigt innan skolan börjar. Så får jag min lön och då tänkte jag dra med Agnes till Stockholm för en shoppingtur och tjejmys för bara oss två.

Vad händer mer inom den närmsta framtiden? Jo, jag fyller 18 om lite mer än en vecka... Hm, det känns spännande faktiskt :)

Jag har kommit över åldersnojan och ser nu mest fördelarna :) Tänk vad skönt att kunna bestämma över sitt eget liv helt om man så önskar. Så om det inte kommer något nytt Sverigedatum kan jag sticka till typ Tyskland eller USA och se Tokio Hotel om jag så önskar. Det känns skönt att veta.



// Sara

Fy Camilla Läckberg ^^

Jag brukar ju som ni kanske vet läsa rätt mycket men nu när jag har jobbat har jag tagit till samma sak som förra året, ljudböcker! I år blev det Sjöjungfrun utav Camilla Läckberg. Jag har läst alla hennes tidigare böcker och jag gillar dem skarpt. De är inte sega som många deckare utan innehåller intressanta fall med huvudpersoner som är mycket trovärdiga och sympatiska.

Jag har iaf inte haft för mig nåt speciellt idag eftersom Josse inte svarar i telefonen och eftersom jag är för slö för att hitta på något annat. Så, jag lyssnade klart på mitt bokband. Jag måste säga att den slutade med den värsta cliffhangern jag någonsin varit med om xS


Jag bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha nästa bok ^^

De andra böckerna har samma huvudpersoner men de brukar kunna läsas fristående, jag har själv inte läst dem i rätt ordning. Men jag blev helt paff när jag hörde slutet på den här. Det kan ju inte sluta så!!

Ja, boken var fantastisk i övrigt och nu kommer jag gå och oroa mig för hur det går... Fy på dig Camilla för att du skriver så bra och har mage att lämna mig och så många andra i ovisshet ;P


// Sara

Solförmörkelsen

Var det någon som kollade igår? Kommer inte riktigt ihåg vilken tid det var ( runt halv 12) men jag, mamma och mina syskon var på. Klart att vi ville se en solförmörkelse. Men när det är dax och vi står på baksida säger mamma " men ni vet väl att det inte är hela solen som kommer att täckas?" Jaha, det var det ja. Missnöjd med resultatet var jag när jag sen traskade in.

Men om man tänker efter så var det ju ganska häftigt att få vara med om. Skulle ha varit ännu bättre om hela solen var förtäckt men det kommer inte ske förrän 2126 enligt Aftonbladet. Så vi får väl nöja oss med det vi får. Jag tror nämligen inte att jag kommer leva fram till 2126, men vem vet :P

Agnes 

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

JAG HAR TRÅKIGT!!!!!!!

Vad ska jag hitta på?

Agnes

Mördad av vätskebrist - HEMSKT!!! Oo

Har ni läst om den 14 åriga Daneal?

En cp-skadad flicka som dog pga av att hennes mamma inte gav henne mat och vatten. När hon hittades av sjukvårdare så hade hon varit död i flera dygn och hade liggsår med levande larver i :S Hon var 14 år och när de hittade henne vägde hon endast 20 kilo.
Familjens misär hade tydligen upptäckts tidigt och det var meningen att socialen skulle komma och ta hand om flickan två gånger i veckan. Men intyg om att de hade varit där förfalskades och flickan lämnades. Nu åtalas flickans mamma, pappa, tre vänner till familjen och fyra socialvårdare för mord.

Hur sjukt är inte det? Jag blir äcklad av sättet de bettede sig på :( Flickan måste ha skrikigt hur mycket som helst?! Säg gärna vad ni tycker i en kommentar, en debatt är bara bra att starta när det gäller ett sånt viktigt ämne. Tycker iaf jag !!!

Läs mer om Daneal på Aftonbladet!!!

/ Agnes

Ensam hemma

Jag är hemma hos pappa nu :) De begav sig ut på cykeltur i regnat så jag sitter här i pyjamas och bara slöar. Hade tänkt ringa Josse men väntar ett tag till, hon brukar vakna rätt sent.


Så, jag tar det lugnt ett tag till :P



btw, igår fick jag värsta chocken ^^ Jag slöläste lite i Maddes Amelia-tiding och på typ första sidan hade de intervjuat lite random människor om deras läsvanor och så, en hade de frågat vad hon lyssnade på. Hennes svar löd: Tokio Hotel, punk och p3. Då blev jag glad :) Hon var 25 år gammal och det är sällan man hör om så pass gamla fans här i Sverige, i tex USA och England är många utav fansen uppåt 30 och ännu mer. Ju äldre fans, ju seriösar rykte så jag ser gärna mer utav äldre personer som delar min musiksmak ^^


// Sara


Lördag

Idag regnar det. Så jag kommer nog bara vara hemma och pyssla lite. Städa och så menar jag, rensa lite papper. Sara jobbar jobbar och jobbar. Stackaren men pengar får hon ^^

Agnes

Vad vill ni läsa?

Jag fick just en kommentar av Angelica. Hon tyckte att vi hade ett kul koncept på bloggen. Som jag förstod det tyckte hon att vi skulle kritisera andra bloggare. Kanske är en bra idé, att skriva vad vi tycker om bloggares agerande. För både jag och Sara är aktiva bland blogg läsandet. Men det kanske skullebli för likt bloggkommentatorernas blogg.. eller nej, vi är ju andra människor som skriver så det blir ju inte likadant då :P Men vad tycker ni? 

Tycker ni att detta låter som ett bra innehåll i en blogg ?

Agnes

Ska sova nu

Hej hej.

Nu ska jag sussa. Najs najs najs. Blev lite mys och film här under kvällen. Och ett vredes utbrott men det vill jag inte ta upp här ;P men det blev bra till slut och familjen kunde ha det trevligt under kvällen.

Läst Saras inlägg om Linda Rosing? Gör det, tyckte speciellt att sista raderna var bra skrivna! ^^

Hehe, God natt på er <3
Agnes

Linda Rosing kommer ut...

Som faghag! För er som inte vet vad en faghag är så är det en kvinna som tänder på homosexuella män. Dock verkar Linda mer syfta på att hon trivs i deras sällskap vilket jag tycker är en helt annan sak...

Om jag trivs i tjejers sällskap gör det ju inte mig till lesbisk, om jag trivs i barns sällskap gör det mig inte till pedofil...

Hursomhelst tycker jag att Linda ska ta tag i sig själv och komma ut som det hon i själva verket är, en attentionwhore.




// Sara

Roliga reklamer



Agnes

Hej hopp :)

Nu är det som ni förhoppningsvis redan vet fredag :)

Igår kväll var jag på pick-nick med mina jobbarkompisar Lovisa, Sandra, Lina och Emelie. Det var mycket najs med gott småplock och massor med flum. Jag har falktiskt rätt kul på mitt jobb. Idag tog vi Ester på överraskningspick-nick på frukostrasten eftersom hon missade gårdagens.

Idag ska ja hem till min pappi och familjen där, det var längesedan jag åkte ut dit och jag saknar dem alla.

Nästa vecka hoppas jag på att träffa min Agnes också :) Så vi kan fixa allt inför vår fest. För övrigt känner jag mig ganska seg och trött. Inte helt frisk faktiskt.


Btw så fick jag brev från kleo idag, kul som vanligt.


Hoppas ni har en bra dag, dela gärna med er :)


Många kramar Sara

ändrade planer

Blir att följa med på middag ikväll ändå. Det visade sig att det bara var mamma och Malin som ville dit och det känns taskigt att bara två kommer, när fem är bjudna. Så jag följer med och äter lite mat och sen går jag nog hem igen :P Vad ska ni hitta på då?

Agnes

duschad och klar

Så nu har jag duschat, så ska jag göra mig i ordning lite. Inte för att jag ska göra något speciellt. Men man känner sig mycket mer tillgänglig för förslag om man är iordning gjord ^^

Agnes

HAHAHA xD



Agnes

Uttråkad

Jag är så himla uttråkad. jag vill hitta på något samtidigt som jag är helt slö och borta i huvudet. Familjen ska på middag ikväll och jag vill inte hänga på. Men funderar på att göra det bara för att inte sitta hemma. Usch varför ska det vara sånt skitväder?

Agnes

DAMN

I förgår var dte bara 4 stycken som hälsade på bloggen. Men igår hade  hela 30 stycket sagt hej :P Trevligt måste jag säga ^^

Agnes

RSS 2.0