lördag kväll

Hej hej. Sitter hemma hos S och bloggar lite.. vi har haft en mysig film kväll med några vänner.  Vi ska snart göra oss i orning och gå o lägga oss. Hoppas att ni andra har haft en trevlig lördag . :)

Kram // A o S


Bra humör

Hej :)

Idag är jag på bra humör igen. det känns skönt att komma upp ur svackan, jag besväras dock av öronvärk men lite får man väl leva med. Det är iaf grymt skönt med helg och jag vill gärna veta vad ni ska hitta på. Själv ska jag ta det lugnt och träffa lite kompisar. Okej dagens, eller ska man kanske säga nattens (?) fråga, Var det rätt par som vann Let's dance?

Ååå nej :(

Kom precis på att jag missade Gossip Girl den här veckan. Så nu är jag lite ledsen :(
// A

... forts sommar jobb..

Det gick faktiskt ganska bra att leta sommar jobb :) Jag bor i en lite håla så det finns inte så många ställen att fråga på men några st iaf. Fick några nej, några kom tillbaka senare och några kanske, så jag har ju inte fått något jobb än men det känns ändå positivt. Jag är ganska blyg så jag tycker att det var strongt av mig att ge mig ut. Nu är man ju snart 18 så jag får ta o tuffa till mig lite så att jag kan skaffa mig lite kontakter :P  

Hade mys // A

Sommar jobb ..

Sitter och skriver ut mitt CV för nu ska jag ta tag i det här och gå ut och skaffa sommar jobb. Jag behöver verkligen ett, måste ha pengar till sommaren och framtiden .. och så vill jag köpa mig en bärbar ^^

Har ni fått sommar jobb än ?? Ska ni ha något över huvud taget??

The knife - Marbel house

Hej jag vill tipsa om en enligt mig väldigt bra låt med en ganska speciell video

titta på den och berätta vad ni tycker :)


// S



Mina favoritprogram på teve

Eftersom jag inte har nåt bättre för mig tänkte jag lista de tv-serier jag gillar bäst. Inte i ordning eftersom jag inte rangordnar dem.

Criminal minds
House
Simspons
Scrubs
2 and a half men
Vänner
Greys Anatomy
Bones
Navy Cis
CSI NY
CSI
My name is Earl


Vilka serier gillar ni mest? Varför? Har ni några tips eller invändningar om mina?

// S

27 dresses

Jag och A var på bio idag. Förhandsvisning av 27 dresses. Det var en väldigt söt film som man mådde bra av :) A lyckades än en gång göra mig på bättre humör. Tack för det. Ibland är man sådär sugen på feel-good filmer och då är det mysigt att se dem med sin bästa vän. Annars är jag rätt låg för tillfället men jag knegar på, livet är för fint för att deppas bort.

Nu ska jag gå och kolla på criminal minds. Tack och hej för mig, lämna gärna en kommentar så kollar jag in din blogg

// S

natti <3

Nu ska jag kolla lite på tv sen sova :P god natti <3    // A

hjälp med blogg design??

Vi har fått höra att vår blogg är lite jobbig att kolla på/ läsa så då undrar vi:

1. tycker alla det, eller är vår röda "style" okej?!
2. nån som frivilligt vill göra en ny blogg design till oss ??


// A
 

skola = migrän :(

Okej, så det var första dagen i skolan idag. Det var en helt okej dag fram tills sista timmen då en trevlig migrän kom smygande. Har ni åkt buss i 45 minuter med migrän någon ggn ?? Det har jag, ingen hit !! Hatar att ha ont i huvudet.. blä! Jag har legat och sovit sen jag kom hem , nu är första ggn som jag orkar mig upp.. men det börjar klarna upp och kännas bättre iaf, så det är ju bra :P

Aja, hoppas ni andra slipper  denna åkomma, tur att det inte sker så ofta :)

Puss på er / A

bästa låten just nu ?

Jag käner att jag behöver lite tips och inspiration på bra musik. Jag lyssnar på samma gammla låtar hela tiden så gnid geniknölarna och tipsa på :P

// A

Depp

Inte Johnny, nej humöret. Jag som sett så fram emot att se Tokio Hotel. jag känner mig patetisk som ältar detta men jag känner mig verkligen helt bortdomnad i hela kroppen. Tur att A var här och höll mig sällskap förut. Du får mig alltid att må bättre :)
   Nä, nu ska jag lägga mig och sova med min iPod. Och kanske drömma att jag är på konsert.



Hoppas ni har haft en bra dag


// S

j*vla snö!

Hatar det just nu.. varför ska den komma nu av alla tillfällen. På söndag är det byte till sommartid och det är till och med mer snö nu än det va i vintras. Ååååå jag fattar inte grejen med snö. Bajs!

Tack för mig // A

NEEEEEEEEEEEEEEEJ

Jag kan inte ens gråta, så hemskt är det. Bill har drabbats av en cysta på stämbanden och Tokio Hotel har tvingats ställa in 1000 hotels turnen och deras turne i Amerika på grund av att han behöver opereras. Jag har sett så fram emot att se dem, i två .... år har jag drömt om det. Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag skulle ha sett dem live på hovet. Jag har tänkt på det varje dag, drömt om det så många nätter. Det finns inget annat band jag någonsin har berytt mig om att se, men jag har älskat deras musik så himla länge... Jag tycker grymt synd om Bill, han kan ju faktiskt inte rå för att han är sjuk och det är grymt många som blir besvikna. Jag hoppas att operationen går bra och att han kommer att kunna sjunga snart igen, både för våran och hans egen skull.

Själv känner jag mig tom, A har skrikit och varit upprörd för min skull men jag är liksom bara apatisk, jag har inte riktigt fattat att det som skulle bli årets höjdpunkt nu inte längre kommer att utspela sig. Men jag ska försöka vara positiv, de kommer att komma hit senare och då kommer vi ha fått längta lite mer. Men jag kommer definitivt att deppa sönder den 3e april... Det som skulle ha varit årets bästa dag.

Tills vidare så säger jag:

Krya på dig Bill och alla vi andra måste hålla modet uppe, det kunde ha varit värre.

// S

Min resa

Jag har nyligen kommit hem ifrån min semester till Lanzarote som var mycket angenäm. Solen sken och vattnet var hyfsat varmt. Maten var för det mesta okej och det var kul att uppleva en ny kultur. Några saker var dock jobbiga, min rumskompis snarkade så att väggarna skallrade och ALLT var på tyska. Hur kan Lanzarote som räknas till Spanien vara så tyskt? Vårat hotel hette till exempel Das freundlich Hotel, Sun Beach. Menyer, tv-kanaler och ja det mesta var på tyska. Men vi klarade oss bra, själv tycker jag att det skulle ha varit värre om det hade varit på tex Finska eller Franska, tyska är ju inte så jätteolikt svenska. Annars var allt som sagt bra. Jag kan dock berätta att jag blev grymt upprörd på flygresan hem över att en man på ca 90 kilo så gott som gav sin lilla femåriga son stryk i raden framför mig. Fegt av en pappa att sjunka så lågt att han tar till våld mot ett så litet barn. Stryk skulle han ha, pappan alltså

Popoffer?

Nu ska vi kolla era skills. det var nämligen så att S lärde sig betydelsen av ett mycket udda ord i förra veckan. Det var hennes mormor som berättade för henne vad ett popoffer är, vet ni? ingen gissning är en dålig gissning. Alla teorier är intressanta ;P Så vad tror ni att ett popoffer är? Ge gärna exempel på personer ni stämmer in på er defination på ordet :p Så kommentera på :D


// S och A

kommentera mera !!

Hej hej alla!
Nu är kl typ 11 och jag är pigg och glad för idag ska jag träffa S för första ggn sen hon åkte på semester, det känns bra ska ni vet. :P har dock inte hört av henne än för jag tror att hon sover, eller sitter och äter en mysig frukost.

Btw så tycker jag att vi har för lite besökare på vår blogg just nu så kom igen och kolla bloggen :P många ggr blir jätte bra ^^  Jag kör med filisofin: kommentera min så kommenterar jag din :P

Puss på er // A

Ny musik!!! - Marie Digby..

Hej alla! Jag vill bara tipsa om en ny sångerska som jag råkade hitta på Youtube. Hon heter Marie Digby, hon har videos med sina egna låtar och covers. Jag älskar hennes stil och röst och tror att ni andra också kommer att göra det . 

Så vsg här får ni ett litet smakprov :P



hennes profil : http://www.youtube.com/user/MarieDigby

// A

Nagellack...??

Nu måste jag kolla med er alla ... vilken är den snyggaste färgen på naglar just nu ? Alltså enligt er!!
// A

Lite påsk iaf :D

det blev lite påsk hemma hos mig iaf :) Vi fixade litepåskmidda med familjen. Middan bestod av en hel del veg alternativ för att jag och min lilla syster har bestämt oss för att köra vegetariskt framöver. Det var intressant må jag säga ^^ Har inte ätit veg. påsk bord förrut. hehe

Aja GLAD PÅSK på er alla / A

Ingen påsk för A

Vi har ingen påsk i år. Hur konstigt som helst , det blidde inget Oo.
Vart tog den vägen ?? Ingen påskmat, ingen mormor ( hon åkte till Rom ist ), ingen påskmat, inga kusiner, inga påskägg, ingen påskmat, inget påskpynt och värst av allt ingen påskmat!
*snyft*

Glad påsk A.

Jag kanske kan köpa mig ett eget påskägg i år.

Bilddagboken.se

Jag blir så tjurig när ingening funkar. Det går inte att kolla på andras bilder, och vad är då grejen med bdb om inte det går? Jag vet att sidan kan vara seg och så om det är många inloggade.. men det är det inte just nu så det kan inte vara därför.

Jag vet att jag är konstig som hakar upp mig på småsaker som detta men så är det. VAr bara tvungen att ha detta sagt.

Tack för mig // A

Jahapp

Jag har märkt att det bara är när S skriver inlägg som vi får några beökare. Jag kanske borde komma på lite bättre ämnen att skriva om. Några förslag????


krångel med blogg.se!?

Är det bara för mig som blogg.se krånglar i kväll? Tycker att ingenting fungerar. På tal om att det inte fungerar.. har ni sett nya bilddagboken ?.. Där har det blivit jätte rörigt. Tycker jag iaf . Det är snyggt och så men jag tycker att alla länkar är på fel ställen och att det inte funkar som det ska .. Aja det kanske är min datorn som är mupp idag .

// A

Första dagen på påsklovet

Jaha lovet börjar och man smider planer inför den kommande veckan. Gissa vad som händer... sjuk! Är det inte underbart vad ödet har i åtanke åt oss?!
 
Jag hade tänkt att fira lite människor som har fyllt eller ska fylla 18 men vet faktiskt inte om jag orkar det nu .. vi får se.

Det ska iaf bli lite skönt att bara ta det lugnt och vila upp sig inför nästa skol "period".

// A

Förresten har jag nyst 18 ggr idag, har räknat.

Duffy - Mercy

Hur grym är inte hennes röst?! Skulle vilja kunna sjunga som detta under! Kan inte sluta lyssna. :)
Så mina damer och herrar ... Duffy!!



// A

på lovet då j***ar

Nejdå men jag kom precis på att jag är ensam hemma hela lovet (dagtid). Mina syskon har lov veckan efter påsk och jag före :P så jag slipper dom under dagarna. Ska bli så skönt. :) Då ska jag bara softa som bara den och se på massa bra filmer. Tyvärr kan jag inte träffa S under veckan för hon ska resa bort ( jag vill med! ) men jag får väl hitta på något annat skojs :)

Vad ska ni göra på lovet? Har ni något bra tips till mig om vad man kan hitta på?

// A

Plugg plugg

Att jag inte kan hitta motivation. Jag orkar verklgen inte plugga trots att jag måste. Gud vad det ska bli skönt med lov.



// S

Dissar

Jag dissar alla nya utsvängda o höga byxor.. visst kan de vara super snygga på en smal och lång tjej men för mig som är 168 cm och mullig runt magen så är dom ingen hit. Nej tack låt oss ha kvar tajta snygga jeans ^^

Vad tycker ni .. hiss eller diss ??

image8

// A

New soul

Jag härmar S lite och kör på temat musik.
Ville dela med mig av denna fin fin låt :P Yael Naim New soul

Puss på er // A


Hör du mig, hör du mig? Kan du höra mig?

Lyssnar ni på Kent kan ni ju ana vilken låt jag lyssnar på. Sundance Kid nämligen. Jag tröttnar nämligen aldrig på skivan Vapen och ammunition. Dehar lyckats med bra låtar på alla sina skivor men just vapen och ammunition har jag verkligen fastnat på. Det är en såndär skiva som man kan lyssna igenom om och om igen utan att vilja hoppa över några låtar. Den är liksom mörk och ljus på samma gång för att tillexempel jämföra med Du och jag döden där jag tycker att alla låtarna är rätt sorgsna. En grymt bra skiva, en utav mina bästa.


Vilken färg har själen älskling?


// S

Om detta var min sista dag.

Om detta var min sista dag, hur skulle jag spendera den då? det är något jag tänker på ofta. Skulle jag göra allt jag någonsin drömt om? Skulle jag berätta för alla vad jag tycker om dem? Skulle jag skita i skolan och hitta på en massa kul? Skulle jag berätta för min familj och mina vänner att det var min sista dag? Skulle jag vilja ha medlidande? Skulle jag sörja eller vara nyfiken? Jag har funderat så att jag har blivit snurrig i huvudet men jag tror faktiskt att jag har kommit fram till en lösning. Jag vill inte veta att det är min sista dag, uppskattning och kärlek kan jag visa de som betyder något för mig utan att veta att jag snart kommer att vara borta. För varje dag kan vara min sista dag och turligt nog så skulle jag aldrig ångra mig, för jag älskar varje dag jag har, det finns alltid något fint som jag uppskattar.

Hur skulle ni vilja spendera eran sista dag? Skulle ni vilja veta att det var er sista?


// S


Kuliga låttitlar

Jag har ofta tänkt på hur kul det är med roliga låttiltlar. Det ger liksom lite extra krydda som tex  The only difference between martyrdom and suicide is presscoverage eller Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of  Med panic! at the disco. Jag vill gärna höra eran åsikt i detta ämne? Har ni några roliga låttitlar att dela med er av?



Kärlek från

S

Min spellista

Eftersom jag nu är lite i farten med att hissa och dissa musik så tänkte jag skriva in vilka de 15 senaste låtarna jag lyssade på i iTunes var+ en kommentar, alltså vad jag egentligen tycker om dem. Jag vill gärna även höra andras åsikter :D

// S

-Don't think of me - Dido     Ja, Dido har en fin röst och rätt så mysiga låtar. Inte min bästa med riktigt okej
-Don't panic - Coldplay       Coldplay har också rätt så hög mysfaktor,lite lagom nedstämt sådär och just den här låten gör mig på bra humör.
- Der letze tag - Tokio Hotel     Det är nog ingen hemlighet att jag älskar Tokio Hotel, underbar musik som man mår bra av. Just denna låt handlar om att ta vara på sin sista dag, att leva vidare som om man hade hela livet på sig. Mycket bra.
- Crush crush crush - Paramore     Rockig, skön låt.
- Breathe me - Sia    En mycket vacker låt med underbar text. Superbra om man vill tycka lite synd om sig själv.
- In die nacht - Tokio Hotel     Mysig, vacker låt om syskonkärlek.
- Grauer alltag- Devilish (Tokio Hotel)     Jag vet inte riktigt vad den handlar om men jag gillar den, jag gillar liksom tempot, dumt förklarat jag vet ^^
- Den döda vinkeln - KENT     Kent är alltid Kent, lite mellankoliskt fint.
- Bring me to life - Evanescence     Vacker text som passar underbart ihop med Amy Lees fantastiska röst och grymt bra musik.
- Schrei - Tokio Hotel     Rockigt med en text om att bryta sig fri. Superb.
-  Wo sind eure hände - Tokio Hotel     Var är era händer? Ser grymt mycket fram emot att se den live. Värsta draget ^^
- Spring nicht - Tokio Hotel     Vacker, kraftfull musik som perfekt understryker en text om att man aldrig ska släppa taget, hoppa. Eftersom det finns hopp, det finns någon som vill ha dig kvar. Att det är viktigt att hålla fast vid den del av dig som inte vill hoppa.
- Hilf mir fliegen - Tokio Hotel     En mycket söt och vacker låt som bör lyssnas på. Jag är grymt ledsen över att den inte kommer att spelas den 3e april. Kom och hjälp mig flyga, låna mig dina vingar. Jag byter dem mot världen, mot allting som jag har. Jag byter dem i natt.
- Reden - Tokio Hotel     Sex på ett hotellrum, nja inte min stil men en kul låt ^^
- With every heartbeat - Robyn with Kleerup     Fin text med fin musik, jag gillar den verkligen.

Paramore

Jag tror inte att någon har missat Paramores härliga Misery Buisness, inte heller jag och jag har även lyssnat in mig lite på deras övriga låtar och har äntligen hittat något som är riktigt i min smak. Crush crush crush är namnet på denna underbara låt. Jag älskar även Hayleys hår och skulle jag vara modigare skulle jag ha mitt likadant ^^

Här kommer iaf Crush Crush Crush som kan återfinnas på skivan Riot av Paramore


 

// S

Rock away

Om jag minns rätt är det namnet på den hemskt dåliga låten med artisten Lazee(stavning?) jag vet inte men jag börjar alltid asgarva när jag ser den på mtv, hans moves är ju rätt skrattretande och låten eh ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag tyckte att något jag garvat så mycket åt så sent i natt förtjänar att nämnas. Om ni är intresserade av att se en kul video.. klicka på länken^^

http://www.youtube.com/watch?v=c2NTQQPMIf0


// S


Solbränd?

Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Jag ska strax åka utomlands och kommer då bli brun, jag kommer då även tona mitt hår mörkare så att det matchar min solbränna. Jag har nämligen kört med den bleka looken i över ett år och det känns lite konstigt att plötsligt byta. Jag känner mig lite tveksam till det här? Kommer jag att trivas nu när jag är van vid att vara så blek? Ja, det är inte så mycket att göra, brun kommer jag ju bli i vilket fall som hellst. Vilket trivs ni bäst som? Bleka eller bruna?

// S

Melodifestivalen ikväll

Ja då var det dax igen :P Hoppas att det uppträder några intressanta idag. Någon som ska kolla på den ?

__________________________________________________________________________________

senare:
  Denna deltävling va enligt mig den bästa. Tyckte faktiskt att det var riktigt bra :) Hejade på schlagerdrottningarna och Sibel ^^. Vilka hejade ni på?

RSS 2.0