Premiär utav Desperate Housewives

Idag hade som sagt i rubriken en utav de serier jag följer premiär. Jag vet inte varför men jag gillar verkligen dh, kanske för att den är helt olik alla andra serier på tv.

Det var en hel del nya ingredienser i berättelsen och jag ser fram emot att se kommande avsnitt, det ska bli spännande. Jag måste erkänna att jag blir lite skrämd utav Lynettes styvdotter. Hon är en liten otäcking. Kanske inte så konstigt med tanke på omständigheterna.



// Sara

tisdag 30/9-08

hej.

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan och inget speciellt har väl hänt. Jag började redan vi 8 så jag och pappa åkte vid 7. Sen gick jag i skolan till 2 ungefär. Skulle ha slutat vid 4 men sista lektionen var inställd. Najs :P

Sen åkte jag hem och har sen dess suttit med Hemingways Och solen har sin gång". Läst klart den och sen skrivit en recension på den. Blev ganska nöjd. Jag tycker att recensioner är det svåraste att göra nästa. vet inte varför men så är det.

Nu ska jag kolla lite på tv innan jkag ska sova.

/ Agnes

Min dag

Ja, idag vaknade jag strax före sju och gjorde mig iordning. Jag cyklade i kyla och regn till skolan där första lektionen var filosofi. Den pågick i 2,5 timmar och sedan hade vi hål i fyra timmar. Så jag åt och sedan gav jag mig iväg till gymmet där jag tränade lite innan jag åkte hem och duschade. Efter det tog jag bussen till Risbergska skolan där jag hade psykiatri och sedan stack jag hem igen. Och nu så är det dags att ta itu med det sista på min psykologiuppgift. Seegt är vad det är.



// Sara

BEST ACT EVER!!!

Ok ^^ efter galet mycket röstande blev jag superglad över att Tokio Hotel blev slutnominerade i kategorin Headliner på EMA, men nu ser jag att de även finns med i Best act ever. Gosh va bra vi är!!! nej nu måste jag dra ;P Jag har röstning att göra :)






// Galet glada Sara

Jag kritiserar din blogg!

Vill du att jag ska "kritisera" din blogg??

Läs mer om upplägget här och här kan du läsa om när jag kritiserade Jessicas blogg! 

// Agnes

hemma sjuk idag

Stannade hemma idag för att jag känner mig som skit. Orkade helt enkelt inte med skolan med min förkylning. Jag är lite rädd att jag ska ha smittat Sara för jag sov hos henne i fredags men isf får hon väl skälla på mig lite :P

Nej men jag softar, och jobbar hemma. Måste läsa ut en Hemingway bok och skriva recension tills på onsdag och jag har halva boken kvar Oo Make it work!

/ Agnes

Att göra lista...

Att göra lista för söndagen den 28:e september 2008:

Städa rummet, ordentligt!
Slänga all skit som jag inte använder.
Läsa klart Hemingway "Och solen har sin gång"
Plugga matte.
Gå ut och gå en timme med far.
Jobba med PA.

// Agnes


Natt ^^

Ja, idag vaknade jag ju som Agnes tidigare nämnde runt tio och slöade hela dagen ^^ Det var najs :P Sedan cyklade jag hem till Emmy som fyllt år. Det firades med god mat, godis och singstar. Härligt, härligt. Annars har jag inget spec att rapportera ^^ Jag är astrött så jag bör krypa till kojs, det har varit en supertrevlig helg så det ska bli skönt att sova ut och slappa bort morgondagen.



// Sara

Slapp dag

Idag har jag haft en super slapp dag med Sara. Den började med att vi vaknade vid 10 snårat och fixade oss lite frukost. Sen satte vi oss och kollade på en film som Isabel hade rekomenderat, Törnfåglarna. Efter dryga två timmarna så frågade vi oss hur lång filmen var egentligen. Det var då vi räknade ut att det var en serie på 7 timmar och 45 minutar. Så vi hoppade fram lite och efter ytterligare 1 timme så gav vi upp. Gjorde oss lite kyckling sallad ist och lyssnade på musik. Sen satt vi och snackade lite med saras mamma innan jag gick till bussen och Sara hoppade in i duschen. Hon skulle till en kompis som fyllt år. Men det får hon berätta om sen ^^

Kram
Agnes


Fylleblogga Oo

Så i morse att jag hade skrivit ett fint lite inlägg i går kväll. Det får vara kvar som en påminnelse för mig själv, att det var den första och sista gången jag fylle bloggar!

Jag tycker inte att jag drack så mycket men samtidigt så hoppade jag kvällsmaten igår. Eller jag hoppade inte över den, den blev bara inte av.  Så det kan ju ha påverkat lite.

men jag kan iaf säga att jag hade det sköj igår. Träffade en massa härliga människor som jag känner och det var en lyckad kväll ^^ Efter Klaras så traskade jag, Sara och Hanna till Burger King och år lite innan vi gick hem och sov. Alldeles lagom kväll för min del :)

// Agnes

Kläder!! Gratis!!

Bli medlem här och få gratis kläder !!

/ Agnes

Tjoooohoooooooo

Hej hopp, här sitter ajg och bloggar innan i ska iväg. Vi ska till Klaras ikväll. tror att jag har sagt det men bvet inte säkert så jag säger det igen. :) Sara och Hanna ska med och vi ska möta folk där. Yes så är det. Men jag är trött. Mycket trött, men det blir bara bra.

Puss
Agnes

Krogen ikväll ^^

Det blir Klaras ikväll med Sara och Hanna. Kommer nog sträffa större delen av min klass där också eftersom min klassis Charlotte fyllde igår och vi ska fira henne lite där :)

Grattis Charlotte om du läser detta :D.

Men det blir nog bra. Fick låna 500 av pappa i morse så jag kan köpa mig en drink eller två :P Om Sara ska dricka vet jag inte, hon och Hanna verkar inte så jätte pepp. Men det måste jag göra dom eftersom det är första gången som Hanna ska till Klaras (tror jag). Hon kan ju inte vara deppig när hon ska ut.

// Agnes

Have a heart

Efter att Anna sjöng den i Idol så kan jag inte sluta lyssna på orginalet. Här har ni den ^^




/ Agnes

Statist igår också !

Hej hopp ^^

HAr lång sovmorgon idag , börjar inte förrän 11.20. Så jag har extra tid här vid bloggen :)

Igår var jag iväg till Kumla för att än en gång vara statist. Jag skulle ha åkt dit med en av Saras kompisar, Isabel men fem minuter innan bussen skulle gå så skickade hon ett sms och sa att hon inte skulle med. Hon var för sjuk för att hänga på. Så jag satte mig lite nervös på bussen. Hade absolut ingen aning om vart jag skulle av eller någonting. Men jag frågade en tant om vägen så det gick fint.

När jag kom dit satte jag på mig mina tidsenliga kläder och blev lite stylad av en tjej som var där. Blev super måste jag säga. Mycket roligare sminkning än tidigare dagar. Svarta sotiga ögon och rosa läppar ^^. Sen satt jag där en lång stund och passade på att läsa lite Hemingway ( skolan genomborrar min fritid :(.  ). Så kom arbetsteamet ner i källaren där vi satt och hämtade folk i omgångar. Men jag blev andrig "vald". Så jag tog saken i egna händer och gick till inspelnings platsen ändå :P tvingade in mig. 

Det var fint väder och varmt, vilket jag är himla glad för för jag hade bara kjol på mig och en tunn kofta. Men iaf så spelade vi in lite scenener. Vi gick runt lite bara, fick veta vilket håll vi skulle gå och sen gjorde vi det.

Eftersom jag var själv där under förmiddan så kböt jag lite kontakter med de andra statisterna ^^ Man får göra det under sånna dagar , ingen personal space här inte :P

Sen, vid lunch kom min vän Amanda, som har en av rollerna i filmen och höll mig sällskap. Vi utforskade kumla lite och sen spelade vi in en scene till. JAg syntes faktiskt under en hundradels sekund ungefär, sen kom det en buss ivägen
:(
Piss också.

Men det var en bra dag och jag tyckte att det var kul. det är ju det som är meningen ^^



Kram
Agnes

Katy Perrys förflutna

Ja, ingen har väl undgått hennes hit "I kissed a girl"?

Häromdagen hade hon en spelning i Tyskland där on dedikerade låten "I'm so gay" till Tokio Hotel. Kanske är hon sur över att bli slagen på VMA eller så driver hon oskyldigt. Hursomhelst lyckades jag nu på morgonen få reda på något som schockade mig något.

Som några kanske vet så är Katys pappa pastor och hennes musik uppskattas inte särskilt i familjen. Hursomhelst upptäckte jag genom nån Amerikansk tjej på THA att Katy inte börjat med musik nyligen. Hon brukade nämligen ge ut kristna skivor. Där ser man ^^



// Sara

Vem är min hjälte?

Jag har läst i aftonbladet om hjältar, och kan inte låta bli att tänka; vem är min hjälte?

Först och främst funderar jag på vad som verkligen menas med hjälte. Jag skulle nog säga att det är någon som utan någon som helst egentlig plikt hjälper en annan människa. Dvs, jag ser inte mina föräldrar som mina hjältar. De är underbara föräldrar men det vore konstigt om de inte var det.

Vem har då hjälpt mig mest? När allt har varit som mörkast...

Mitt svar på den frågan måste nog vara JK Rowling. Alla som känner mig vet hur mycket hennes böcker har betytt för mig. När jag inte orkade leve i min egen värld gav hon mig chansen att fly in i en annan för en stund. Utan Harry Potter skulle jag nog inte ha levt idag. det säger jag inte för att låta dramatisk eller så, det är min sanning.

Tack Jo, jag glömmer aldrig hur mycket du har hjälpt mig. Jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Därför kommer jag alltid att se dig som en hjälte.



// Sara

Snart dags att krypa till kojs

Ja, jag har märkt att jag börjar bli väldigt trött på kvällarna nu för tiden, morgorna med för den delen ^^

Hursomhelst, Idag har jag varit i skolan och gjort lite utav varje. Det har varit filosofi, religion, psykologi, engelska och psykiatri. Det är skönt att morgondagen är kortare. Då ska jag bara ha venska och matte, sedan blir det projektarbete och sen ska jag hem till Hanna där vi ska träffa Cissi från MAry Kay för sminkkurs. Jag har redan varit på sådan men det ska nog bli skoj iaf.

Agnes har varit statist idag med så jag hoppas att hon skriver om sin dag här eftersom jag inte kommer att träffa henne i morgon, jag är nyfiken på hur hon har haft det iaf.

Jag har även målat naglarna idag, det var ett tag sedan sist. nu är de svarta med röda toppar, I like it ^^


// Sara

Massaker i matsalen

Nja inte riktigt, men nästan. Det var en asläskig snubbe där som kastade sin tallrik på en i våran klass tallrik eftersom han ansåg att hon satt sig på hans plats. Där det låg några ensamma bestick. Han var obehaglig xD

Idag har annars varit en lugn dag. Hanna fyller 18 men vill inte bli särskilt uppmärksammad så det respekterar jag ^^ I helgen var vi som AGnes sagt där och firade henne med filmmys :)

I dag har jag hela tiden hört låten I hate everythin about you med Three days grace spela i mitt huvud, weird :S


// Sara 



edit:

Han var skit lebbig! jag hade lust att ropa "Ska jag nypa dig i pungen eller!!!!!" Det skulle ah varit så himla skönt. :D
Man kan ju inte bara slänga tallrikar på små tjejer. Jävla mupp!

// Agnes 

Hej hopp pillesnopp.

Hej där, Jag är i skolan. Jag har redan slutat för dagen men ska iväg på en grej klockan halv fyra så jag måste vänta i stan. Jag kanske berättar för er sen vad det är jag ska på men det är inte säkert att det blir något så det får vänta.

I morgon ska jag vara statist igen. Den här gången utan Sara :( Men hon kände att hon inte ville missa mer skola, och det kan jag förstå. Men jag gillar att leva lite farligt :P (hahaha fan va cool du är Agnes) Iaf, så ska jag till Kumla i morgon, men hur jag kommer dit vet jag inte. Det blir lite spännande ^^

Nu funderar jag på att gå till affären och köpa mig en Yalla Yoghurt och lite gott. Är så himla hungrig. Men samtidigt känns det onödigt, jag har ju redan ätit lunch idag.

Kram
Agnes


Piccadilly Cirkus - bild

Här har ni en bild från inspelningen av Piccadilly Cirkus-filme. Vi statister gjorde oss klara innan det var dax att filma. Kan ni gissa vilka som är jag och Sara ?? ^^



Agnes

Jo jag säger då det ...

Plugg plugg plugg!

Det är det enda som hinns med just nu. Jag har en massa till nu i veckan som egentligen är helt omöjliga att hinna med, men måste det iaf! :(

Agnes

Gårdagen och Idag ^^

Hej där.

Igår blev det krogen med min lilla Frida. Vi ses inte så ofta så det var trevligt med lite tid med henne. Träffa en massa nya människor ^^ och det är ju alltid trevligt!

Idag ska vi ha lite födelsedags mys hos Hanna. Så jag, Sara och lite andra ska dit och säga grattis. En lite fågell viskade i mitt öra att det skulle bli Tacos också :P

Nej nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna med bussen till Örebro sen.


Kram
Agnes

Min helg

Ja, äntligen är det helg. Det ska bli sååå najs. Idag ska jag hem till pappi och hänga med familjen. Hörde jag rätt igår blir det räkor, och självklart en massa godis :D

På lördag ska vi fira vår kära Hanna som strax blir 18^^ Det blir film och mys. Och på söndag ska jag sova ^^ det är ju det jag gör bäst haha ^^


Dessutom har jag nu i eftermiddag lånat boken "Och piccadilly circus ligger inte i Kumla" man måste ju vara lite påläst liksom ^^ Och hittills gillar jag den :)



// Sara

trött efter en lång dag

hej hej.
 
Är hemma själv nu, utan en Sara. Vi har också idag jobbat gratis som statister. Kul var det men mycket väntan, vilket är ganska självklart. Men det var roligt.

Nu ikväll måste jag gå ut och gå i tre timmar :/ Jag ska nämligen vara ute och gå en timme varje dag och nu har jag hoppat två dar. Så tre timmare måste jag gå. Undrar hur långt jag kommer på tre timmar :P Vad tror ni?

Kram
Agnes

Professionell statist ^^

Mitt nya yrke. När jag blir stor ska jag bli professionell statist ^^. Idag har jag, Sara och min lillasyster varit statister i filmen "Piccadilly cirkus ligger inte i kumla". 

Det var riktigt riktigt kul. Tycker jag iaf, men jag skulle tro att Sara tycker det med. Vi ska vara med och spela tågresenärer i morgon med och det ser jag fram emot. =) Får väl lägga ut lite bilder sen .

God natt'
Agnes 

Filminspelning i morgon.

Hej alla.

Nu har jag slutat skolan för dagen ^^. Men jag är kvar och väntar på Sara som slutar vid 4. Sen ska vi gå till myrorna där vi ska möta min mor. För vi ska köpa oss lite 60-tals kläder. Vi ska nämligen vara statister i en film i morgon och på onsdag. Den filmas i min lilla hemstad och då måste man ju ställa upp och spela lite tågresenärer. :P Dom spelar in Piccadilly Cirkus ligger inte i Kumla, och nu ska dom spela in lite scener i Nora. Så ja , vi passar på ^^

Nej men jag tror att det kan bli riktigt kul. Speciellt nu när Sara ska med. Det blir ju det man gör det till. =) Det enda som är lite problematiskt är att hitta kläder som passar till år 1967. 

/ Agnes 

God morgon

Jag gick upp asa tidigt för jag tänkte att jag började klockan 8 idag, som alla andra måndagar. Men så kom jag på att jag inte börjar förrän vid 10 så jag kan ta 9 bussen in. Najs ^^

Så jag har varit uppe ett bra tag men det är bara skönt att ha lite tid på sig såhär på morgonen. :P

// Agnes

Sälja sin oskuld!

En flicka tänker sälja sin oskuld till högst budande för att få ihop pengar till sin och sin systers examen. Hon har också skrivit en bok med sin syster som hon vill puplicera med hjälp av pengarna. Den här tjejen måste ha nått allvarligt fel, för hon säger också att hon har en utbildning i kvinnorätt ( om jag minns rätt). Ändå förnedrar hon sig själv genom att sälja sin oskuld genom en bordell. Aja orkar inte bry mig längre. Hon måste vara störd iaf...

Läs här !

/ Agnes


Gratis kläder!

Låt mig värva er, snälla!!

Bli medlem på gratiskläder.se här!

// Agnes

Riktigt rik läkare ^^!!

Tydligen tjänar Hugh Laurie (som spelar huvudrollen i House) nu 2.7 miljoner kronor per ansnitt. Det gör honom till en av de bäst betalda i branschen.



Helt crazy. Jag skulle då inte tacka nej till ett par miljoner ^^

Mer här!

// Agnes

fy för skolan just nu

Asså jag har nu suttit ooch kollat igenom mina betyg och märkt att min poängplan inte stämmer överens med läroplanen. Så för mig fattas det 400 poäng. Fatta, 400!! Jag får springa runt i morgon och försöka fixa det för jag har gjort alla kurser som ska göras. Men men ... FAN!


Agnes

Hej ^^

Idag vaknade jag vid åtta och var konstigt nog utvilad. Jag hittade till slut födelsedagspresenter till Nina och hon blev nöjd. Vid fyra drog vi och spelade lasergame, vi var bara sju stycken och det var bara NIna som jag kände sedan innnan men det var kul i alla fall. Jag fick mest poäng ^^ och mitt lag vann. Det är lite läskigt vilken killerinstinkt man får igång sådär:P

Senare blev det party hos NIna, Fy för whiskey säger jag bara xD Jag kom väl hem vid två och somnade som en stock.

Idag ska jag slöa och seda blir det lite plugg skulle jag tro.



// Sara

God natt

God natt alla som råkar kolla in här nu under kvällen. Ha det så kul i kväll om ni ska ut och roa er, och ah det så skönt om ni bara är hemma ^^

Iaf, God natt och sov sött!

// Agnes

många födelsedags barn ?

Hej.

Jag sitter här hemma och skriver in massa planer i min kalender. Det är väldigt va många det är som fyller år nu. Typ alla som inte redan har fyllt!

Agnes


God morgon

Agnes har sovit här så vi har ätit lite frukost med min familj och kollat på tv. Igår kollade vi på film, det blev what happens in Vegas och Hancock. Den senare hade jag redan sett men jag gillatr den så det var lugnt. Dessutom höllv i på att bli påkörda av Terry Evans från det okända. Min mamma ville nämligen få hans bok signerad utav honom i min gudmors butik så honom träffade vi. Det var lite weird.

Idag ska jag fira Ninisen, det ska bli skoj.


// Sara


Stackars Brittan :/

Stackars Britney, bara för att hon kände för att raka av sig håret en gång? Läs mer här


Euh :S Snape and his nose

Uscha för fangirls ibland alltså xD Det är inte bara vissa utav Tokio Hotel fangirlsen som har sjuka fantasier :S



Snape och hans näsa

Jonas Gardell

Innan jag fick chansen att se Jonas Gardell i verkligheten på en bokmässa för ett par år sedan tyckte jag att han verkade vara en obehaglig och skum typ. Det var då, när jag fortfarande var ganska rädd för människor som vågade vara annorlunda. Kanske hjälpte han till att öppna mina ögon för just då förstod jag att han är en mycket vis man. Kanske en utav de visaste jag har lyssnat på. Han kan konsten att blanda komik med tragedi och han gör det väl. Direkt efteråt lånade jag hans böcker och blev fast i serien om Juha och Jenny. Har ni inte läst dem, gör det. De heter En komikers uppväxt. Ett ufo gör entré och Jenny.



Här är en bit utav en text Jonas har skrivit och som jag såg honom läsa på tv för ett par dagar sedan, den finns även med i slutet av Jenny i en ännu mer förkortad version. Den är oerhört inspirerade och jag tror att många känner sig träffade av den.


Jonas Gardell: "Du är inte ensam"

(Till Jenny)


"Det finns dom som gjort dej illa

Det finns dom som inget vet

Det finns dom som gjort en grej av

att skrika ut din hemlighet

Det finns dom som stal din stolthet

Det finns dom som tog ditt mod

Och dom som ingenting förstod


Dig som ingen känner

Dig som ingen ser

Du som saknar vänner

Och knappt vill andas mer

Hör på mig min kära

Hur ska jag få dig att förstå

Du måste resa dig och gå



Vägen tom och öde

Gryningsljuset klart

Du står vid busshållplatsen

Och bussen kommer snart

Nu lämnar du allt gammalt

Här tar din barndom slut

Nu tar du steget ut


Och när du har rest dig

Vänd dig inte om

Finns ingen väg tillbaka

Varifrån du kom

Allt dom ville ge dig

har du rivit och förstört

allt dom hade att säga

har du redan hört


Du är inte ensam

Det finns dom som följer dig

Dom vet hur det är

För dom har själva varit där


Det finns nåd för nya världar

Mycket större än den här

Nya skapelser och tider

nåd för allt som blir och är

Och alla deras lögner

Betyder ingenting

Tro mig när jag säger

Skammen var aldrig din"


// Sara


God morgon :)

Jag har ledigt idag så jag är just nu hemma hos pappi. Jag började dagen med att ta ett glas juice och lägga mig i soffan och kolla på VMA-galan på vår nya, stora tv. Amazing :D

Senare idag ska jag ta bussen in till stan där jag skolla på present till min kära vän NIna som har fördelsedagskalas imorgon ^^ Får se vad jag hittar. Sedan ska jag iväg och träna.

Igår körde jag bil på vägen för första gången, det var läskigt ^^ Jag körde bara typ en kilometer på grusväg men iaf :P JAg känner mig lite duktig :P



// Sara

Hold on - lazee & Neverstore

Som jag tidigare har nämnt har jag oftast svårt för Lazee men den här låten gillar jag verkligen. Visserligen är det Neverstore-delen som beror mig mest, men hela låten är väldigt fin. Den tycker jag att ni ska kolla in ^^




 


i sing now, for all of you
with no one to hold on to
for all the broken hearts out there
waiting for someone to be near
hold on, (this is so du-umb), hold on

kollar idol

sitter framför tvn och kollar på idol nu. Känner en tjej från Nora som ska var med men om hon ska vara med i dag eller i morgon vet jag inte. Men det blir spännande att se iaf ^^

Så bänka upp er alla och kolla på idol :P

/ AGnes

SNÄLLA ^^

 

SNÄLLA!!! Jag kommer älska er i all oändlighet om ni vill bli medlemmar!! ^^

Love/ Agnes

Kläder ^^

Nu har jag fått hem min fin fina oranga jacka från Ellos ^^ Najs. Jag gillar den och kommer att använda den så fort som det blir lite kallare. Den kommer att lysa i vinter mörkret :P  


Och så har jag beställt en stickad tröja från H&M också ^^ Den lär komma någon gång nu i veckan, eller nått, jag evt inte. Men den kommer också vara härlig att ha på sig i höst rusket.




// Agnes

JAG KRITISERAR: Tinas blogg.

Jag blev faktiskt riktigt förvånad när jag skulle gå in på Tinas blogg för att läsa lite, och märkte att jag har varit inne på hennes blogg tidigare. Inte så ofta som det händer. Aja det var kul tyckte iaf jag ^^


 Idag "kritiseras":

Tinas blogg om skönhet! (<--- länk)

Tina har som sagt skapat en blogg om skönhet. Hon ger tips, recensioner och råd om smink, hudvård, hår, shopping.. ja allt i princip. Jag gillar att hon har alla dessa tips. De gör att man gärna kommer tillbaka och läser hennes blogg.

Det som jag vil kritisera lite extra är egentligen bara att det redan finns massor av liknande bloggar. Jag menar hur många bloggar finns det egentligen om mode och skönhet?! Lite tråkigt om alla bloggar till slut handlar om att man ska se så bra ut som möjligt, eller hur?

Men ändå har Tina lyckats göra sin egen grej av bloggen och den är lite mer utvecklad än alla andra skönhets bloggar måste jag nog säga. Jag gillar den!



Ps. ÄLSKAR hennes design :P

// Agnes



Vill du att jag skriver lite om din blogg? Skriv en kommentar!

Gårdagen

Ja, jag var ganska trött igår så jag hann inte summera den nica dagen.

Först och främst hade jag ställt klockan på 1.55 för att se VMA. det var spännande då jag satt där i tre timmar med ljudet på lägsta och ansiktet mot rutan ^^ Tokio Hotel dök upp lite här ochdär och jag fick fnatt varje gång. Liksom, det är verklighet! De är stora i USA! För självklart vann de priset för bästa nykomlingar, tack vare ihärdigt röstande från oss fans :) TACK !!! De hade också enligt tittaromröstning det coolaste åket och jag kan faktiskt hålla med ^^ Vad är smartcars, limos och elefanter mot en monstertruck med Tokio Hotel målat på sidorna och bandet på flaket? ingenting ^^

Dessutom fyllde den älskade drummerboyen år, Grattis i efterskott Gustav Klaus Wolfgang Schäfer! Det är inte varje dag man fyller 20, hoppas han firade ordentligt :)


Det jag har att klaga på är att min mobil suger :S


// Sara

JAG KRITISERAR: Jessica Martinsson.

Idag ska jag "kritisera" en blogg för första gången. Jag vill sen att ni i er tur ska kritisera mitt inlägg, så jag vet vad som ska göras bättre.



Idag "kritiseras":

Jessica Martinsson  (<---länk)

Jessica, 28, skriver om sig, sin familj och sitt jobb i sin blogg. En ganska vardaglig blogg om hennes liv helt enkelt. Jag har läst månadens inlägg och måste säga att det är en lättläst blogg och den är lätt att tycka om.

Jessica verkar inte rädd att öppna sig för läsarna, inte på ett ganska ytligt plan iaf. Hon lägger ut bilder på familj och kära. Det gillar jag. Det är äkta och inte bara massa poserande.

Jag gillar att hennes bloggdesign är enkel men ändå ganska orginell. Jag skulle känna igen den om jag knappade in där igen så att säga.

Inläggen är korta, vilket alltid är positivt. Man orkar läsa igeneom dem alla och behöver inte skumma igenom texten för att orka med.

Det ända negativa jag har att säga om Jessicas blogg är egentligen att det lätt blir lite uttjatad. Det är lätt att det blir så när man skriver om sin vardag. Det ät just det som är grejen med vardagen, att alla upplever den. kan lätt bli tråkigt. Så lite mer mångfald i bloggen skulle iaf jag uppskatta.

Nu, kolla in Jessicas blogg och berätta för mig vad Du tycker om den. ^^



// Agnes




Vill du att jag ska kritisera din blogg?? Skriv en kommentar!

KOM IGEN!

Nån måste ju svara på mitt tidigare inlägg. JUE!! :P

Agnes

Jag kritiserar din blogg!!!

Hej igen =)

Tänkte börja med ett nytt koncept här i bloggen. Eller utveckla det koncept som var tänkt från början rättare sagt ^^

Jag tänker KRITISERA en blogg om dagen. På gott och ont. Liksom recensera en blogg. Skriva vad jag tycker är positiv och negativt med den, och lite vad den handlar om och så ^^

Så om ni vill att jag ska kolla in er blogg och sen skriva vad jag tycker om den så kommentera, så gör jag det!


Er egna
Agnes

GRATIS KLÄDER!

Som de flesta av er vet så finns det sidor där man kan samla poäng som man sen kan växla mot presentkort. Nu har jag blivit medlem på en sida som heter Gratiskläder.se. Där kan du samla poäng och få presentkort på H&M, Gina Tricot och JC!!!

Om ni är intresserade så värvar jag er gärna ^^

Klicka bara Här och bli medlem.  Jag skulle bli jätte glad om ni skulle göra det för mig :P Tack tack tack !!!!



Puss
Agnes

Film söndag

Finns det någon i Sverige som inte är förskyld i dessa tider? Skulle inte tro det.. Sitter och snörvlar hela tiden men måste ju ändå ta mig till skolan på vardagarna. Man har ju inte råd att missa massa jue. Men idag softar jag hela dan. Så att snart börjar filmen "Mitt liv som popstjärna" på tv, så jag ska nog kolla på den. Jag har sett den en gågn förut, för flera år sen och det skulle vara mys att se den igen. Det skulle vara gott med lite snarra också men jag håller mig borta från onyttigt just nu så dte får väl bli lite te om något.

Ha det bra
Agnes

seeeegt

jag börjar fem över tolv och har en lektion men jag känner mig helt seg x) Efter skolan ska jag iväg och träna sedan blir det hem och fixa sig eftersom jag och Agnes ska ut ikväll.

Absolut viktigast är att jag ska få tummen ur arslet och fixa mina naglar!! Skabbigare naglar har världen knappast sett. UScha !!!





// Sara

Skola

Hej.

Står i bibblan i skolan nu. Har väldens håltimme så jag har ingenting att göra. Jag tror att jag har massa läxor tills nästa veckan men hur mycket jag än försöker så kan jag inte komma på vad det skulle vara. Så jag slappar ist, lika bra :P

Ikväll ska jag och Sara ut på krogen. Hur pepp som helst :P Men jag slutar inte förrän klockan fem så jag lär ju vara skapligt trött ikväll ^^

Kram

Agnes

Vanlig dag, vanliga lektioner och vanligt slapp hemma.

Jaha ni. Idag hade jag en kort dag i skolan. Men det var skönt och det kan behövas för i morgon slutar jag 5 och på fredag vid halv 5. Så de allra tuffaste dagarna i veckan är kvar. Men på fredag blir det nog krogen för mig och Sara. Peppa inför det :P Jag tror att Anna kanske också hänger på.

Annars har det inte hänt så mycket alls idag. En vanlig dag med vanliga lektioner och vanligt slapp hemma efteråt. Gick en sväng med mamma förrut, och självklart ska det börja regna just nu. Har varit skapligt fint idag annars men just då skulle vädret jävlas med oss.

Jag är fortfarande sjuk så nu ska jag pumpa i mig lite nässpray och lägga mig och sova. För i morgon ska jag iväg och klippa håret. Jag är lite nervös faktiskt. det är över ett år sedan jag klippte mig. Eller Emma klippte mig i vintras men bara en topping. Aja ....

God natt och sov så sött
Agnes

Grattis Tom och Bill

ja, de fyller 19 idag.





Detta firades självklart utav mig och Hanna i skolan idag









Pierre firade också(mot sin vilja), han blev god vän med Lil' Bill




Ett annat födelsedagsbarn idag är Dr Phil.

 Grattis ;P


Men mest grattis på Kaulitzarna varav den yngre tydligen ska förevigas i vax i London. Fan då måste jag ju dit igen ^^


Fördriva tiden ^^

Jag borde egentligen göra lite matte, så jag inte hamnar efter. Men jag orkar fan inte :/ Jag ska be Sara skicka lite låtar till mig :P så har jag något att fördriva tiden med :P

Agnes

VILL HA!!!

Jag vill verkligen ha den här jackan nu i höst. men det kostar 500 kronor och dom pengarna har inte jag just nu. Damn, jag får väl börja spara ^^ Men om jag hade en god ekonomi så skulle jag lätt köpa den här. En orange eller brun skulle få hänga i hallen =)



Agnes

Ny frisyr ^^

Jag vet inte om jag har sagt det än men jag ska klippa mig på torsdag. :D Ska bli skönt att bli av med det slitna, men det gäller att det blir bra för jag ska ta skolfoton på fredag. Så det blir tajt med tid om det blir fel eller om jag inte blir nöjd. Jag hade nämligen tänk skaffa mig en frisyr som jag inte har haft förrut. Men det blir spännande. Jag tror att det kan bli bra. Och frisören jag ska till ska tydligen vara duktig så jag ska prata med henne och se om hon tror att frisyren kommer att passa eller inte. Det är ju frisören som ska kunna sånt har jag hört :P

men ungefär så här hade jag tänkt att ha det men anpassa det till mitt ansikte och så ^^



Agnes


KISSIE webshow

Ja ni. Jag kollade precis på kissies webtv show på klubbkoll.se. Jag vet seriöst inte riktigt vad jag ska säga om det. Kissie ser uttråkad ut och som om hon helst skulle gå därifrån. Det ser inte ut som hon anstränger sig för att gör ett bra resultat. Och ser inte hela web tv showen väldigt billig ut? Som något man gör hemma med kompisarna?
Inte för att jag kanske skulle ha gjort ett bättre jobb men jag tycker att hon kunde ha sett lite glad ut iaf. Hon har ju förmånen att få vara med om sånna saker så hon borde visa lite uppskattning. Tycker jag iaf.

Vad tycker ni om Kissies jobb ???

/ Agnes

RSS 2.0