Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes

Vet att denna har varit aktuell ett bra tag nu men jag vill ändå dela med mig :P




// A

forts. Kenza i Frida

(Efter förfrågan) edit: Kenza klagade på ett internetorum (Ja, jag är säker på att det verkligen var hon!), jag har själv sett inlägg där hon skriver att motiveringen var dålig och att vinnaren inte förtjänade det, hon kollade även upp saker i motivationen som hon ansåg var lögn och så. Det var inte bara hon men hon var delaktig i att klaga grymt mycket. Senare togs vinnarmotiveringen bort ifrån Okejs hemsida eftersom Ida hade blivit mobbad på flera internetforum. Dålig stil tycket jag. Kanske är Kenza inte alls mogen för sin ålder utan tvärtom.

Every you Every me

Jag lyssnar just nu på Placebo om det skulle vara några frågor angående titeln. Idag har varit en bra dag med solsken och ögontest, måste ju ha sådant för att kunna ta körkort.

Jag har funderat på det här med vänskap. Hur lätt det är att knyta band till människor när man är i rätt situation. Hur alla händelser leder till att man hittar eller går miste om vänner man kunnat få. Hur så mycket som skulle kunna vara annorlunda. För att kunna vinna måste man ibland förlora. Jag har ofta förlorat men just nu känns det som om jag har vunnit. Jag älskar mina vänner, och jag hoppas att även ni är nöjda med era :)



// S

Kenza i Frida

Som ni kanske vet kommer det att vara en intervju i nästa Frida tidning med bloggerskan Kenza. Jag undrar om de är medvetna om att Kenza deltog i mobbningen utav Ida som vann Okejs "träffa Tokio Hotel tävling". Visst även hon har rätt att vara avundsjuk men det är grymt illa när hon framställs som en liten ängel... Ja, så mycket mer har jag faktiskt inte att säga

(Efter förfrågan) edit: Kenza klagade på ett internetorum (Ja, jag är säker på att det verkligen var hon!), jag har själv sett inlägg där hon skriver att motiveringen var dålig och att vinnaren inte förtjänade det, hon kollade även upp saker i motivationen som hon ansåg var lögn och så. Det var inte bara hon men hon var delaktig i att klaga grymt mycket. Senare togs vinnarmotiveringen bort ifrån Okejs hemsida eftersom Ida hade blivit mobbad på flera internetforum. Dålig stil tycket jag. Kanske är Kenza inte alls mogen för sin ålder utan tvärtom.

Toblerone

Jag nämnde tidigare min kompis som var här igår, hon gav mig inte bara en utan två presenter, jag fick nämligen en Toblerone också, den sitter jag just nu och trycker i mig.

Jag har börjat gilla denna underbara choklad på senare år, när jag var yngre tyckte jag att den smakade riktigt illa. Med ålder kommer visdom helt enkelt.

Vad tycker ni? Är toblerone gott eller äckligt?


// S

Tack Lillebror

Tack vare min lillebror har jag återupptäckt ett band som jag liksom bara tappat bort längs vägen. A.F.I eller A fire Inside. Jag lyssnade mycket på dem för ca ett år sedan men sedan rann det liksom bara ut i sanden. Hursomhelst är de stundom grymt bra, tycker jag iaf. Så om ni har lite tid över kan ni ju kolla in tex låtarna Miss murder och Love like winter.


// S

Läskigt värre x)

Jag hade en kompis på besök igår hon hade varit i ungern och berättade inna för mig på msn att hon köpt en liten present till mig, hon sa att hon hade tänkt på mig direkt när hon sett den. TOKIO HOTEL!! Tänkte jag men sa ingenting. Jag glömde bort det och under dagen satt jag och en klasskompis och klottrade på mitt naturkunskapsblock som är bestrött med dödskallar. På hennes iniativ förvandlades fyra dödskallar till fyra tyska pojkar, jag tyckte att det blev väldigt snygt (x) ironi) och berättade för henne att TH har kollegieblock med dem på på sin hemsida, beklagade mig över att det inte finns sådana här. VAd får jag utav min kompis som har varit utomland? Jo ett prima Tokio Hottel- kollegieblock x) En aning ironiskt tycker jag ^^

Jag har även pratat med em på apple om min iPod, jag ska få hem en kartong som jag ska lägga den i och skicka den till Holland, Ja ni läste rätt, HOLLAND! Shit vad lång tid det kommer att ta :S Men jag vill ju att den ska funka ordentligt...


Ha det bra



// S

En bra dag

Idag har jag varit på grymt bra humör så gott som hela dagen :) Det känns bra. Det är väl vädret kanske, gud vad jag längtar till sommaren. Jag håller på och skriver en uppsats om Candidea av Voltaire, en udda bok ^^


Idag kommer jag defintivt lyssna på:

Love song - Sara Bareilles
Chasing pavemets - Adele
4 minutes - Madonna, Justin Timbelake & Timbaland


Jag kommer defintivt inte att lyssna på:

Rock away - Lazee
Gimme more - Britney Spears
En Pojke på månen - Richard Wolff


// S


Dnabank till följd av Engla.

Bank - Arkiv - Samling.

Hörde på radion i går morse att man nu vill att alla boende i Sverige ska lämna DNA prov för att vi lättare ska kunna identifiera tjuvar, mördare och liknande. Detta är ju då till öljd av Engla fallet. Jag tycker självklart att det är bra att man vill satsa på brottsbekämpningen men vet faktiskt inte om jag känner mig så bekväm med att lämna ut mitt DNA. Speciellt inte om många organisaioner kommer att kunna få tag på det, om man kommer att kunna få tag på det enkelt vet ju inte jag då då men ändå. Jag vill inte att nån ska ha min livskod i sin ägo. Den är min.

man har gjort på detta vis i England tror jag och vet inte om det har hjälpt dom speciellt mycket.

Vad tycker ni om en DNA bank??

läs mer här:   http://www.expressen.se/kronikorer/lizamarklund/1.1123405/liza-marklund-hur-mycket-ar-en-liten-cyklande-flicka-vard


//A


handikappad utan internet...

..känns faktiskt så.. mitt har varit borta några dar, vet inte varför men nu är det iaf igång igen :) Glad är jag för det!!
Tycker inte ni att det känns konstigt att vara utan internet. Tycker iaf jag och det säger rätt mycket om min fritid. Jag bara måste sitta vid datorn minst en timme om dan annars känns det jätte mysko.

Blir ni påverkade av saknad av internet? Eller är allt som vanligt ändå??

// A

Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon, gud va skönt :D Hoppas bara att jag mår bättre för jag känner mig fortfarande grymt seg och jag snyter mig konstant. Jag hatar att vara förkyld. Turligt nog var A här och muntrade upp mig, det + chokladmilkshake var dagens höjdpunkter. Nä, nu ska jag maila apple om min sega iPod innan jag kryper till kojs.


God natt


// S

Once ost

Idag fick jag äntligen soundtracket till filmen once ::). S har haft den hemma hos sig i drygt  4 dagar eller nått sånt. Men nu har jag den i mina ägor. GLAD !!!


// A

Engla, och alla andra som drabbats

Jävla gubbjävel!!!!! Jag blir så arg. Hur kan man mörda någon som är oskyldig? Jag lider med hennes familj och må den jäveln få sitt straff.





// S

Mitt livs soundtrack

Jag hittade en grej jag gjorde för ett tag sedan på datorn, pröva den ni med ^^


Om ditt liv var en film, vad skulle soundtracket vara?


Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

öppning:

Vaknar upp: Placebo - Because I want you

Första dagen i skolan: Home - Chris Daughtry

Förälskar sig: Dom som försvann - Kent

Slagsmål: Black Horse and cherry tree - KT Tunstall

Gör slut: Shine On - James Blunt

Bal: Durch den monsun - Tokio Hotel

Livet: Where Will you go - Evanescence

Nervsammanbrott: Rette Mich - Tokio Hotel

Åker bil: Boulevard of Broken Dreams - Green Day

Tillbakablick: Sacred - Tokio Hotel

Bröllop: Maybe I'm amazed - Jem

Födsel av barn: Hallelujah - Jeff Buckley

Avgörande strid: Untitled - Sigúr Ros

Dödscen: 1000 Meere - Tokio Hotel

Begravningssång: She has no time - Keane

Eftertexterna: That's what you get - Paramore

Visst är vissa utav titlarna på mina låtar rätt läskigt passande ?


// S


Usch xS

Jag har inte blivit frisk än! Jag har förfan varit sjuk fram och tillbaka i hur många veckor som helst, ont i halsen, feber, snuva öroninflammation. Är det inte det ena så är det det andra :S


BLÄBLÄBLÄ

Nej, idag ska jag till skolan iaf  och ha naturkunskapsprov. Inte så kul men det behövs göras, sen ska jag förska masa mig hem till en kompis jag inte har träffat på länge i kväll. Det ska bli kul om jag orkar ...

// S

Våra bästa år

Jag sitter framför teven, som man ofta gör när man är sjuk och jag förvånas än en gång över hur denna såpa har gått utför. Sanningsserum, hysteriska anhöriga som förhör mördare och hemsökta människor. Jag fattar inte att jag gillade den serien när jag var liten. Skräp alltihop.


Vad tycker ni?



// S

Bills operation

Om det är någon som är intresserad kan jag rapportera att Bills operation gick bra, han opererades för 11 dagar sedan om jag minns rätt, dvs han fick börja tala igår. Hans första ord var ett enkelt "aaahh" com följdes av ett, två, tre. PÅ tyska förstås ^^ SÅ alla som säger att Bill är död eller att han inte har nån röst kvar ljuger. Vi vet inte än om han låter precis som förut, men det vore ju inte hela världen om det inte blir exakt. Huvudsaken är att han kan fortsätta med vad han älskar och vad vi vet ska det inte bli några problem. Nu hoppas vi bara på att de ska planera en ny turné där Sverige är inplanerade :)



// S

Quiz

Hittade ett kul test på nätet precis, var bara tvungen att testa det :P

Det funkade inte riktigt att visa reslutatet men men jag fick Personality iaf.. kolla vad er bästa kvalite är ^^


What's Your Best Quality?
Your Result: Personality

Your best quality is your personality! People like you because you are an all around good person. You have good manners and values. You also like to express your personal style and interests.

Out-Going 
Intelligence 
Loving 
Sense of Humor 
Ambitious 
What's Your Best Quality?
Take More Quizzes


//A

Sjuk sjuk sjuk

Åhhhh Varför blir jag aldrig helt frisk? Så fort jag börjar känna mig bättre blir jag sjuk igen. Fy fan. Just nu är jag grymt trött på allting!!




// S

Tokio Hotels konsert i Sverige

Är inte längre framflyttad till obestämt datum utan inställd tills vidare. Man kommer att få lämna in sina biljetter och få pengarna tillbaka. Allt börjar om på 0.



Fanfanfan


// S


Svar till As "konsert"

Jag var faktiskt och såg på As konsert och jag måste säga att hon gjorde väldigt bra ifrån sig :) Vissa utav de deltagande var inte alls lika bra som henne. Låten som hon sjöng solo på verkade alla gilla eftersom hon sjöng bäst och med mycket inlevelse plus att hon log hela tiden och spred glädje. Jag tyckte att det var bra i alla fall :)




// S

konsert

Hehe jag hade konsert idag med min ind.val grupp. Gick skit allt sammans men det var kul. Jag sjöng solo faktiskt, vilket var läskigt. Det gick inte heller så bra för jag och gitarristen hade tränat en timme igår, och inget mer. så vi gjorde bort oss totalt men det gör inget :P nu är det iaf över ^^

aja hade bara lust att berätta det :P kram // A 


Hemlighet på Zimmer 483

Jag kanske är helt efetr nu men jag hittade nämligen den hemliga låten på skivan Zimmer 483 i helgen. Jag hade hört låten förut och vet vad den heter (älkar den med för den delen), men nu undrar jag. Ni som gillar Tokio Hotel och har skivan, har ni hittat den? Hur och när? Av en slump eller tips? jag är nyfiken ^^


btw, Min mammas dator hänger sig varje gång jag sätter in just den skivan, så händer det inte med någon utav mina andra skivor, någon som har samma problem eller vet vad det beror på? Min mammas dator är inte gammal eller dålig, bara mysko i det hä avseendet.

Om ni inte har hittat hemligheten och är intresserade så är det bara att fråga så hjälper jag er ;)



// S

Regn

Idag regnade det när jag gick hem, eller när jag gick till och från bussen i alla fall. Det var mysigt. Jag gillar att lyssna på musik i regn. Är det jag som är knasig eller är det inte riktigt mysigt med regn?





// S

förslag??

Jag vill ha förslag på sånt vi ska ta upp i vår blogg , känner att iaf jag har lite skrivkramp :/

// A

Once

Hej, igår var vi och såg musikfilmen once. När vi kom dit blev vi lite skraja eftersom vi var de yngsta i hela lokalen. Vi tänkte "nej, nu har vi hamnat på en pensionärsfilm." Men det var nog vi som uppskattade den mest pågrund av den fina musiken som genomsyrade hela filmens belopp. Det var en mysig film som säkert kan ses som mycket tråkig och händelselös utav vissa. Men gillar man en soft, lite melankolisk film med vacker musik ska man definitivt se den.


// S & A



Här är den bästa låten i filmen enligt mig / A

Musik som gör mig på bättre humör

Eftersom jag har skrivit två rätt så nedstämda inlägg idag tänkte jag fundera ut lite musik som jag blir glad av. Så jag kollar i min spellista ;P Så, här har ni lite musik som får mig på bra humör.


Sugar we're going down - fall out boy
Bubbly - Colbie Calait
Just for now - Imogen Heap
Wonderwall - Oasis
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of - Panic! at the disco
Misery Buisness - Paramore
Schrei / Scream - Tokio Hotel
Jung und nicht mehr jugendfrei - Tokio Hotel
Wo sind eure hände - Tokio Hotel


Okej det var bara några, har ni några bra låtar att tipsa om? Det behöver inte vara musik som liknar den som jag har räknat upp, jag gillar nämligen det mesta.


// S

Vår

Idag känns det äntligen som om våren har kommit. Jag gick omkring och kände mig obehagligt varm i mina svarta kläder hela dagen lång. På väg ifrån bussen gick jag förbi en hästhage och blev helt rörd när jag kände doften av häst. Ibland, som tex när det blir vå, saknar jag att hålla på med hästar. jag var nämligen helt hästbiten i många år, stallet var mitt andra hem, eller tredje i alla fall. Dagar som den här saknar jag att skumpa runt på en tjock ponny på en mjuk äng. Ponnyn jag hade hand om var en mycket söt en, lagom tjock och lurvig. Nej nu ska jag skriva innan jag blir helt sentimental.


Hur känner ni inför våren?



// S

Idag är jag patetisk

Idag är som några kanske vet den dag då Tokio Hotel skulle ha spelat i Stockholm, jag skulle ha varit där med en kompis. Så idag har jag för ovanlighetens skull haft på mig min Tokio Hotel-tröja och fått både positiva och negativa reaktioner, jag har även ett orange band runt handleden och specialfixade naglar. Jag kommer mellan kl 19.30 och 21.00 att sitta och titta på live konserten på min zimmer 483 dvd och böla eller nåt. SÅ ja, jag är patetisk.

Hoppas ni gör någonting bättre av er dag



// S

Äntligen

Äntligen är blogg.se igång igen, det var rätt frustrerande när det inte gick att logga in. Men nu funkar det ju igen :) Nä, vi har inte tid att skriva mer just nu, måset plugga ;P




// S och A

Blonda kloner

Har ni liksom vi lagt märke till att alla blonda storbloggare liksom många "modemedvetna" i samhället ser i stort sett likadana ut.


Man hör hela tiden att man ska ha sin egen stil och vara sig själv, ändå så bär de likadana kläder, sminkar sig likadant och har samma frisyr, i olika nyanser beroende på hur lyckad färgningen blev. Visst kan det vara kul att inspireras av andra men varför en exakt kopia? Tex Kissie och hennes kompisar, alla ser ungefär likadana ut, man ser ju för fan inte vem utav dem som är Kissie. Att läsa hennes blogg påminner lite grand om pysselböckerna som man hade när man var liten, Finn fem Kissie. Ta inte det här som ett personangrepp det är säkert jättekul att vara en del av en blond maffia.


På tal om mode så kan man ju alltid ta del av det som är aktuellt men man tröttnar ju på det när alla ser likadana ut. Många blir väldigt upprörda när frågan om skoluniform tas upp eftersom man blir berövad på sin identitet. Men vad är skillnaden mellan skoluniform och blondinuniform?


// S och A


RSS 2.0