med o tävlar :P


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.


// Agnes


Vinn goodiebag.

Tänkte bara berätta att Noelia har en tävling på sin blogg. Man kan vinna en goodiebag från Make up store ^^ Jag är iaf med o tävlar, passa på du med ^^

// Agnes


The last look back is black

Jag fattar inte att min förkylning faktiskt blir värre :( Jag vill ju bli frisk!! Med bio och mys med tjejerna vill jag ju vara på topp. Dessutom måste jag orka vara uppe ikväll och delta i Tokio Hotels vip-chat. eller delta och delta, frågorna är redan klara men titta blir det ju :) Najs najs najs, om jag bara kunde bli lite piggare ^^


Några tips på hur man blir kvitt förkylningar?





// Sara

Chris Brown

Jag brukar oftast inte gilla den sortens musik men Chris Brown inger en sådan fin myskänsla :) Så därför lyssnar jag på honom just nu ^^ Jag avviker för övrigt lite från min vanliga musik idag, kände ett visst sug efter James Blunt på förmiddagen och så blev det lite nytt med Stereophonics, riktigt mysig musik även om det är ganska segt. Kanske är det för att jag är lite förkylt seg i huvudet som jag idag ägnar mig åt sån här musik.... Hursomhelt är det najs, ska nog ta mig en kopp te innan jag kommer tillbaka :)



kramar

en förkyld men glad Sara

Speeding cars

Är en av de låtar som spelas om och om igen just nu. Imogen Heap är artisten :P

 

//Agnes

vän i england

Pratade precis med min vän Patrik på msn. Känns konstigt för han bor för tillfället i England, några mil utanför London. Han bor där med sin, som han kallar det husband ^^. Saknar honom, men han kommer hit i sommar och kommer på min o Saras maskerad så vi ses ju då.

Agnes

A slap in the face !

Hej :)

Hehe rubriken har egentligen igenting med inlägget att göra :P

Idag sitter jag bara o slappar. Ska kanske gå till jobbet och lämna ett nytt arbetsschema som jag lappat ihop nu under morgonen. Vi har redan ett schema men nu i veckan kommer det att vara Noradagarna och då kan vi behöva vara fler i kiosken än vad det är planerat.

Aja, vädret är iaf skit och det finns inte sådär jätte mycket att göra. Ska springa iväg sen och ta blodprov för det har jag inte gjort på jätte länge. Ska nog ut o gå också.

Det va väl det. Kommer att skriva fler inlägg under dagen ^^

Agnes









Glöm inte att prenumerera på oss på bloggkoll.com

Sövande vågor

Nej nu får jag allt ta o sova lite. Ska öppna ett fönster och lyssna på vågorna en stund. Det borde få mig sömnig ^^

God natt.
Agnes

Kan inte sova :S

Är det inte jobbigt när man inte kan sova! Några tips på hur man kan göra?

Agnes


Sex And The City ^^

Vi ska på bio på tisdag ett tjejgäng på 6 pers. :P Självklart ska vi se nya SATC filmen. Innan bion ska vi göra stan och shoppa och äta gott. Blir nog hur mysigt som helst ^^

/ Agnes

Tjejdag på tisdag

På tisdag ska jag och Agnes träffa våra vänner Hanna, Maria, Kristin och isabel. Vi ska ha en heldag med tjejmys och sedan blir det bio, Sex and the city Ofc. Trevligt trevligt. Dock är det svårt att hålla sig för skratt i en msn konversation med muntergökarna Hanna och Agnes, medan jag ringde ör att uppdatera kristin om läget kom vi snabbt in på villovägar ^^ Vår konversation handlar därför mer om papa Saki, en klösande Bill, sex med Gustav alt. Georg och en väldreserad Tom-. Ja resten kan ju lämnas åt fantasin ^^ Kul har vi i allafall // Sara

Yo !

Hej.

Har precis blivit medlem på bloggkoll.com så om ni vet en bra blogg som jag borde läsa, säg till!!

// Agnes

Dancing Matt !!

Hört om den här mannen? Om jag minss rätt så vann han massa pengar och började resa runt i världen. Men jag kan ha fel, vilket som så är det en riktigt cool video ^^



// Agnes

Natascha Peyre vs. Pernilla Wahlgren

Jag läste igår i aftonbladets bilaga som jag just nu inte minns namnet på ^^ Att ett bråk pågår mellan NP och PW. PW kritiserade tydligen tjejer som NP på sin blogg. Hon hävdade att de var otroligt mediakåta. Hon nämnde aldrig NPs namn men hänvisade till de blonderade, storbystade tjejerna som lät tidningar vara med och fotografera dem precis efter att de tagit ut sina silikoninlägg. NP kände sig då utpekad eftersom det bara är hon och Elita Lövblad som har gjort så. Hon skrev då om det på sin blogg där hon gick till anfall mot PWs utvik som skedde då hon var en medelålders kvinna med barn, hon hävdade att PW själv är mediakåt.


Jag tycker att hela bråket är rätt löjligt men jag kan ändå inte låta bli att för ovanlighetens skull stå på NPs sida. Jag ogillar nämligen PW skarpt ^^ Hon anser att hon är bättre än andra, dte är ganska uppenbart. Hon ville tex inte medverka i så ska det låta om hon var tvungen att sjunga med Brolle Jr eftersom endast hennes bror Nicklas var tillräckligt bra för henne. Urlöjligt eftersom Brolle är bättre än de båda. Jag håller med NP, PW är mediakåt och bör inte kasta sten i glashus.




// Sara

Fix you - Coldplay

Lyssnar jag på just nu. Jag älskar den, så grymt vacker. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga. En låt som aldrig blir dålig, som man inte glömmer i första taget.






When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you



sommar mys på baksidan

Hej igen. Tog en paus från mina föräldrar och deras kompisar som är här på grillning. >Vi har precis ätit klart och jag kände att nu orkade jag inte vara social mer. ^^ kan vara det senare.

Vad gör ni en afton som denna ?

Agnes

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

Hej hopp ^^

Första gången på tre dagar som jag startar datorn. Jobbar verkligen hela tiden och när jag inte gör det så försöker jag träffa alla människor jag gillar :)

I torsdags så träffade jag Sara en sväng och sov hos henne. Båda var skapligt trötta så vi la oss ganska tidigt. Men det var mysigt. madde fyllde år så det blev jordgubbar för hela slanten ^^

Dan efter så jobbade jag men hade ändå tid för lite fest. Tjej gänget och några fler träffades och  myste och drack lite vin o öl.

O idag så har jag jobbat hela dan. Stod själv i kiosken och så kom ett helt buss lass med människor :S men det gick.

Kram på er // Agnes

Mitt sommarjobb

Jag pratade just med malin, hon som jag brukar jobba med och som jag kommer att träffa om en vecka, på just jobbet ^^ Så i brist på annat att göra lägger jag upp en bild på mina snygga jobbarbyxor, vad tycks?




// Sara

seg dag

Hej på er. Om det är nån som läser ;P Jag är fortfarande hängig men måsr bättre än igår. Jag är ensam hemma med pappa så jag har städat min garderob, scheisse vad skit det fanns där inne. Idag ska jag bara ta det lugnt och glida runt här hemma. Det är lite tråkigt eftersom jag inte har något kul att skriva om.

Igår gick jag och la mig vid nio efter att ha tittat på någoin halvtråkig eneglsk deckare och en massa annat skit som jag inte ens minns. Jag sov iaf 12 timmar ganska drömlöst.


Hoppas ni har en bra och roligare dag än jag


// Sara

hallo

Hej på er. Jag har nyligen lämnat Agnes vi bussen så att hon kunde ta sig hem :) Hon har nämligen sovit här idag. Igår spenderade jag största delen utav dagen på stan med Hanna och Pierre, vi letade runt efter present till min pappas tjej, Madde. Det slutade med tre par trosor och ett halsband, tråkigt men vad honb önskade sig ^^ Sedan mötte jag Agnes så kom Madde och hämtade oss så åkte vi hem till min pappa där vi firade med glass och jordgubbar. Jag och Agnes spelade sedan Guitar hero och tittade på tv. Det blev slutet på Scary movie tre och två sex and the city avsnitt. Tyvärr verkar jag ha blivit mer förkyld under natten för jag är helt slut i hela kroppen. Så nu ska jag ta och titta på gårdagens ThTv och sedan ska jag lägga mig i soffan med en kopp te.



Ha det bra


// Sara

Nä nu

måste jag ta tag i mig själv och gå och duscha. Jag ska nämligen upp på stan och köpa present till min pappas tjej som fyller år idag. Sedans ka jag väl åka dit med, men först måste jag fräscha upp mig. Sitter i pyjamas och är rätt övertygad om att jag har feber :/ Nää jag ska slå på lite Linkin Park på hög nivå så att jag vaknar till ordentligt :)



kram Sara








I tried so hard and get so far but in the end it doesn't even matter

Morgon :) :/

Jag år grymt trött så jag vet inte varför jag är så himla trött, eller jo det vet jag. Jag håller nämligen verkligen på att bli sjuk :( Är helt täppt och vaknade med ont i halsen. Det suger! Inte för att jag ska göra nåt speciellt men man vill ju vara frisk när man är ledig. Så nu blir det en kopp te och eventuellt en macka för att jag ska piggna till lite. För det måste jag.


Igår hittade jag en skitkul sida där man kan lära sig språk gratis. Så i går morse hade jag tre lektioner i Tyska, Ich bin nich alt. ich bin jung. ja och så typ ^^ haha så nu ska jag väl tyska vidare lite. ^^ För tyska är så mycket lättare och roligare än franska.


Igår så var Hanna här, först var vi inne sen var vi ute och käkade chips och choklad och drack sprite som en liten pick-nick typ. Sedan såg vi på project runway, fotboll, Sex and the City och Next. Kul kul :)



Nä nu ska jag drick lite te


kram


Sara

jobb jobb jobb.

Hej vänner :)

Ledsen över det dåliga bloggadet men jag har jobbat hela dan, det är därför. Sitter och skriver ett arbetschema och måste göra klart det men jag skriver några rader senare.

Kram Agnes

Hurtig

Idag känner jag mig hurtig som gick upp klockan 8  Tog en promenad och nu ska det väl bli frukost :) Senare idag ska jag träffa Hanna och så tänkte jag gå förbi stadsparken och säga hej till min sommarjobbskompis Malin som började tidigare än mig i år. Nä nu måste jag har frukost innan jag svälter ihjäl ^^




kram Sara 

massa jobb

Hemma från jobbet nu. I morgon börjar jag klockan 12 och jobbar nog till 19, men man vet aldrig kan bli till 21.30 också. Hoppas inte Oo.

Men nu ska jag sussa :) God natt och sov sött.

Agnes

Besviken att dom vi taggade inte hängde på idén. Kanske gör om det någgon gång i framtiden.


Behind blue eyes - Limp Bizkit

Jag minns första gången jag hörde den låten. Det är svårt att beskriva hur jag kände men den nådde mig verkligen. Jag har inte hört originalversionen men LBs är superbra. Känslan i den är fantastisk :)



No one knows what its like
To be mistreated
To be defeated
Behind blue eyes


No one knows how to say
That they're sorry
And don't worry
I'm not telling lies

But my dreams, they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

Förväntansfull ^^

Sitter här och hoppas att de vi har taggat i vår lek "fem fakta" hänger på och bryr sig ^^ Annars är det ju inge kul. Aja får se hur dom gör. :D

Kramar Agnes

Mer detaljer om "Fem Fakta".

Det verkar som jag var lite otydlig när jag beskrev hur man skulle göra denna kedje-lek så jag ska försöka beskriva lite tydligare. Om det är något som är otydligt så säg till!!

Om ni får en kommentar om att ni är "taggade" så betyder det att någon som har skrivit fem fakta på sin blogg vill att ni ska göra detsamma. Då ska ni skriva ett blogginlägg där ni delar med er av fem olika fakta som ni tror är intressanta för läsarna. Ni ska också i samma inlägg länka till den bloggaren som taggade er och vilka fem bloggare ni vill tagga.

Till exempel:

1. jag är rädd för mörker.
2. jag har 100 kusiner.
3. bla bla bla
4. bla bla bla
5. bla bla bla....

Jag blev taggad av:
www.kritisera.blogg.se

Jag vill tagga:
www.exempel1.blogg.se
www.exempel2.blogg.se
www.exempel3.blogg.se
www.exempel4.blogg.se
www.exempel4.blogg.se

// Agnes

Oh no!

Jag tror att jag håller på att bli förkyld :/ Är täppt och trött i kroppen, uscha för att bli sjuk på sommaren.

Idag har jag inte gjort något särskilt än. Duschade och käkade frulle, ska kanske släpa mig hem till mamma snart. Blir nog buss eftersom jag är rätt trött på moppeåkande nu. Vilket betyder att jag måste lyfta in min moppe i boden. Ja ni hörde rätt, jag måste lyfta min 85 kg tunga moppe över värsta tröskeln, tur att jag är starkare än vad jag ser ut :)



// S

KEDJE-LEK: "Fem Fakta".

Hej. Ni som är aktiva på youtube lär vid det här laget ha kommit i kontakt med "five facts". Det är en kedje-lek som jag tänkte kunde fungera här med. Jag har ingen aning om den redan är igång inom blogg världen men det spelar ingen roll.

Man gör så här:
De som börjar skriver ner fem fakta om sig själv, som man inte tror att alla redan vet. Sen väljer man ut fem andra bloggar som man "taggar". Det betyder att de sen ska berätta fem fakta om sig själva. Man ska också länka till den blogg som man blev "taggad" av.
 

Vi tänker börja med att berätta fem fakta var och sen välja ut bloggar som ska göra detsamma. Om vi väljer din blogg så kommer vi att meddela er med en kommentar. Glöm inte att länka vår blogg i "fem fakta" inlägget. Det kommer att gynna oss alla.


Om ni vill kopiera instruktionerna och använda dom, så är det helt okej.

// Agnes och Sara !

____________________________________________________________________________________________


Saras fem sanningar

- Jag kan inte se mig själv som vuxen
- Jag föredrar ofta att drömma framför att vara vaken
- När jag var liten trodde jag jättestarkt på Gud, jag bad varje kväll men tappade helt tron vid 11 års ålder
- Jag hatar hur jag ser ut, och hatar att jag ens bryr mig om det.
- Jag känner mig naken utan nagellack

Agnes fem fakta:
- Jag har fobi för hissdörrar :S Det känns som jag ska klämmas mellan dom. Så jag måste alltid gå in i hissen först och gå ut ur den först. Mysko jag vet men men ^^
- När jag var liten så var jag "mobbad". Vet inte om man kan kalla det riktigt för det höll bara på i ca två år men det har spelat stor roll för mig. Det är i princip det jag tänker på när jag ser tillbaka på mellanstadiet. 
- När jag var mindre så samlade jag på kor :P hehe. Det var egentligen det svart-vita mönstret som jag vill åt. Så jag sydde väskor med komönstret och hade kläder med kor på :P
- Jag är grymt lat. Men det kanske alla redan visste :P
- hmm... Jag föddes faktiskt i Stockholm och har bott i Uppsala.


Nu skickar vi vidare till :

chn, tonårsblogg - http://cilaa.blogg.se/

Tobias - http://grymtroligperson.blogg.se/

T - http://perfektaduon.blogg.se/

Sweet 16's blogg - http://performance.blogg.se/

Mamma.Jessica - http://jyees89.blogg.se/



Lycka till :D !!






 

(i brist på rubrik) God morgon.

God morgon på er :) Sitter framför tv och har precis ätit frukost. Det enda som står på schemat idag är inköp av inneskor, till jobbet. Några som är enkla att sätta på sig men som man kan gå runt i hela dan. Så jag ska alltså leta efter ett par här i Nora, får se om man hittar något ^^

Kram Agnes

Första dan på jobbet

Jaha. Då har man stigit in i den riktiga jobb världen, eller ja nästan iaf ^^ Idag jobbade jag som sagt för första gången i glasskiosken.  Det gick faktiskt riktigt bra. Jag har innte sålt någon glass än, jag organiserade och delade ut arbeten mest. Jag är ju äldst så jag har rätten ;) Nej men allt gick bra och vi var ett bra gäng som arbetade så jag ser faktiskt fram emot sommarens jobb. Får väl se om jag säger detsamma om några veckor :P

Efter jobbet, som slutade klockan halv tio så åkte jag med Matilda och Carro till Amanda för lite film :) Och nu sitter jag här i min ensamhet. Ska sova och funderar på om jag orkar med ett myggan avsnitt, jo men det gör jag! xD

God natt på er
Agnes


limpa med smält ost doppad i o'boy

Ja, visst låter det vidrigt? Men dte var vad en utav mina bröder åt innan han och den andra brodern cyklade iväg till deras kusiner för att sova över. Påminner mig lite om min lillasyrra som tycker om att äta kaviarmacka med apelsinjuice till, man skulle kunna tro att de två är släkt faktiskt. Jag såg att Agnes har fixat våran bloggdesign och jag måste säga att det blev asnajs. Bra jobbat Agnes! :)



//

Sara

Ny design.

Dåliga som vi är, jag och Sara på allt det tekniska så tog vi den enkla vägen. Vi "tog" en gratis design från www.snyggareblogg.se. Den är ju väldigt enkel och kanske inte den snyggaste men den får duga tillsvidare.

Om det är något som är jätte konstigt, säg till!!

/ Agnes

Tandläkaren.

Jag är redan hemma från tandläkarn. Jag fick komma in till honom kvart över två och stod innanför dörren halv tre. Snabbt och enkelt. Det kan ju bero på att jag inte tar bedövning, tycker att det är onödigt. I alla fall när man bara har små hål. Det gör ju bara ont att ta bedövningen och så sitter den i så länge. Tar ni bedövning eller kör ni utan ??

Nu får jag väl se hur jag gör med vännerna. Vi pratade om att hitta på något men jag får se om jag hinner innan jag ska jobba. Jag börjar jobba halv sex och jag vill hinna duscha och göra mig iordning innan.

Nyborrad Agnes

*borr borr borr*

Snart ska jag springa iväg till tandläkarn :S Jag ska borra bort en gammal lagning som tydligen inte blev bra. Så ska dom laga om den. Bajs, varför kan dom inte göra det rätt första gången. Och jag lovar att dom kommer att hitta något mer fel när jag är där.

Aja, Wish me luck !

Kanske skriver ett inlägg om det sen.

Kramar Agnes


Fjopp hej

Hej på er ^^

Idag händer inte så mycket mer än ett tandläkarbesök klockan 14.00 och arbete klockan 17.30. Det är iaf det enda som är planerat. Mina vänner och jag pratade om att ses en sväng däremellan, men vi får se.

Jag sitter nu i sovkläderna och kollar på Rachel Ray. Halloween avsnitt :P vilket känns konstigt såhär mitt i sommaren.

Kramar Agnes



Tänkte att jag skulle ta med en bild på en morgontrött Agnes :P Det är en gammal, när håret var rött ^^

I natt hade jag en underlig dröm

Jag drömde att jag fick en stroke Oo Det blev nåt fel på min hjärna så jag kunde inte prata, och inte röra mig. Jag bara låg där på sjukhuset  och min pappa satt och grät brevid ^^  Det var jätteläskigt eftersom det kändes så verkligt. HUrsomhelst blev jag långsamt bättre och det första jag sa va: "Ge mig Harry Potter!" Pappa blev jätteförvånad och undrade om jag ville ha bok, film eller tv-spel. SÅ jag svarade bok och la till: "iPod, måste ha Tokio Hotel!". Jag fick vad jag bad om och blev frisk x) det som förvånade mig mest var att det bara var pappa som var där. Och jag frågade inte efter varesig mamma eller någon annan i min familj x) weird. Men jag drömmer ju iofs bara weirda drömmar så ingen är väl förvånad :P



Drömmer ni också knasiga saker??



//

Sara

Why I Wore Lipstick to My Mastectomy

Jag lyckades se halva den här filmen på femman igår kväll. Jag hade sett reklamen och tänkt se den men missade förstås första biten ^^ Hursomhellst är det en film i serien om berättelser från verkligheten om en ung kvinna som drabbas utav bröstcancer. Huvudrollen spelas fantastiskt utav Sara Chalke som spelar dr. Elliot Reid i Scrubs. Jag gillade den verkligen eftersom att trots att den var otroligt sorglig så ingav den hopp. Hon såg en skönhet i andra människor som hon missat så innan. Jag tycker verkligen att ni ska se den om ni får tillfälle och jag tänker definitivt titta efter nästa film i samma anda, nästa söndag klockan nio :)



// S

JAG FICK DET!!

Ja, då har man jobb för resten av sommaren :P Varje dag, så det kommer att bli tuft men jag känar ju pengar på det. Jag ska jobba i en glasskiosk här i Nora och vi jobbar högst 4.5 timmar per dag. Så det är ju inte så jätte långa pass.

Börjar redan i morgon kväll. Så jag får väl skriva ett inlägg då om hur det var ^^

Kramar Agnes

Har du gått ned i vikt?

Det frågar min faster mig varje gång vi träffas? Och det hade ju varit en helt normal fråga om jag hade gjort det men så är inte fallet och det var väldigt länge sedan jag gjorde det sist. Och som hon frågar skulle jag ju inte ha nån kropp kvar om jag gått ned synligt i vikt mellan alla de gånger vi träffas.


Är det någon fråga som ofta ställs till er obefogat?




// Sara

Le och var glad :)

Usch va allvarligt det blev här. Nu måste vi le och va glada lite ^^

Som jag sa ska jag snart på jobb intervju men innan det hade jag tänkt träffa Manda o Tild, kanske hänger Barro på om hon orkar :P Vi kanske sätter oss på ett café eller nått, vi får se :P

Btw.. Kärlekstema på p3 just nu. Handlar om hur man vet att man är tillsammans med mera.  Lyssna !! :P

Kram Agnes

Vad är det för fel på dig då??

Det är en fråga som ofta ställs till mig. Och för det mesta får dom svaret "inget speciellt" och ett leende. Men ibland måste jag ju berätta varöf jag inte är med på gympan, varför jag inte kan skriva proven som är lagda på morgon lektionen eller varför jag inte kan "festa" under helgen.  Så egentligen borde svaret vara "Jag har reumatism".

Jag har haft reumatism sedan 5:an, alltså sen 11 års åldern. Och har sen dess tagit deverse bromsande mediciner. Först trodde läkarna att jag hade en typ av reumatism som drabbar barn men som sen växer bort. Men detta skulle redan ha hänt om det var fallet. Så de är inte riktigt säkra på vad jag har för typ av sjukdommen men det är iaf någon typ av artrit. Vid artrit så visar sig ledsymptomen med ledsvullnad, ömhet, stelhet och ibland rörelseinskränkning från drabbade leder. Just nu ta jag inte så mycket mediciner. Jag tar bara en liten dos cellgifter en gång i veckan och jag tar följdmedicin till dessa så de enda biverkningarna jag får är illamående och trötthet. Typiskt bakis mående alltså :P Så jag ska egentligen inte klaga alls. Många har det värre, men ibland måste jag få känne mig lite sjuk. Inte ofta och verkligen inte bland kompisar och vänner. Jag tror att den enda som har fått veta när jag inte orkar mer av mina vänner är Sara. Och efter att jag hade klagat lite hos henne så fick jag jätte dåligt samvete. Jag menar ofta det spelar roll när jag har det bra annars ^^ Nej men jag brukar oftast inte ta upp reumatismen för jag vill inte att den ska spela någon roll i sättet som folk ser på mig på. Jag tycker att det är en så liten del av mig så den ska inte spela någon roll alls.

Varför jag tog upp detta var för att jag läste en blogg där tjejen hade reumatism och jag skulle tycka att det var kul att få kontakt med andra med liknade sjukdommar. Mysko? Kanske men skit samma. Om ni undrar något, hör av er! JAg tycker inte alls att det är jobbigt att prata om eller så :)

Er Agnes.


För dom som inte vet vad reumatism är :
"Ofta förknippar man reumatism med något man får på äldre dagar, men även barn kan få reumatiska sjukdomar. Visserligen är symtomen likartade oavsett ålder, men tydliga skillnader finns. Liksom hos vuxna, finns det hos barn reumatiska sjukdomar av helt olika slag, med varierande svårighetsgrad och som drabbar olika organsystem.

När det gäller ledgångsreumatism (som jag har) har inte orsaken kunnat klarläggas. Denna sjukdom förekommer oftare i vissa släkter, man har påvisat att det finns en ärftlig komponent, och nyligen har man kunnat visa att rökning kan öka risken att insjukna med över tio gånger om man har detta ärftliga anlag. Sjukdomen har kallats autoimmun, d.v.s. en sjukdom där immunförsvaret reagerar mot egen vävnad. Det är dock inte slutgiltigt bevisat att sjukdomen är autoimmun och man har inte kunnat visa vad kroppen reagerar mot. Experimentella undersökningar har visat att innehåll i ledbrosk som tillförs i underhuden kan starta en reaktion med ledsvullnad hos försöksdjur som på många sätt liknar reumatoid artrit och dessa försöksdjur har medfört ökat förståelse för RA och bidragit i utveckling av de nya biologiska läkemedlen mot ledgångsreumatism. Det finns dock skillnader mellan dessa experimentella sjukdomar och ledgångsreumatism, så alla resultat är inte direkt översättbara, och hur ledgångsreumatism uppstår är ännu oklart"
Ni kan läsa mer här om det intresserar: http://reumatism.netdoktor.passagen.se/ 


Kenza

Jag kanske inte har nämnt det så mycket men jag brukar faktiskt titta in på Kenzas blogg lite då och då. Mitt första intryck var att hon faktiskt verkade vara en helt vanlig, tjej vars framgångar inte hade stigit henne åt huvudet. Jag hittade henne på THF och var glad att hon förespråkade Tokio Hotel på ett så positivt sätt. Efter ett tag började jag dock bli lite irriterad på henne. Hon verkade faktiskt tycka att hon var bättre än oss andra. Använde sina kontakter för att få sånt som hon ville ha. SKa jag vara ärlig så hoppades jag faktiskt att hon inte skulle få sin-så-hemliga-dröm uoppfylld. Kanske av ren avundsjuka jag vet inte. Jag skrattade också åt henne då hon skrev ett inlägg på THA (Tokio Hotel America) där hon anklaget folket där för att snacka skit om henne, något som aldrig ens skett. Hon avslutade även sitt lilla inlägg där med "Kenza (the model)" och det var det som fick mig att skratta. Visst det finns svenskar där men det kändes överdrivet och uppmärksamhetssökande som fan.

Dock kan jag inte låta bli att inte förknippa henne med det här längre. Jag har läst hennes senaste inlägg på bloggen och jag lider med henne. Jag har ingen aning om vad det är som har hänt, men jag förstår att hon mår väldigt dåligt. Många klagar på hennes blogg och jag fattar inte varför, gillar ni inte, läs inte. Det är hennes blogg och hon skriver om det hon vill. Hon verkar dock tappa läsare och det tycker jag är sorgligt. Kanske läste folk hennes blogg för att hon såg ut att ha drömlivet. den söta hunden, det vackra utseendet och ett intressant liv. När hon till sist erkände att hennes liv inte var perfekt, då var hon inte kul längre. Kenza är bara en människa, inte alls olik oss andra. Idolisera henne inte men klanka inte på henne heller.




// Moralkärringen Sara ^^

Come and rescue me... I'm burning can't you see?

Ok I brist på annan titel alltså ^^ Haha Jag är sämst på titlar och det är det jag ska ta upp nu. Det slutar ofta med att jag väljer en bit utav låten jag för tillfället lyssnar på. HUr gör man egentligen för att komma på lockande titlar till inlägg? Det känns som om jag ofta använder "god morgon" "god natt" "min dag/kväll" eller liknande. Det känns lite tråkigt faktiskt :/

nån som har några bra tips?


Och jag kom just på att jag börjar jobba om två veckor :/ Jag ser fram emot penmgarna men inte att rensa ogräs iför illoranga byxor. Fast det finns säkert folk som tänder på det med.


// En ganska uttråkad Sara

Föräldrar med fördomar

När jag kollade i arkivet hittade jag genast ett utav mina första inlägg som jag tyckler är relevant. Då var jag jätte förkyld så jag orkade inte gå djupare in på problemet. Så jag ska se om jag kan tillägga något mer nu. Detta är vad jag skrev:

"Jag säger inte att alla föräldrar är på det här sättet men mina är det.
   Vi unga är nog generellt mer öppna för olika möjligheter om man säger så, jag tycker inte att det är konstigt med homosexualitet alls, medan mina föräldrar som säger att de är fördomsfria reagerar annorlunda. Som min pappa till exempel. Han tror att jag är lesbisk bara för att jag inte drar hem en massa killar eller säger till om jag tycker killar är snygga. Jag förstår liksom inte varför han ens funderar på det, det viktigaste är väl ändå att kunna älska. Jag råkar bara vara kräsen och blyg. Nä, jag förstår inte varför föräldrar bryr sig så. Man älskar väl sina barn oavsett? Samma sak med mamma som tycker att det är mysko med killar som har smink, men jag skulle äga att i ett jämnställt samhälle har alla rätt att se ut hur de vill. Och då tar man inte för givet att smink är för tjejer, fotboll för killar osv.

Jag skulle nog kunna gå djupare in i det här men jag är sjuk så jag orkar inte ;P


Ha det bra


// S"

Det jag menade då jag skrev om min pappa var att han antog att jag var lesbisk eftersom jag inte är värsta killgalen. Han ringde då till min mamma för att fråga. Mamma svared då att jag inte var det eftersom hon då hade märkt det. I den här situationen kan jag inte riktigt låta bli att förakta hur mina föräldrar betedde sig. Till att börja med. Visst får pappa fundera men varför var han tvungen att veta? Hade jag varit lesbisk bör väl inte ha spelat någon roll? Han skulle ju aldrig ringa till mamma för att han anade att jag kanske var hetero? Det är svårt att jämföra så men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Att sedan mamma svarade med en sådan självklarhet och sedan skrattande berättade om det för mig gör mig också irriterad. Jag har aldrig sagt till min mamma att jag är hetero, hon antog det helt enkelt och tyckte att pappa var knasig som trodde något annat. Som om man vore otroligt annorlunda om man hade en annorlunda sexuallitet än henne. NU låter det iofs som om jag har det men det kan jag genast säga att så inte är fallet. Jag blir bara upprörd för tänk om det visar sig att någon utav mina syskon har en sk. avvikande sexuallitet. Då kommer de ju tro att de är "avvikande". Det enda som är säkert är att vi alla är människor och jag tycker att inga andra fack ska finnas.

Jag hör gärna era åsikter i detta ämne, har era föräldrar fördomar? Eller kanske har ni det själva? Är fördomar enbart negativt? JAg vill gärna höra vad alla tycker :)


// Sara

9 crimes

Med Damien Rice lyssnar jag på just nu ^^ Den är så där lagom mysig. Min gårdag var mördande tråkig och likaså med idag. Mitt hus är full utav släktingar men vi håller oss typ ur vägen för varandra. Jag verkar lida utav bloggtorka :/ Det är inte bra alls ^^ så jag funderar på att gå bakåt och kolla  bland våra äldre inlägg för att se vad jag tidigare har tagit upp och hur jag ställer mig till det nu.

Jag tar gärna emot tips på vad jag ska blogga om :P



kramar Sara


disney minne

Jag sitter och lyssnar på disney låtar. Sånna som jag gillade när jag var liten :) Den här är från An American Tail: Fievel Goes West och heter Dreams to Dream. Jag älskade den när jag var mindra, och gör det för tusan fortfarande :) Låten fanns på youtube på svenska förrut men det verkar som dom har tagit bort den av någon anlednig. Synd.



// Agnes


kommer jag att få jobb ??

Hej på er.

Är otroligt glad just nu för i morse, när jag fortfarande sov :P, så ringde en man från ett café här i stan och väckte mig. Han ville att jag ska komma på anställnings intervju i kväll klockan 18.00. Egentligen skulle inte cafét öppna alls men tydligen har dom ändrat ägare eller nått i sista sekunden och behöver folk som kan jobba där i sommar. Tyvärr så har cafét bara öppet på sommarhalvåret så det blirju inget mer jobb sen.

Jag har redan jobbat lite här i den lilla stan jag bor i men har inget garanterat jobb. men vi får väl se hur det blir med alltsammans.

:) // Agnes

sova snart.

Tjo hej igen :)

Nu är det natt och jag ska snart göra mig i ordning för sängen. Jag ska bara kolla på ett myggan avsnitt först :P

Som jag sa tidigare så skulle jag titta på Juno. Vilket jag också gjorde ^^ Den var faktiskt riktigt bra. Den passade en lördagskväll när man inte har så mycket annat att göra. Ska kanske köpa den till och med :) "Om ni inte har sett den, se den! Och helst i morgon." ^^

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska gör, hoppas att nån kompis drar med mig på nått roligt. Annars får jag underhålla mig själv så gott jag kan. Kanske fortsätta städa :P

Nej nu får det vara nog, God natt och sov så sött :)

/ Agnes


Filmkväll för min del.

Hej.

Har precis varit ute och gått, men tyvärr fick jag en släng av huvudvärk. Men ikväll ska jag bara ta det lugn så jag kan ju vila mitt lilla huvud.

Det visade sig att pappa hade hyrt Juno för oss att se ikväll. Jag har velat se den jätte länge och att se den på bio blev aldrig av. Så jag ska se den och njuta av lite frukt sen. :) Nice nice nice ^^

Ses // Agnes

Harry Potter in the hood

Hehe, hittade denna för nått år sedan men hade helt glömt bort den :P


// Agnes

mys i halvrent rum :P

Hehe ja, precis som rubriken sitter jag här och myser i mitt rum. Jag har redan tröttnat på städningen och låter allt va i några timmar.

Jag sjävl störs inte av min oreda, och egentligen är det inte så stökigt. Det är mest kläder som ligger framme, och lite annat. Men iaf så får jag alltid ett städryck när jag har varit hemma hos nån. Antingen hos någon som har det otroligt städat eller väldigt smutsigt. Då kan jag inte låta bli att städa, tänker antingen " Ååå va snyggt, så här rent och snyggt vill jag också ha" eller "Usch vilken svinstia, jag tänker aldrig ha det såhär". Igår var jag iaf hos Hanna som hade det jätte rent och ordingsamt i sitt rum och ja........


Så nu planerar jag och papps att ändra lite i mitt rum, lite nya förvaringsystem och så^^ Får se hur det blir :)

/ Agnes

vår midsommar.

hej :)

Som Sara redan har berättat så tillbringade vi gårdagskvällen tillsammans med två av våra väner. Vi grillade, köttet blev svart men med lite sås till så var det ingen fara :P Vi kollade på en mysko film som hette Heather eller nått, inge bra jag jag säga ^^

Hmm aja, vi somnade vid 4 och vaknade vid 8 :S men jag tyckte att vi skulle sova lite till så då låg vi kvar till 11 iaf. Om detta var verkligt eller dröm kan jag dock inte bestämma mig för :P

Nu sitter jag iaf hemma igen. Jag har bestämt mig för att städa mitt rum. Jag börjar alltid men orkar inte städa klart så det är bara att köra igång.

Kram // Agnes

Hej på er

Hoppas ni har haft en trvlig midsommar. Jag spenderade den med Agnes, och våra vänner Hanna och Maria. Vi hade väldigt kul och åt god mat. Mycket fnitter :) Nej nu måste jag hoppa in i duschen eftersom jag ska vidare.


Ha en fortsatt trevlig dag


kramar Sara

Problemet löst :P

Hittade tången :P Så nu är jag sminkad och klar inför kvällen. Eftersom det bara är en liten myskväll så har jag baar vanliga uppvikta jeans och en turkost linne på mig. Enkelt och bra ^^ Håret fick en lockig och ruffsig känsla ^^ Men jag o Sara ska åka moppe till värdinnan så det lär ju bli platt igen, med hjälmen och så ^^

Aja ska plocka ihop alla grejer jag ska ha med mig, sen är jag klar :)

Midsommar here I come !!!

Agnes

j*vla piss

FAN ! Jag har tappat bort min locktång. Typiskt när man för en gångs skulle vill använda den :(

Agnes

midsommar morgon

God morgon sommar :)

Idag är det midsommar gottfolk ^^ Jag ska träffa lite människor inne i Örebro. Inget stort, bara jag, Sara och två till tror jag. Kommer nog bli super mys. Men det skulle vara kul att träffa lite fler människor, lite party. men det blir en annan gång ^^ Vad ska ni göra idag ??

// Agnes

natt-myggan

jaha då var det dax att gå o lägga sig, igen :P Men innan jag somnar så tänker jag kolla på ett "Myggan" avsnitt. Det har liksom blivit min nattmacka. Jag bara måste se ett avsnitt innan jag somnar :P

God natt / Agnes 

Obeskrivbart kul!!

Detta går bara inte att beskriva.
 


Agnes

Musiktips??

Skulle vilja ha lite ny musik att lyssna på. Har ni några förslag ??

// Agnes

Min kväll

Ja, jag är hos min pappi så det blir nog lövbiff med pommes + bearnaisesås och cola :) Förhoppningsvis nån bra film eller så :P


Vad ska ni göra ikväll?


kramar Sara

I LOVE noodles

Jag hoppas, för er skull, att ni inte har missat denna :P Om ni råkat göra det så var lugna. Jag lägger upp den till er :P



// Agnes

Ny bild

Jag bytte precis profil bild här på bloggen. Och jag va ju tvungen att ha en på både mig och Sara. Men den enda som jag hittade på oss båda tillsammans var denna. Flummig och ganska gammal men den får duga :P Jag tror att det är från jullovet -06/-07.



Agnes

Mys

Hej hopp såhär på eftermiddan :)

Jag va precis och pantade massa flaskor och köpte samtidigt en vecko revyn. Så nu tänkte jag koka mig en kopp te och sitta o mysa ett tag :)

Men först ska jag sitta och svara på era kommentarer :) Tack för dom förresten ^^

Puss / Agnes

Nice nice nice ^^

Kul att vi har fått positiv respons på vårt "avslöjande" :) var bara tvungen att säga det :)

/ Agnes

tjejen som kallades A.

Agnes Johansson  


Det är jag det. Jag är en 18 årig tjej som bor hemma hos mor och far. Vi bor i en stad 3 mil norr om Örebro. Jag är äldst av tre syskon och har därför ganska mycket att säga till om hemma och väldigt mycket ansvar. Kan dock vara lite jobbigt ibland.

Jag har just gått ut 2:an på gymnasiet, Karolinska läroverket i Örebro. Där gick jag Sp med inriktning kulturhistoria och det trivs jag väldigt bra med.

Jag får under skolåret åka buss eller bil till skolan, en färd på ca 30-45 minuter :S men snart flyttar man väl hemifrån så då blir det bättre. Måste bara skaffa ett jobb först, pengar växer ju inte på träd ^^. 


Jag älskar musik, jag spelar och sjunger gärna. Utan musik är inte livet värt att leva, eller hur ?! :P


Mitt liv är annars ganska händelslöst och "tryggt" men tack vare bra kompisar så har jag det väldigt bra. Man ska inte klaga.

Jag tror att de flesta ser mig som en glad och positiv tjej men som står starkt för sina åsikter.  Vilket jag tycker är väldigt viktigt. Jag tycker att om man står för något ska man också veta varför, till exempel inte "Jag röstar på moderaterna för att de vann i förra valet". Man måste alltså ha en bra argumentation.

Aja.. men om det är något annat ni vill ha reda på så är det bara att fråga :P

Kram // Agnes.   


Människan bakom S:et

Okej, så nu är det dags för det stora avslöjandet. Jag tänker börja med att klistra in en text jag har kopierat ifrån mitt första presentationsinlägg på denna blogg. Så här skrev jag då:


"Hej eftersom min kära vän A har berättat om sig själv tänkte jag göra det samma. Jag går här under namnet eller snarare bokstaven S. A är min bästa vän och det är en stor bedrift. Jag har nämligen lite svårt att lita på folk. Jag tänker alldeles för mycket och har förlorat alltför många vänner för att släppa nya riktigt nära. Men A är som sagt den som vet mest om mig. Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det nog bli Mystisk. För jag är nog ganska svår att definera. Jag kan vara otroligt flummig men är i botten en yttarst seriös människa. Jag älskar musik och lyssnar mycket på Tokio Hotel, Coldplay, Placebo, Keane, Kent och ja, massa fler. Jag älskar även att läsa, skriva och diskutera. Jag hatar ytliga människor och tycker om att vara ensam, ja där har ni mig ;P

// S"


Det som har förändrats sedan jag skrev detta är att jag inte längre är anonym. Detta kommer inte längre vara en blogg som skrivs utav osynliga. Jag och min vän A har bestämt oss för att visa oss själva.

Mitt namn är Sara (Nordquist), därav förkortningen S. Jag bor med min mamma i Örebro för det mesta men är även en flitig besökare hos min pappa i Glanshammar som är ett litet samhälle strax utanför Örebro. Jag är besatt utav Harry Potter och Tokio Hotel. Jag hatar att ha fel och ger mig inte i diskussioner. Jag är ganska snäll och ödmjuk men envis som fan. Jag har många kära vänner men A är och förblir min bästa vän. Vi är ganska olika båda i stil och som personer men jag tror att vi har samma värderingar. Vi kompleterar liksom varandra. Jag hoppas att ni gillar våran blogg. Ni kommer att få två bilder utav mig. En då jag använde mig utav en vettig kamera (dock har jag inte samma hårfärg som nu) och en som är tagen idag med min crappiga webcam. SÅ tyvärr ser jag ut som Lord Voldemort och Charlotte Perellis kärleksbarn. Men det bjuder jag på ;P





/ / SARA


BEREDDA?!?!?!?!?

Är ni redo ?? Nu har vi bestämt oss och det är dax :P

3.......2.......1...................................................

Hej på er

Hej på er.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Jag mår illa och orkar fan inte röra på mig. Detta beror inte på sjukdom, eller jo men inget smittsamt utan på tabletter som jag tar en gång i veckan. Mår illa av dom, det känns ungefär som att vara nervös hela dagen. Jobbigt värre.

Aja, tänkte försöka gå en sväng sen, få lite frisk luft :)

Kram/ A


Spänning ^^

Haha snart ska jag visa min fula feja :P Och avslöja mitt namn som inte är särskilt glamoröst :P Jag funderar på vad jag ska äta frukost i min beslutsångest blir det att jag lyssnar på musik istället, typiskt mig :P SKulle man kunna leva på musik så skulle jag göra det :) Min iPod fick ladda ur under natten och verkar funka nu men jag vill ju att den ska funka jämt :( Hoppas på en mystisk plötslig förbättring eller en helt ny :/


// S

Det fixade sig ^^

Det där mysko med statistiken fixade till sig precis. Eller det kanske inte var så mycko egentligen :P Men aja.

God natt // A


VAD HÄNDER????

Skulle precis kolla våran statistik för idag (för förrut idag gick den upp till 100 unika besökare) men den 18 juni finns nu inte ens med i diagrammet. Varför?? Sist jag kollade så hade vi 107 besökare.  Nu ser det ju ut som vi inte har haft några besökare alls :(

HJÄLP!!

/ A

>< HATA iPOD

Jag hann lyssna på musik i 5 minuter! 5 minuter innan den totalhängde sig utan möjlighet att låsa upp!! Fucking unbelieveble...



//

S


Oj Oj Läsarrekord

scheisse vad många som har läst vår blogg i dag :) Nu blev jag glad trots Sveriges nederlag :) Hoppas ni allesammans har en underbar kväll


kram på er


//
S

Sitter här ...

Sitter här och planerar inför i morgon. Som ni knappt kan ha missat vid det här laget så ska jag och S "komma ut ur garderoben" :P Och jag vill vara säker på vad jag ska berätta. Vi får väl se hur det blir. :)


Missa inte Avslöjandet i morgon vid lunch :D

// A  

SATC kväll ;)

Sitter framför Tv nu och kollar. Och jag hoppas att ingen har missat Sex And The City maratonet på kanal 3 nu ikväll. Mycket givande för mig som inte har kollat på denna underbara serie från början. Jag har i princip bara kollat den senaste säsongen. Så detta är en super möjlighet att smaska i SATC :P

Skulle ha lite jordgubbar nu, så skulle allt vara perfekt :P

// A

Wohooooo!!

Över 100 besökare :) Det uppskattar vi verkligen :D

// A

Min iPod

Som jag tidigare har delgett er har jag haft mycket krångel med min iPod Nano. Häromdagen kom de och hämtade den men jag fick tillbaka den idag. Och som det står graverat på baksidan "All was well", det fanns inget fel på den! Jag fattade ingenting :S Den har krånglat jättemycket men de hävdade att de inte hittade några fel men att jag skulle höra igen om problemen fortsatte.. Så jag får väl börja använda den igen och ser hur den funkar. Den kan eventuellt ha blivit bättre när de gjorde en genomsökning och fixade programvaran aja bara den funkar så är det fine för mig ^^





// S

Scheisse

Sa min telefon nyss då jag fick sms utav min vän H. Hon ville att jag och A skulle bestämma vad vi ska äta på midsommar. Är det någon som har nåt bra tips? det känns lite tråkigt med den traditionella midsommarmaten. Vi vill äta nåt enkelt och gott :) Så tipsa gärna :)





// S

Det stora AVSLÖJANDE!!!

Nu är vi trötta på att vara anonyma.

Det blir så svårt att berätta om personliga saker när ingen vet vem man är. Inte kunna lägga ut bilder eller nämna namn. Så nu har vi bestämt oss för att "komma ut ur garderoben" och dela med oss av våra identiteter.

Detta kommer att ske i morgon vi lunch. Vi kommer då att skriva varsitt inlägg där vi presenterar oss själva. :) Så var aktiva och delta i avslöjandet :P


Era A och S

Tokio Hotel-sms

Först av allt ska vi förklara vad vi menar med detta. det är nämligen så här att S har en vän som är lika Tokio Hotel-nördig som  hon är. Eftersom de båda är ytterst speciella *host konstiga* så har detta resulterat i många "vackra" sms-konversationer. Dessa sms publiceras härmed ( de som sparats sen första början )


Natten 12-13 april så var vännen, H på besök hos S och skulle cykla hem sent på natten. S bad H att skriva ett sms när hon kommit hem.
00.08 13 april 2008
H :  "JAG LEVER!"
S:  "Så du stötte inte på någon läskig Georg där ute?"
H:  "Nej, men i min säng ;)"



10.18 16 maj 2008
H: "LÄNGE LEVE GEORG!!!!" 



16.40 23 maj 2008
H: "Georg ser dig"



Efter en konversation om Bills nya frisyr så instruerade S hur H skulle hitta en bild på detta. Och se själv.
13.38 25 maj 2008
H: "Jag hittade nu. Men va fan! Det va ju värsta tråkigt ju, jag blir ledsen å vad har han på sig? Dumma Bill! Han ser ut som en lyxhora."



S sitter på en morsdagmidda med sin farmor och hela familjen.
21.22 12 juni 2008
H:  "Har du sett hur det ser ut när det är lyxhora-fluff?"
S:  "Ja. Det ser lite ut som en toaborste. Men inte mig emot, jag brukade suga på toaborstar när jag var liten."
H:  "Låter som du har en toaborste fetisch."
S:  "Ja, fast bara använda."
H:  " HAHA! Då vet jag varför du är som du är."
S:  "Men vad är din ursäkt?"
H:  "Min syrra sköt in lådan med gosedjuren under sängen när jag somnade i den. Ibland låg jag där i timmar :P"
S:  "Jasså är det därför du gillar att krypa in innanför Toms kläder?"
H:  "Haha. Japp! Fast jag gillar att vara innanför hans kläder mer :P Inte lika hårigt där :P"
S:  "Jo tack jag vet."
H:  "What?! Inte med min Tommy-boy! Min lilla pojke som var oskuld till igår kan inte ha gjort nått sånt med nån annan."
S:  " Joho Mohahahhahaha!!"
H:  " NEJ! Du har fel. Jag har tagit alla hans oskulder och jag har tagit dom på så många sätt att han inte behöver nån annan"
S:  "Tror du ja Hahaha. Jag brukar ta dom allihopa"
H:  "Vafan ( S:s namn)! Jag låser ju själv låset på hans kyskhetsbälte, tror du inte jag vet vad han gör när jag inte är med?"
S:  "Va? men han har ju varit här."
H:  "Bill låtsas ibland vara han och snor hans kläder när han måste låta vissa delar hänga fritt och dingla:P"
S:  " Men den kåta jäveln får han aldrig nog? Jag brukar alltid ta honom först."
H:  " Men han blir ju avundsjuk när han ser hur tillfredsställd hans bror blir. Tom svimmar alltid efter vårat träningspass."
S:  " Är han den svaga tvillingen?"
H:  " Nej det råkar bara vara så att Tom fick en tuff tjej ;)"
S:  " Eller så är det för att han inte kan träna på sånna där sexiga benlyft som Bill gör"
H:  " Men tänk på att Tom aldrig kan genomföra sina benlyft ordentligt pga hans kläder så vi har en del att ta igen när jag har befriat honom från alla kläder, ;)"
S:  " Haha. Okej. Men nu är vi utmattade här och tänker sova. Så god natt"
H:  "Sov sött och var glada för att vi inte sover i samma hus. För min säng knarrar redan."




Inför en filmkväll. Denna gång så är inte bokstäverna som symboliserar personer för att dölja ens identitet utan det skrevs på detta sätt.
13.24 16 juni 2008
H:  "Har vi bestämt tid för filmkvällen?"
S:  "Vi kan väl ta det kl 4"
H:  " Det blir bra. Jag säger till P och M."
S:  "Bra. Jag säger till A och K. I kunde ju inte, har jag missat nån?"
H:  " B och T kanske? ;)"
S:  "Behövs inte dom ligger redan där hemma och väntar på oss :P"
H:  "Whoho!!!"




Efter en kort konversation om hurvida H har mycket perversa fantasier som han enligt S borde leva ut med sin hårlösa tysk.
11.10 18 juni 2008
H:  "Ja det måste jag. Men även han måste ju få semester. Eller rättare sagt, han om någon måste få semaster. Jag måste ha bränt ut honom"
S:  "Men det är lugnt, vi kan dela medoss av de andra fyra."
H:  "Gud va snälla ni är! Men det finns ju fem personer att använda eller du kanske har Saki helt för dig själv"
S:  "Ja jag och Bill brukar sitta i hans knä ;)"
H:  "Så synd att han inte är tillgänglig. Jag tror att jag ska prova Gustav och hans trummpinne tills Tom är utvilad."
S:  "Nej, Gustav tillhör A. Men du får ta för dig av Georg och Bill eller kanske äckel Jost."
H:  "Jag tar Bill å klär ut honom. Så stor skillnad blir det inte från förrut. Varför ändra på ett vinnande koncept? ;)"
S:  "Du har rätt. Kaulitzcentimetrarna sviker aldrig ;)"
H:  " Kaulitzdecimetrarna ;) Rätt ska va rätt."
S:  "Ja på det området kan de andra slänga sig i väggen"
H:  "Japp de kan aldrig bli lika stora som Bill och Tom"
S:  " A hävdar att de kompenserar det på andra sätt ;)"
H:  "Jag tror inte det jag. Dom kan ju inte ens göra benlyften"
S:  "Nej verkligen inte. Inga kan slå Kzarna"
H:  "Ja Kzarna är magiska man skulle nästan kunna tro att dom hör hemma på Hogwarts."
S:  " Ja då skulle både vi och Ron bli glada. Men A kvider för mycket sex på ett och samma ställe"
H:  "Ja just ja Ron måste jag prova nån gång. Jag kan ju iof ta det i samband med Bill, alla vet ju att det är trevligt. Klappa A på huvet ifrån mig"
S:  "Jag vill också vara med i den dubbelmackan."
H:  "Det låter bra. Vad säger du, ska vi passa på att slänga in Tom också? Jag vet att han skulle uppskatta det."
S:  " Sounds perfect for me."
H:  "Då säger vi så, jag tar hit dom på fredag." 








// A och S


 







Hej hej.

Jag har precis kommit ut ur duschen och ska bara sminka mig innan jag springer till bussen. Som ni vet nu ska jag till S och kolla på disney filmer. Det var meningen att vi skulle baka tills idag men jag har inte haft tiden och orken för det, så jag köper något på vägen ist :P Lika bra för jag suger verkligen i köket.

// A


Städning på G

Japp, jag får nog ta och sätta igång med städningen här snart. Det kommer ju hit en massa folk och ska kolla på disneyfilmer med mig :) Så, det måste snyggas till lite här. Frukost ska jag försöka få i mig med. Filmmys med D var kul igår även om vi inte tittade så mycket på filmen. Vi pratade mest och sa massor med dumma kommentarer om filmen vi såg. Det var Superman returns men eftersom den inte var så bra så var vi inte så engagerade förutom när jag gav karaktärerna min egna repliker ^^ Haha ^^



Nej men nu måste jag komma igång



//

S

...väntar aldrig för länge :P SKRATT GURU!!!

Hur kul som helst ... SKRATT GURUN !! xD



fantasi torka ??!!

Hej på er.

Nu ligger jag här och ska snart sova. Jag har upptäckt att mina blogg inlägg alltid handlar om princip samma saker. Dett kan ju bero på min  fantasi torka eller att jag alltid bloggar ungefär samma tider. Jag vet inte men jag ska försöka bättra mig lite. 

Nu ska jag ( som lovat ) fixa fram den där roliga videon som jag hade hittat. :P Jag vet inte om ni kommer tycka att den är lika kul som jag men skit samma :P

Puss // A

Den som väntar på nått gott....

Kom på att jag ska lägga ut en kul video som jag hittade på youtube förrut idag. Men det gör jag när ja kommer hem :P

// A


Pizza = dåligt samvete :S

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Ska nämligen ut o gå en sväng och göra lite situos :P Jag var nyss och åt pizza med några vänner och har nu jätte dåligt samvete för allt fett jag stoppade i mig. så nu ska jag bara byta om och sen ge mig iväg.

I morgon ska jag hem till S. Ska bli mys för det känns som det var länge sen vi sågs. Det kanske det inte är men det känns som flera veckor. Men vi ska ha disney maraton med en del av hennes vänner. Hoppas att vi har tillgång till vhs så att man kan kolla på "orginalen" ^^

men hör av mig senare :P
Puss
// A

Gamla inlägg

Ja det var ju ett tag sedan jag och A startade den här bloggen nu, vi har hunnit med att skriva ganska många inlägg faktiskt. Jag roade mig just med att läsa igenom dem och kunde inte hålla mig för skratt då jag läste detta: "Aja, jag håller tummarna för att Bills röst håller i många långa år. Det skulle vara så typiskt om typ Georg vrickade fingret nu. Må alla deras otursdagar vara över. Så att jag kan heja på när de tar över världen ^^"

Varför vet jag inte men jag tror att det har med Georgs eventuella fingvrickning att göra, jag har ingen aning om vad jag fick det ifrån det liksom bara fanns där x) I övrigt låter de som om jag förespråkar någon slags sekt, hm inte helt osant kanske ^^



// S

I väntan på en vän

ja här sitter jag just nu och väntar på min kompis som vi kan kalla D. Hon ska ha med sig nån bra film som vi kan underhålla oss med :) Najs najs najs. Vi får se vad det blir för nån ^^ Efter att ha varit ensam i flera dagar känns det rätt skönt att äntligen få lite kontakt med omvärlden. Sedan åker jag nog till pappa i övermorgon, var ett tag sedan jag var där, saknar mina små bröder.

Aja

ha en bra kväll


//

S

mys på balkongen i regnet

Förut så satt jag för mig själv och svarade på Kleos brev på min balkong med ett glas kola och försökte undvika att bli nedregnad ^^ Det var rätt mysigt men jag frös faktiskt lite om tårna. Sedan var det några snubbar här och hämtade min iPod, najs najs najs :)

Jaha, vad ska man hitta på nu då? Jag köpte två böcker idag när jag var uppe på stan och lämnade in lappar om körkortstillstånd. En om mobbning och en om drömmar, fakta böcker alltså ^^ Men sådant kan vara bra det med. de verkad intressanta iaf :)




//

S

Within temptation

Jag minns inte första gången jag hörde Within temptation men jag vet att det var ganska länge sedan. Jag har liksom lyssnat lite på dem i olika perioder. Ibland känns de lite för överdramatiska men ibland känns de helt rätt. Igårkväll kände jag mig lite överdramatisk då jag lyssnade på dem och soundtracket till Titanic som jag av någon anledning kände för ^^ Men så kan det vara ibland :P Nej, nu måste jag verkligen ta tag i allt jag måste göra och stänga av datorn för det åskar nämligen här.



Ha en superbra dag så skriver jag kanske lite senare igen



//

S

Hiss och diss (Musik)

Hallå ^^ tänkte passa på och skiva vad jag kommer lyssna på idag och vad jag inte kommer att lyssna på idag.


definitivt
A.F.I - Prelude 12/21
Within temptation - Somewhere
Burger Queen - Placebo
(*host* behöver jag nämna TH?)
Good Charlotte - Victims of love

definitivt inte
Christer Sjögren - I love Europe
Olinda - Playboybunny
Charlotte Perelli - Hero



// S

God morgon :)

jag vaknade just ^^ För att mötas utav massor me post, först var det från min lärare som skrev att jag fick VG i Hi B. Inte oväntat alls. Sedan kom ett från min brevvän i Grekland. Skoj skoj. Så nu ska jag väl ta och göra mig lite frukost, försöka förstå mig på min ny plattång, sticka upp på stan och lämna in några papper och sedan försöka skriva ett svar till Kleo. Ja, det är väl allt som är inplanerat iaf :)



kramar S


God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste säga att det är kul att så många har besökt vår blogg idag :P Keep it up !!

Natti // A

Fields of gold

Åh vad jag älskar den här låten. Både Stings och Eva Cassidys versioner är superduperfina ^^ En riktig klassiker helt enkelt. Även om det är den senare som gör mig tårögd.



//

S

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold

Sommarregn.

Nu är det sånt där lustigt väder igen här utanför. Ni vet när det är strålande sol men spöregn. Så jag vill ju inte gå ut för det är ganska kallt men ändå lockar solen. Och samtidigt vet jag att jag har lovat mig själv att jag ska gå ut och gå en timme idag också. 

Så jag sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Försökte skriva en låt ^^ men kreativitet var det brist på och jag får inte tag på mina vänner heller ( har inte ansträngt mig så mycket men ändå :P ).

Vi får väl se vad som hittas på.

// A

Förslag??

Jag håller på och laddar inför sommaren med att leta upp roligheter på youtube och andra roliga hemsidor. Har ni några förslag på internet stuff man kan kolla in ??

// A

Vad ska jag hitta på?

Ja, det är frågan ag ställer mig en dag som denna. Det är mulet ute, alltså ingen skön sol och inget mysigt regn... Jag har just käkat frukost och är mer eller mindre ensam hemma, mamma springer ut och in men lämnar mig ifred ^^ Jag vet inte om jag kanske ska ta och ringa nån kompis eller nåt idag. Jag har legat hemma och segat i flera dagar ^^ Men jag gillar det, det är bara mamma som tycker att det är tråkigt :P


Aja jag får se hur jag gör


ha en bra dag

// S

God (sen)morgon :)

God (sen)morgon :)

Jag va som sagt på fest igår. Riktigt kul måste jag säga. Dock blev det lite tjejdrama på slutet men det va nödvändigt ^^
Jag var lite dragen men hade koll på allt, och det är alltid skönt. jag måste ha kontroll på allt runt omkring mig annars känner jag mig illa till mods.

Aja ville bara säga god morgon och hoppas att alla får en trevlig dag :9

// A

Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole.

Ny favorit :P

Hörde den igår på Cityakutens repris. Det var jätte sorgligt, jag grina så det sprutade om det och mitt i allt så kom min bror och hans kompisar. De måste ha tyckt att jag va helt  mupp.

Aja lyssna och njut :)




// A

Natt

Nu har min kompis gått hem. Hon var härr och vi satt och kollade klipp på kanal fems hemsida ^^ Det var inte den vän som jag skulle träffa egentligen men det var super mycigt ändå.

Hon fyller år i morgon förresten. Vi ska hem till henne och grilla om vädret tillåter. Jag var ute och handlade presenter till henne idag :P Jag köpte spelet "jag har aldrig", ett fat format som en grön blomma och en tvål. Hehe lite blandat men så blir det när man hittar massa saker som man vill ge bort :)

Men nu ska jag sova och försöka hålla mig sval i natt. Det är så krångligt med temperaturen nu tycker jag för det är för varmt med täcke men obehagligt utan. Det blir för kallt med öppet fönster så det vill jag inte heller ha .. Aja jag blir aldrig nöjd iaf :P

Men Natti :) // A

Jag måste lära mig att hålla mig till ett ämne per inlägg ^^ 

Så himla kul :)

jag måste bara få säga att det är kul att det är några som kommenterat på vår blogg idag ^^ Visst, det var på S inlägg men jag blir lika glad för det :D

// A

Ok, eyerape

Här har ni eyerape originalet... detta har försöks att kopieras utav flera utav mina vänner... Men det är grymt svårt att ge någon en eyerape ;P A tränade på en liten oskyldig fågel förra veckan ^^

Eftersom den inte kan beskrivas med ord ger jag er denna Bill x)





eyerape

Okej, jag, A och våra kompisar har börjat använda ordet eyerape. Detta är ett ord som jag funnit på ett internationellt forum. Jag undrar då om det är någon som kan gissa vad det är? ;P En annan gång frågade vi om ni visste vad ett popoffer var, ingen visste men vi kan pröva igen, någon som besitter kunskap om eyerape eller popoffer?






// S

EDit ang popoffer:

Och rätt svar fick vi från Nene, min mormor använder det för att beskriva folk som hon tycker anstränger sig för att vara "poppiga" alltså har fallit offer för popen eller vad man ska säga ^^ ´Dett var vår konversation

mormor: När ar det du skulle se det lilla popoffret?
jag: va? vad är ett popoffer? *asg*
mormor: men en sån där som gör sig till så för att vara poppig. Typ den där tysken du gillar...
jag: va? Tokio Hotel?!
mormor: ja det var kanske så han heter
jag: DE! DE är ett rockband som består utav FYRA personer som inte och aldrig kommer att vara "popoffer" *utbrott*


xD

dumma teknik

Jag har länge kämpat med att lägga över ett visst antal musikvideor som finns på datorn till min syrras mp4-spelare. de är konverterade och allt men vill verkligen inte funka... *suck* ibland är jag grymt oteknisk ^^


/ S

Den "perfekta familjen"

Mina föräldrar gjorde slut innan jag föddes och jag har ofta stött på medlidande eftersom jag inte hör till det som kallas kärnfamiljen. Men jag har aldrig fattat varför. Jag älskar min familj precis som den är. Mina föräldrar bor inte ihop och mina syskon är inte alla släkt med varandra. Jag har fler "vuxna människor" än de flesa och därmed även fler som jag räknar som mina släktingar. Mina föräldrars respektive är en väldigt viktig del utav mitt liv ch jag tycker oerhört mycket om dem. Min pappas tjej har varit med sedan jag var ett år och hon är lika självklar som mina riktiga föräldrar. Anledningen till att hon och jag kommer så bra överrens är att hon aldrig har försökt ta min mammas plats, hon har skapat sin egen och alltid sett mig som en självklarhet. När folk frågar säger hon att hon är mamma till två barn men att hon har tre. Jag blir så ledsen när jag hör om kompisar som hatar sina styvföräldrar. Jag önskar att alla kunde ha sådana som jag. Mamma har varit tillsammans med sin kille i sju år men han bor inte hos oss. Han är inte heller pappa till min syster men ändå en mycket fast punkt i våra liv. När jag är hemma och är sjuk är det han som tittar förbi med en godispåse, han kommer utan att klaga och hämtar mig vart jag än är mitt i natten. Sådana extravuxna borde alla få ha. Sedan kan man ju nämna alla extra julklappar det blir med två extra släkter ^^ Min familj är helt enkelt underbar. Jag skulle aldrig byta den mot kärnfamiljen.

hemma nu ...

Nu är jag hemma igen :P

Jag va hos Mr Doktor och han sa att jag är frisk nu ^^ Skönt ska jag säga er. Sen va jag ute och gick lite, passade också på att köpa lite presenter till en kompis som fyller på lördag :)

Tror inte att det blir nån bio ikväll. Jag har inte hört av min vän som jagf skulle gå med men vi får väl se om vi ses och myser hemma ist :P

// A

Äntligen

så har jag ringt till apple igen och fixat så att de kommer och hämtar min krångliga iPod :D Woho


Att slippa tänka

Jag är som de flesta i min närhet vet en person som ibland tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa. Vad tänker jag på då? På varför jag finns, varför vi alla finns, om vi verkligen finns, vad meningen med livet är, vad som förväntas av mig, vad som händer efter döden och massor med saker som bara får mig att gå i cirklar. Att bli galen.

Jag har tidigare klagat på musik utan mening, men jag måste säga att jag ibland föredrar sådan. Djup musik får mig nämligen att tänka massor och det känns skönt men ibland orkar jag helt enkelt inte tänka mer. Vad gör jag då? JO antingen äter jag ett gult piller som gör mig lite konstig vilket A tycker är ganska obehagligt ^^ Eller så lyssnar jag på meningslös musik, musik som jag inte gillar särskillt mycket annars. Meningslös kanske är fel att kalla den då den betyder något för mig, hjälper mig att rensa tankarna. Ett exempel på sådan musik är Hey mama med Black eyed peas.... Så den har jag just lyssnat på och blev lite mer bekymmerslös. För trots att jag är en oerhörd grubblare vill jag kunna slappna av och inte grubbla bort livet. Det är det alldeles för koert för ^^




// S

Läkarbesök och eventuell bio :)

Idag hade jag tänkt träffa en vän som jag inte har sett på evigheter ^^ Det ska bli trevligt. Vi tänkte kolla vad det går för bios och så. Ta en mysdag helt enkelt ^^

men först ska jag till läkarn och kolla mitt öra som jag hade problem med för ett tag sen. Han ska bara kolla om allt ser bra ut nu och så. Hoppas det :) Men jag tror det .. har inte kännt nått konstigt iaf.

Sen ska jag gå en sväng, efter läkarbesöket. Eftyer det är det dax att träffa min vännina :)

Men vi höres i kväll om inte innan.

Kram / A


Tråk

Jag är sugen på nåt gott till frukost men här har vi bara tråk. Får väl ta och springa ner till affären som ligger precis utanför. Hm får se vad det blir ^^




// S

Liveversioner utav låtar

Hello guys :) Jag har ofta funderat på det här med låtar på cd och låtar som framförs live. Ofta är det mer najs med cdversionen eftersom den är så kallat felfri men vissa låtar blir verkligen helt annorlunda live... Jag har ett exempel, igår såg jag som tidigare nämnt på Tokio Hotels msn live framträdande. Som vanligt var de grymma men det var en låt som verkligen stack ut ur mängden. Black eller schwartz som den heter på tyska har alltid varit en mysig låt för mig men inte en sådan som man alltid kommer att minnas. MEN igår när den kom kändes det som om det var en helt annan låt. Det var en helt annan känsla i den, jag satt som förhäxad x).


http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=d98f6a5c-6cec-49ba-bc8f-500b7ff88464

sedan finns ju mästerverket som jag aldrig tröttnar på och som är fantastisk live

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=054f97a0-1a43-4ae2-841e-48d330661f30

Man tror att man ska bli avtrubbad efter ett tag men jag kan inte vänta på att nån gång få se dem live, atta känslan att stå där i publiken... wow



// S

Kattfis och youtube

tjo :D

Som jag tidigare nämt så har jag jobbat lite idag ^^ annars har jag faktiskt inte gjort så mycket. Suttit och skickat ut inbjudningar till maskeraden :) Hoppas nån kommer. Men ananrs blir det en liten maskerad med mycket kuligheter ^^

Nu skaa jag kolla youtube lite sen gå o lägga mig.

// A

Ps. det luktar apa i mitt rum för min katt är dålig i magen o fiser när han sover :S Ds.

Min dag

Hejsan, idag har jag inte gjort mycket. jag vaknade tidigt för att gå till min syrras avslutning, fin men seeg. Sedan gick jag på stan med en kompis. Efter mycket städande ska jag äntligen få luta mig tillbaka med en godispåse för att beskåda. MSN Live- Tokio Hotel



// S

StoppaFRAlagen

GÅ IN OCH LÄS !!   www.stoppafralagen.nu


Tagged.com

För några år sedan blev jag medlem på tagged.com. Detta blev jag bara för att en kompis ville det. Men iaf hade jag helt glömt bort det fram tills några veckor sedan.

De har tydligen börjat med något som kallas "Meet me". Det går ut på att man ska sitta och välja Ja eller Nej på olika användare genom att kolla på profilfoton. Hänger ni med ?? Man ska alltså säga om man vill träffa personen på fotot som visas eller inte.

Detta är väl okej, jag bryr mig inte men sen så om någon väljer "Ja, jag vill träffa A" så får jag ett mail där det står att någon vill träffa mig. Jag får inte veta vem eller nått utan då ska jag sitta och trycka ja och nej bara för att se om det matchar med någon. Hur mycko som helst. O alla mailen tar massa plats.

Sen värkar det som det bara är massa snusk gubbar som är medlemmar på tagged.com 

Bli inte medlemmar där, det är bara jobbigt.  // A


Äntligen !!

Äntligen har jag fått jobba lite och har kanske chansen till jobb senare i sommar också. Jag hjälpte till i en butik där de hyr ut filmer och säljer godis och dylikt. Jag var där i 3 timmar bara men alla möjligheter man får att visa vad man kan är ju jätte bra. Jag hjälpte till att lägga upp allt godis och plocka lite bland hyllorna. Vi får väl se om jag får jobba där något mer i sommar ^^

// A

I väntan på A

Sitter jag här och filosoferar eller nåt. Är sugen på att äta nåt men är inte tillräckligt hungrig så jag distraherar mig med att skriva i stället. Har just snackat med någon randomkille på msn, känns grymt onödigt eftersom det inte är någon jag känner eller är intresserad utav känna, han sa inget kul alls så det var bortkastad tid. Syrran har kompisar här så de lever rövare, nej då. De håller sig lugna och snälla på hennes rum så jag kan spela musik på hög nivå ^^ Just nu är det Aerosmith, lite sådär lagom bra. Vädret är helt galet, det växlar mellan ösregn och solsken.

Tidigare försökte jag hitta nån intressant blogg men det var oerhört svårt, om ni har nåt bra tips kan ni ju skriva här, gärna någon som är olik alla andra som ligger på topp ,de har en tendens att kännas likadana.


// S

Genom Monsunen

Ja, jag sitter här som en dränkt katt, det spöregnade och blåste som fan när jag sprang från bussen. Och nu skiner solen utanför x) Läste just på THA (Amerikanska Tokio Hotel forumet) ett inlägg som var skrivet av Kenza. Hon skrev att hon hört utav en kompis att vi hade snackat skit om henne där och kallat henne hora bara för att hon sett TH i Toronto. Jag kunde inte låta bli att skratta ^^ Jag undrar varifrån hon fått det, ingen sådan tråd har existerat, det intygade till och med moderatorerna. Det roligast var hur hon avslutade inlägget "Kenza (the modell)" Som om folk känner till henne där, visst det finns svenskar där men det kändes lite divigt att skriva så. Visst om det hade stått Pamela Anderson (the modell) eller Cindy Crawford... Eller Tyra Banks. Men Kenza hade ju lika gärna kunnat skriva Kenza (the schoolgirl). Aja det var allt från mig för tillfället ^^




// S (regndansaren)

Kläder ^^

Jag sitter och kollar kläder på Halens hemsida. Jag skulle behöva lite sommarkläder. Nu går jag runt i vårkläderna och det känns lute väl varmt.  Problemet är pengarna. Jag har inget sommarjob så jag ska leva på pengarna jag redan har vilket är 3500 ungefär. Det räcker ju men inte om jag ska köpa massa kläder.

Aja.. Det är speciellt den här klänningen som jag har tittat på men jag vet inte riktigt om jag ska köpa den ekker inte. ^^

 

// A

Hej hej

God morgon.

I morse blev jag väckt klockan halv sju för att säga grattis till min pappa som fyller 45 idag. Så alla gick upp sa grattis och sen gick iaf jag och la mig igen, har ju lov ^^

Idag ska jag softa på förmiddan och sen ska jag ta bussen till S. Vi ska planera maskeraden lite mer och planera en Göteborg resa som vi ska göra i sommar med några andra kompisar. Så det blir nog en bra dag :)

// A

:''

Åh vad jag hoppas att detta är sant...

http://www.tokiohotelamerica.net/forum/showthread.php?t=2714

Det är en länk till en intevju där Bill säger att Tokio Hotel kommer att komma till Skandinavien i Juli... Jag vet inte om jag vågar hoppas men jag måste erkänna att det pirrar i min mage ^^ Det vore så underbart att få se dem, utan att behöva sticka till Tyskland eller USA



er galna fangirl

S

Time to say goodbye

Hej igen :)

Jag sitter här och lyssnar på lite opera, Time to say goodbye med Andrea Bocelli och Sarah Brightman. Jag har under det senare året skapat ett intresse för just opera. Jag lyssnar inte på hela tiden men ibland :)

Jag kom precis hem från en promenad. Känner mig duktig, jag har tagit power walks tre dagar i rad nu ^^ Duktigt ??

Jag ska iaf leta lite mer klädnader för maskeraden och se om jag hittar något intressant. Om ni vet nån bra sida man kan köpa ifrån så säg gärna till :)

Kram // A

Maskerad planering.

Hej.

Jag och S har suttit och planerat vår maskerad som vi ska ha senare i sommar. Detta gjorde vi via msn sp det blev en del bilder skickandes fram och tillbaka.


Jag tycker att S ska ha den här men jag vet inte om hon skulle känna sig bekväm i den :P
 

Annars tänkte vi att vi skulle ha dessa :
 


Här är lite andra dräkter som vi tyckte var underhållande nog att skicka till varandra:
    


vad tycker ni :P ??

// A


Varför jag aldrig ska bli kändis

Okej, detta är det värsta jag har sett... helt galet. Visst är detta ett extremt fall men gud vad glad jag är att jag inte är någon utav killarna i Tokio Hotel. Främst Bill eller Tom, de kan ju knappt hålla sig stående. GAlenskaperna börjar runt 2.14 då Georg och Gustav kommer ut. Jag man hoppas ju iaf att livvakterna får ordentligt betalt. De gör ett bra jobb.



// S


Billy Gilman - There's a Hero

Jag har som sagt letet runt på YouTube hela morgonen och hittade denna fina låt. Jag vet inte om jag är så förtjust i sångaren men låtens text är riktigt riktigt fin :) Så lyssnar noga på texten och njut...



// A

Seg dag

Jag, jag vakade kl 9 idag efter många weirda drömmar och bör nog duscha snart ^^ Men först måste jag plocka ur diskmaskinen.. Jag är så seeg ;P Haha ^^ Ne men jag lovade min mamma att inte hitta på nåt idag eftersom hon är rädd för att det ska hända mig nåt... Lite överbeskyddande kanske men men inte mig emot ^^ Kanske ska jag ta på mig min nya landslagströja, nej jag är inte fotbollsintresserad men jag är i ett hus av fotbollsnördar så att jag fick en med mitt namn på var tydligen helt naturligt.



// S

Förslag ??

Jag sitter och kollar igen youtube på nya "channels" som jag kan "subscriba" på... Är det nån som har förslag på nån härlig människa som lägger ut videos på youtube så säg till !!

// A

till den lilla andungen :(

Bonjour mes amies :)

Hur är det med er denna morgon? Här är det lite halvt mulet och det blåser as mycket så det blir nog ingen solning idag tyvärr. Men mer tid vid datorn då ^^ 

I morse vaknade jag av att katterna skrek ( har tre så det låter en hel del då ). Jag gick upp för att se vad som stod på och det visar sig att vår hankatt har tagit in en andunge. Det värsta var att den levde och sprang runt. Jag försökte så klart få ut den men katten kom först ocg tog tag i den och sprang ut. Jag försökte springa efter men hann inte. Då nu sitter jag här och är lite dyster för jag vet ju att den inte klarade sig.  Jag tänker på dig lilla andunge <3

/ A 


En obehaglig känsla

Min mamma har en tendens att drömma sanndrömmar, oftast stämmer de inte helt men har någonting med en kommande händelse att göra. I natt drömde min mamma att jag dog, och att jag hade en kärleksrelation med en kompis. Det som är obehagligt är att den här kompisens kille ligger på sjukhus och är väldigt dålig. Min mamma visste inte om det så det var jag som gav henne tolkningen.

Kanske har hon känt min kompis oro men inte kunnat koppla den till något, den hon lättast kopplar min kompis till är mig. Så kanske var det därför jag dog. För att kunna få en förklaring till varför min kompis mår som hon mår.


Hursomhelst har jag en obehaglig känsla.


// S

Sängen väntar :)

Snart har jag lyssnat klart på radioprogrammet om blondinbella och då är det sängen som väntar. Ska faktiskt ställa klockan så att jag inte sover bort hela dan. Tänkte börja dagen med att gå en sväng för i sommar ska jag vara hurtig och nyttig :P och efter det ta en frukost bestående av vatten melon.

Men god natt på er så hörs vi i morgon :)

// A


Om blondinbella..

Tjo på er :)

Jag sitter här och lyssnar på radioprogrammet med blondinbella som gick på P3. Måste tyvärr säga att hon låter lite smartare än jag trodde att hon skulle göra.

Jag har sett henne på debatt tidigare och på nått sätt så gör hon ett dummare intryck när man ser henne än när man bara hör henne. Kan det vara hennes långa blonda hår och fejkade läppar ? Eller anstränger hon sig mer när hon är på radio?  Hmm vem vet ? :P

Vad är er åsikt ??

// A

God morgon

hej på er :)

Jag är en sån människa som för det mesta vaknar på regelbundna tider. Till exempel vaknar jag alltid kl 6 på vardagar och kl 10 på helger. Om jag inte skagöra något speciellt och har ställt klockan. Men i morse vaknade jag inte förrän klockan halv 12, vilket jag tycker är väldigt sent. Så det känns som jag har missat en stor del av dan. Men aja. en annan sak som förvånade mig var att min lillebror var hemma Klockan halv tolv en vardag då han borde vara i skolan. Men ja det visade sig att han hade ledigt just idag ^^ Jag som såg fram emot en ensam hemma dag. Men det får bli i morgon.

kram // A

Ensam hemma

Ja, Idag är jag ensam hemma hos min pappi. Tog en lång, skön sovmorgon och ska väl äta frulle snart. Annars ska jag nog ta det lugnt idag, kanske åka och bada lite med nån kompis. Det är så svårt att komma på saker att göra på sommardagar, nån som har några tips??



// S

Hej hopp

Igår var jag och A på lite grillmys med några kompisar, jättkul :) och nu har hon åkt hem och lämnat mig med mitt pluggande, trots att det är sommarlov har jag en uppgift kvar ^^ Men snart så ska jag nog vara klar iaf. Jag ville bara delge ett mycket fint citat som jag nyss hörde. Något som alla borde få höra.




"You know, there are situations in life where we don't really know how to carry on, and then it's good to have a friend to lean on... But then you hear about a person who has no one. And you wish you could have been there to whisper in his ear " Believe in you, believe in life, believe in tomorrow. I am here for you. Don't jump!" -Bill Kaulitz

fort. porrparty :P

jo ni. jag gick på vårt så kallade porrparty. Om sanningen ska fram så bjöd nog värdinnan hem oss bara för att få visa sin nya klädsel. Kan kanske lägga upp en bild på den sen ^^

Men det var väldigt kul iaf. Vi spelade lite Guitar Hero, åt sallad och spelade det gamla hedeliga Saning eller Konsekvens :P Det är konstigt va mycket smaskens man inte visste om sina vänner.

jag kanske ska nämna att S inte ingår i detta kompisgäng utan det här är en grupp tjejer som jag har känt sen lågstadiet och vi är väldigt öppna för varandra. Om detta inte var fallet så skulle jag nog inte gå på en sådan tillställning. Jag är ganksa blyg och skulle känna mig lite illa till mods skulle jag tro.

Jag ber också om ursäkt om inlägget känns lite flummigt, timman är sen och jag ska precis gå och lägga mig ^^

Jag kanske lägger ut lite bilder sen, dock inget på mig :P

natti // A

God morgon

För det är det väl nu? Jag kom just hem från en fest som var sådär. Träffade många gamla kompisar som annars ignorerar mig och det kändes mysko. Sedan försökte pappa och hans tjej lura i mig massa sprit, det lyckades de inge bra med. Sen gick jag hem ensam förbi en mörk skog mitt i natten med bara musik som sällskap och nu sitter jag här. JAg tänkte poå det när jag träffade de gamla kompisarna, hur annorlunda jag är när jag är med dem. Vilken roll jag går in i. Jag känner mig sämre och fulare än dem, konstant. Varför är det så? VArför har vissa människor en sådan innverkan på mig? JAg vågar liksom inte vara riktigt mig själv, eller kanske är det det jag är men att det inte funkar. Jag är inte som dem och det funkat liksom inge bra, jag känner mig hela tiden obekväm. Men nu är jag iaf hemma och imorgon blir det grillmys med A och massa fler som jag mår bra av att vara med.


Sov sött


//S

Porrparty

Godmorgon på er.

Idag ska jag (som jag kanske har nämnt ) på Porroarty. Det är en väninna till mig som bjuder hem tjejgänget och vi ska vara porrigt klädda. Låter kul, men just nu så är jag inte så himla pepp. Jag mår illa från cellgifterna igår och det brukar hålla i sig under dan. Så jag får se hur länge jag blir kvar ..

Annars så ska jag inte göra så mycket. Sola så att jag slipper mina bleka kroppsdelar och gå ut och gå hade jag tänkt :P

Hörs senare // A

Helt slut

Åh jag är helt slut. Idag har jag efter skolavslutningen städat hela dagen, efter mysig fika med vännerna så klart. Sedan har jag hjälpt mamma med hennes fest som pågår fortfarande, och sedan har det varit filmmys med syrran och nagelfixing. Jag ska nämligen på två fester imorgon, en för mamma och en för lite mer avlägsna släktingar. På den andra festen är det iaf tema svart och vitt. Så jag var tvungen att fixa mina skabbiga naglar ;P Sedan ska jag till en kompis på lördag och grilla så jag kommer nog inte få en lugn stund :) men det är kul att ha saker att göra. Nä, ska kolla runt lite på internet innan jag kryper till kojs


ha en bra natt, eller morgon blir det väl ;P


// S

soliga ben

Gud va varmt det är :D Jag har legat ute i solen sen jag kom hem ^^ Vilket har lett till röda ben men det är det värt :P

// A

Sommarlov

Idag slutade vi skolan :) Äntligen !!

Så efter avslutningen som bara höll på ca en och en halv timme så gick jag S och några andra kompisar och fikade. Detta var kl halv 11 typ och jag är fortfarande propp mätt. Skulle kanske inte ha tagit en så stor bakelse :S Aja ^^

Vi satt iaf där och planerade in sommaren lite. Eftersom jag inte har fått nått jobb så har jag ju all tid i världen. Så vi planerade in lite Lisseber, Grillning, Tältning och andra softa saker. Billiga saker för inte alla va oss har som sagt jobb under sommaren.

När slutar ni och vad ska ni hitta på i sommar??

// A

Gråter av förvåning!!

När jag såg det här klippet grät jag !!

Vad tycker ni ??

// A


Scheisse

Vad varmt det är idag, man svettas ju nästan ihjäl. Jag håller just nu på att hjäpa min mamma med städning eftersom hon fyller år om ett par dagar... Sprang runt på stan och letade present, det var ju mindre mysigt eftersom det var folk överallt och stekhet ^^ Men jag fann vad jag sökte iaf :P




// S

Lyckligt i kroppen

Lagom rödbränd, lycklig och mör i kroppen kommer jag att sova gott. Tyvärr ska jag upp tidigt i morgon för att gå i skolan som vanligt. Tror att mys i parken med mina klasskompisar står på schemat, så ganska soft alltså ^^

Men ses i morrn iaf :)

God natt // A

WOHO Vi vann!!

Vår skola vann för första gången efter förlust fem år i rad, så jävla skönt! Så nu har vi badat i en fontän :D :D:D:D


SEGER SEGER SEGER!



Utan röst och sura miner försmäktar vi på lyckans ö

 S och A


upptäckt

Jag har upptäckt att det är lättare att springa än att gå barfota :P

// A

Värme

Jag gillar sommarkvällar men dagarna blir jag galen av, får värmeslag så in i helvete. Hoppas att jag klarar mig imorgon, jag svimmade nämligen förra året trots att jag drack massor med vatten, aja jag får väl hoppas att A är där som sist, därimot dissar vi lät svikaren H som kan kräla i leran med sin "bitch", Nej men kul ska det bli men jag hoppas att det blir hyfsat svalt eftersom jag ska ha svarta kläder på mig :/




// S

Woho :)

Jag fann min inspiration och skrev till slut klart den segskrivna novellen :) Eller för att vara ärlig skrev jag en helt ny ^^ Den gamla var för stor för att göras rättvisa, sen gjorde jag klart ett annat skolarbete med så nu har jag bara ett halvt kvar :) sEdan imorgon är "tävlingen", sedan på onsdag ska jag bara träffa min lärare en timme och på torsdag är det skolavslutning :) najs najs :D

Igår kväll kändes det verkligen som om jag inte skulle palla mer, liksom psyket nästa men nu känns det bra igen :) Tur att jag inte är någon person som gör förhastade saker, allt löser sig ju oftast till slut



kramar S

gnäll

jag hatar att det är så mycket krångel med blogg.se .. att de byter plattform och sånt :/ blä säger jag det är så rörigt


Biaaaaaaatch!!

Jag kan gå in på varför tjejen jag snackade om i förra inlägget är en biaaatch. ( Vi kallar henne härmed Bitchen ) Förra året gillade jag en kille som vi kallar H. Han och jag var riktigt bra kompisar och umgicks väldigt mycket både i skolan och utanför. Vi gick i samma klass så det är väl inte så konstigt egentligen men iaf .. Sen strulade H och Bitchen, som jag då var ganska bra kompis med, och så klart blev jag ledsen.. men eftersom biatchen sa att " nej men jag gillar inte honom på riktigt, det var bara en gångs grej liksom" så tänkte jag inte mer på det. Nu var det så att jag tom berättade för henne att jag gillade H jätte mycket och att jag hoppades att han tyckte om mig också. En kort tid efter så visar det sig att de två har "blivit ihop" och att båda slutar prata med mig. Jag träffade H för ett tag sen och han vågade knappt titta på mig, jag undrar vad Bitchen har sagt om mig.
 
Jag orkar inte bry mig egentligen men ibland kommer stunder då man blir påmind om att människor sviker.. speciellt små spinkiga Bitchar.

// A

maktkamp och spark i huvudet

Varje år har två skolor i vår stad tävling mot  varandra i diverse grenar. Nu är det dax för denna årliga maktkamp och vi har idag haft pepp inför denna. Men vad ser jag om inte en av motståndarna under peppet. Hon var en av våra förra året men bytte skola och jag kan förstå att hon saknar vår alldeles utmärkta skola men gud va jag blev sugen på att ge henne en spark i huvudet. Inte bara för att hon är fiende till skolan utan också för att hon är en biatch och en lögnerska.

Aja en spark skulle hon ha haft iaf...

// A

nu ska man sova

så, nu har jag läst alla favvo bloggarna och jag ska släcka lampan. Ni förstår jag börjar kl 8 och då måste jag åka kl 7 så upp kl 6 är det som gäller, då måste man sova vid det här laget.

I morgon blir förmodligen en soft dag eftersom vi slutar skolan snart :P och vi har massa inställda lektioner. S var helt ledigt två dar förra veckan just därför.

Men göd natt på er då och ha en skön natt :)

/ A

sommarvärme

tjaba alla sommarmänniskor.

Jag antar att ni alla älskar värmen idag men jag måste erkänna att jag inte tycker att det är speciellt trevligt när det är så varmt. Jag har väldigt ljus hud och bli aldrig brun, inte ens när jag vill det. Jag får röd hud och fräknar ist. så sen jag var liten har jag förknippat värme och sol med bränd hud och frossa. Så jag håller mig alltså i skuggan eller inne när det är så här varmt ^^ men jag måste också säga att det är otroligt skönt att kunna gå i klänning utan leggins. :)

Puss /A

En tragedi

Jag fick precis reda på någonting hemskt. Vid en arbetsplats i närheten utav mitt hem dog en man i förmiddags, efter att ha fått armen avsliten förblööde han. Hans fru arbetade i köket på skolan där jag gick förut och jag brukade vara ute och rida med hans dotter. Jag är så ledsen för deras skull. Han kommer aldrig mer komma hem till sina två barn och de kommer aldrig att glömma den här dagen...


Ta vara på dem ni älskar

// S

Svar till A: Nej jag kände honom inte men pratar alltid med både hans fru och dotter när jag stöter på dem. Så de känner jag lite.


Till A

Hej jag läset just ditt inlägg och vill ge dig ett svar på det. Jag förstår vad du menar med att vi har olika intressen men du är fortfarande min allra bästa vän. Jag har inte litat på någon som jag litar på dig på många många år. Jag hoppas verkligen inte att du tröttnar på mig för jag kommer nog aldrig att tröttna på dig. Visst har jag många nya kompisar som jag har jättekul med men det betyder inte att jag tycker mindre om dig. Jag är så glad att jag har dig och jag hoppas att det kommer att förbli så. Du är den utav mina vänner som betyder mest för mig<3

personligt

Det här inlägget är ganska personligt och kommer kanske att tas bort efter ett tag...

Jag sitter här och funderar över min och S vänskap och måste skriva av mig lite. Det känns som hon dras ifrån mig ibland. Vi har inte så jätte mycket gemensamt och hon har mer att tala om med sina klasskamrater. Jag och hon går inte i samma klass och träffas bara som hastigast i skolan då och då. Självklart får hon umgås med sina egna vänner och jag tycker också att det är trevligt att träffa dom, men jag kan inte låta bli att känna mig lite som femte hjulet.

Människor har en tendens att tröttna på mig när jag har berättat det mesta om mig eller när jag inte kommer med nya grejer. Förra året var både jag och S väldigt intresserade av ett visst ämne (tänker inte gå in på vad) nu efter ett tag har vi båda tröttnat lite på detta och hon har hittat nya intressen som jag inte tycker är lika intressant som hon och hennes klasskamrater tycker. Jag vet att vi alltid kommer att vara vänner mer eller mindre men jag vill verkligen inte förlora henne.  

Snälla S försvinn inte ifrån mig.. du är den underbaraste människa jag känner och du betyder allt för mig. Du har hjälpt mig mer än du kan tro och innan jag träffade dig så var jag inte den människa jag är idag. Jag har vuxit i din närvaro jag jag hoppas att det är till det bättre. jag uppskattar mig själv mer nu och det är helt din förtjänst.

/A


Snart sommarlov

Å va skönt, jag försöker ignorera mina läxor en liten stund till. Åh jag längtar efter att vara ledig, att göra som jag vill och bara slippa tänka. Igår hade jag übermys med min familj med grillat och potatissallad. Jag älskar sommarkvällar, speciellt när man inte blir myggbiten. Som A skrev var hon och en annan kompis här i fredags och sov över :) Väldigt mycket skratt, det var mysigt :)

RSS 2.0